Autors Tēma: Latvijā - labi vai slikti vai...  (Lasīts 6887 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Re: Latvijā - labi vai slikti vai...
« Atbilde #30 : 2017. gada 11. jūlijs, 21:36:11 »
Mao, Tu kā mucā dzīvo. Labi, MAN šoreiz lietots tēlaini izsakoties. Iedomājies situāciju. Cilvēks visu mūžu nostrādājis un aiziet pensijā. Hlabisj, šim no pensijas nodoklīti. Kāpēc, ar kādām tiesībām? Tātad, jau nodoklīšus nomaksājis 2x. A kur trešā? A ja tas maita vēl iedomāsies strādāt, jo ar normāla cilvēka (inženiera, ārsta, skolotāja, šofera, asenizatora, elektriķa, pārdevēja uc. zemās kategorijas cilvēka) pensiju nepietiek, viņam nodokļus nodīrās vēlreiz. Kam viņš tagad pensiju pelna? Vēlreiz sev?
Visus sakost!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #31 : 2017. gada 11. jūlijs, 21:36:49 »
Par Cammu esmu vīlies, sorry

Atslēdzies Camma

« Atbilde #32 : 2017. gada 11. jūlijs, 21:41:06 »
O, jā! Vēl viens medālis peļķē. Nu kā es tagad tālāk dzīvošu?
Visus sakost!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #33 : 2017. gada 11. jūlijs, 21:52:29 »
Mao, Tu kā mucā dzīvo. Labi, MAN šoreiz lietots tēlaini izsakoties. Iedomājies situāciju. Cilvēks visu mūžu nostrādājis un aiziet pensijā. Hlabisj, šim no pensijas nodoklīti. Kāpēc, ar kādām tiesībām? Tātad, jau nodoklīšus nomaksājis 2x. A kur trešā? A ja tas maita vēl iedomāsies strādāt, jo ar normāla cilvēka (inženiera, ārsta, skolotāja, šofera, asenizatora, elektriķa, pārdevēja uc. zemās kategorijas cilvēka) pensiju nepietiek, viņam nodokļus nodīrās vēlreiz. Kam viņš tagad pensiju pelna? Vēlreiz sev?

Es mucā dzīvoju? A Tu vari nosaukt vismaz 20 tīrus Latviešu uzņēmumus - miljonārus? Jo es varu un dibinātāju uzvārdus arī. Tad kurš mucā patiesībā dzīvo? Es saku, ka tie, kas strādā, nopietni pieiet nodokļiem, izmanto likumiskas (arī bankrotēt, ja neaizgāja) iespējas, izmanto kreditēšanas iespējas, izmanto EU dotās iespējas, strādā asociācijās un ar VID, PVD UN BLABLABLA, piedalās starptautiskos projektos un tenderos izšiverē ij sev, ij savam inženierim, ij šoferim. Ja šoferim neizšiverē, šoferis var pats savu šoferšiveri izšiverēt. NEVAR?

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #34 : 2017. gada 11. jūlijs, 21:53:11 »
Latvijas sajūta Latvijā ir pietiekami pašsaprotama, lai prasītos pēc karoga ikdienā pie katras mājas.
Ak tā? Cik liela latviskā sajūta tev ir Jūrmalā, piemēram? Es tur ne tikai pie katras mājas Latvijas karogu piekārtu, bet vēl arì ik pēc 100 metriem tādus milzu...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #35 : 2017. gada 11. jūlijs, 21:56:28 »
Ir jau forši atrast vainīgo savā nemācēšanā, nevarēšanā, un valsti - o jā, tas modīgi... Galvenais- atkal jau nekādas atbildības... Tikai - tas neko nemaina

