Autors Tēma: vīramāte pret  (Lasīts 4432 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: vīramāte pret
« Atbilde #15 : 2017. gada 13. jūlijs, 11:41:57 »
 :D nu man nav bijušas problēmas ar otrpušu mātēm 2 gadījumos: kad tās bija paguvušas laicīgi nomirt. Un 1 gadījumā, kura par laimi bija aizņemta ar savu dzīvi. Visas, kas jelkā mēģina jaukties pieaugušu bērnu dzīvēs, teiksim godīgi, bērniem labāk būtu, ja būtu laicīgi nomirušas... Tik tā suga vairumā gadījumu ātrāk savus bērnus kapā iedzīs kā pašas karoti noliks.
Jēdzīgajām vai kaut vienaldzīgajām pārvarā ir sava dzīve (t.sk. privātā + darba) un intereses. Vēl bez jaukšanās bērnu dzīvēs.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 13. jūlijs, 11:53:53 no tex »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #16 : 2017. gada 13. jūlijs, 12:01:35 »
Man arī kā paveicies :)

Bet varbūt tie pieaugušie (drīzāk nepieaugušie) bērni paši vainīgi,
ka ļauj jaukties attiecībās.
Nebūs māte, būs kas cits...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #17 : 2017. gada 13. jūlijs, 12:03:33 »
Es šo tēmu iesāku, jo izcēlu neparasto....toreiz 20+ bija desmitiem kāzu, kur piedalījos. . .bet divas, kur vīramāte pret....pēc 30+ gadiem saku, ka viņām bija taisnība!
Toreiz 20+ vecumā to nesapratu..

Atslēdzies reno

« Atbilde #18 : 2017. gada 13. jūlijs, 12:22:19 »
tu gan sliktā vidē dzīvo

Tādēļ jau tādu frāzi iespēru, ka prātā pārcilājot visas vir - un siev- mātes, un mātes vispār, tikai 2-3 reāli iekļūtu dzīves postītāju kategorijā.

Bez tam -valsi dejo divi, to jau mēs te esam apsprieuši

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #19 : 2017. gada 13. jūlijs, 12:22:50 »
Smieklīgākais ir tas, ka, ja māte ir valdonīga, tad dēlietis sev visbiežāk tādu pašu sievu meklē un atrod. Tā teikt, savu vecāku ģimenes modelis tiek piemērots savai dzīvei. Kā vīrietis tāds parasti ir tuvu nullei, katrā ziņā ne par kādu ģimenes galvu runa nav iespējama šajos gadījumos. Normālas, sievas vietu un lomu saprotošas sievietes tādiem nav vajadzīgas/iet garām.
Kāpēc izjūk ģimene? Nuuuu, sākas starp divām mātītēm sacensība, kura uzvarēs un "pavilks zem sava papēža" lielisko vīrišķi. Vīrišķis, savukārt, procesā pilda princeses saulcerītes lomu, - kura uzvarēs, tai piederēšu. :) Ja uzvar mammis, tad ģimene izjūk. Ja ar lielākām bumbām izrādās sieva (kas tik tiešām notiek retāk), tad pie ratiem stāv mammis. :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #20 : 2017. gada 13. jūlijs, 12:30:35 »
Ne tikai valdonigo bērni sievā meklē līdzību ar māti...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #21 : 2017. gada 13. jūlijs, 12:30:59 »
reno, bet Tu tak ar kā tìģerieni metīsies cīņā, ja redzēsi, ka dēls dēļ hormony vētras gribēs precēt švilpasti! ;)

Atslēdzies tex

« Atbilde #22 : 2017. gada 13. jūlijs, 12:54:20 »
Man arī kā paveicies :)

Bet varbūt tie pieaugušie (drīzāk nepieaugušie) bērni paši vainīgi,
ka ļauj jaukties attiecībās.
Nebūs māte, būs kas cits...
Protams, ka paši. Bet ņemsim vērā, kas viņus vairākus desmitus gadu audzināja un ietekmēja un no kā viņi apguva uzvedības modeļus... No tā izrauties pieaugušā vecumā var, bet tad tas ir jāsaprot, par to jādomā, jāatzīst sev, ka viss ar pašu nav OK. Tur tak iekšu un darbu vajag. Vieglāk piekrist mammim, ka sieva ne tāda... ko normāla ilgi necietīs... Loģiski, ka vairums memmīšu ies vieglāko ceļu. Tomēr kas viņu par memmīti njedoaudzināja, sačakarēja un vēl turpina čakarēt pat, ja jams ir šo to sapratis un mēģina no pupa atrauties?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #23 : 2017. gada 13. jūlijs, 13:03:21 »
Labi, ka visas dāmas no pupa atrāvušās :D

Atslēdzies tex

« Atbilde #24 : 2017. gada 13. jūlijs, 13:12:17 »
Labi, ka visas dāmas no pupa atrāvušās :D
ņirgāšanās nevietā. Tikai tās toč neapprecēsies. Vai max uz īsu brīdi, lai tiktu pie mātes prasītā mazbērna(citādi, ko kaimiņi padomās...). Cik nav tādu, kas visu dzīvi ar mātēm nodzīvo... Tur toč žēlot vajadzētu, nevis ņirgāties.
Bikšainim tomēr lielākas izredzes, ka kāda kaut ar varu, bet noprecēs un no tā pupa atraus, tad par sievieti diez vai kāds šādi cīnīsies. Jo var taču atrast citu bez šādām problēmām. Ir novērots ,ka sieviete ap 60 stiepj/vadā māti ap 90 pa rajonu... visu dzīvi tā arī pie mātes nodzīvojusi, visu dzīvi ģērbusies kā tantiņa un gan jau ka stāstīts kādi visi vīrieši maitas un gaidīts princis batlā zirgā(uzstādītas utopiskas prasības, ko viens reāls clv ne var ne grib izpildīt), kas pēc tāda babuļu pārīša nez kāpēc nav atjājis. Aber mātei ērti. Viņai ir "ģimene"... "palīdzība" utt. Tur tiešām, ja tā māte būtu pirms 30-40 gadiem nomirusi(kaut likvidēt būtu derējis), vrb meitai tomēr būtu bijusi kkāda sava dzīve...

Puslīdz normāla meita aizvāktos. Bet tos eksemplārus tās mātes ir tiktāl sačākarējušas, ka nav jamām nekādas iniciatīvas nekur vākties pat ja pelna gana ok. Nav spējas iebilst māmuķim, kas iedarbinās vainas sajūtu tikko mēģinās atrauties.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 13. jūlijs, 13:18:21 no tex »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #25 : 2017. gada 13. jūlijs, 13:18:47 »
Es neņirgājos, es jautrojos ;)

Saprotu par ko Tu runā un tā jau tas ir,
bet tajā pat laikā nespētu būt kopā ar vīrieti, kurš nemīlētu un necienitu savu māti.
Nu, izņēmums varētu būt vienīgi, ja tā māte nebūtu viņam bijusi kā māte.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #26 : 2017. gada 13. jūlijs, 13:41:08 »
Es vēlreiz pateikšu to domu...toreiz  20+ vecumà piedalījos pārdesmit kàzàs...un tikai divās vīramāte gūlàs kà baļķis pret šīm laulībām...
Šodien saku , ka viņàm bija taisnībs...

Atslēdzies tex

« Atbilde #27 : 2017. gada 13. jūlijs, 13:44:47 »
Mīlēt un cienīt ir viens un bāzties visām pudelēm par korķi - kas plinīgi cits.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #28 : 2017. gada 13. jūlijs, 14:00:40 »
Es vēlreiz