Nemācēšana un nevarēšana? Deviņas desmitdaļas no tiem paziņām, kuri ir prom, par galveno iemeslu, kāpēc atpakaļ nebrauks, min ATTIEKSMI. Tipa, jā tur ir grūti, jā, jāstrādā ir daudz, bet es tur JŪTOS KĀ CILVĒKS, nevis kā kāds slaucams lops. Nemācēšana un nevarēšana? :) Nu, interesanti būtu uzzināt, kāpēc, piemēram, nolikto atslēgu princips attiecībās ar banku (kura ilgā neesamība, starp citu, bija galvenais iemesls veselu divu ģimeņu pazušanai no LV) normālās valstīs ir pašsaprotama lieta, bet LV tiek/tika uzskatīta par nez' kādu ūberpretīmnākšanu no baņķieru puses? Un kādas varēšanas un mācēšanas, nez' pietrūka manam paziņam - celtniekam ar sievu - tulkotāju, lai minēto situāciju atrisinātu? Likumprojektu iesniegt no savas ģimenes? Vai kā citādi vajadzēja rīkoties viņiem? :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #36 : 2017. gada 11. jūlijs, 21:58:42 »

Vot, parakstos zem katra vārda. Pensiju cilvēks sev UZKRĀJ pats darba laikā, bet LV nez' kāpēc to uzskata par apliekamu ienākumu. :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #37 : 2017. gada 11. jūlijs, 22:00:33 »
Ak tā? Cik liela latviskā sajūta tev ir Jūrmalā, piemēram? Es tur ne tikai pie katras mājas Latvijas karogu piekārtu, bet vēl arì ik pēc 100 metriem tādus milzu...

Jūrmalā esmu ārkārtīgi reti. Tomēr arī tajās retajās reizēs ne mirkli nerodas sajūta, ka nebūtu Latvijā.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #38 : 2017. gada 11. jūlijs, 22:03:21 »
Mao, Tu kārtējo reizi nedzirdi.... Nu nebūs VISI miljonāri. 99% godīgi strādājošu nekad nebūs miljonāri. Bet zobus salabot būs pelnījuši. Tikai ne šeit.
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #39 : 2017. gada 11. jūlijs, 22:08:01 »
Jāāāā, Jūrmala ir atsevišķs stāsts. Es karogus saliktu visriņķī graustiem, vismaz tā nekristu acīs. Bagātā un miljonārainā Jūrmala. Kur villa mijas ar graustu, pat prezidenta rezidence skaisti graustu ieskauta. Nu, lopi tie nabagi, sapirkušies īpašumus, tagad nezin kā piemineklēt kultūru.
Visus sakost!

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #40 : 2017. gada 11. jūlijs, 22:14:49 »
Jūrmalā esmu ārkārtīgi reti. Tomēr arī tajās retajās reizēs ne mirkli nerodas sajūta, ka nebūtu Latvijā.
Otrais teikums iespārda. Tur ir mūsu atšķirība - tu laikam anomāliju nejūti, jo esi pieradis pie tās.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #41 : 2017. gada 11. jūlijs, 22:20:47 »
Nomade - To anomāliju ar karogiem neizlabosi. Bez tam, Jūrmala nav viendabīgs veidojums. Nevar salīdzināt Majorus ar Kauguriem, Vaivariem.
Visus sakost!

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #42 : 2017. gada 11. jūlijs, 22:34:15 »
Es zinu, ka ne jau karogos tā vaina, mūsos tikai un vienīgi, tāpēc kaitina tie, kam viss šķiet ok, bet tā nebūt nav. Problēma ir un tā jārisina, ja negribam savu valsti zaudět pavisam. Ko darīt, partiju dibināt?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #43 : 2017. gada 11. jūlijs, 22:37:12 »
Nu, man jau partija nodibināta.
Visus sakost!

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #44 : 2017. gada 11. jūlijs, 22:38:01 »
Otrais teikums iespārda. Tur ir mūsu atšķirība - tu laikam anomāliju nejūti, jo esi pieradis pie tās.

Nomade, Latvija ir kontrastu valsts, un Jūrmala viens no spilgtākajiem piemēriem. Bet kāpēc, lai es tur nejustos kā Latvijā, tā arī nesapratu. Krievu īpašumu biezā slānī dēļ? Vidzemes lauki taču arī izpārdoti skandināviem. Un ko tur vairs karogs līdz?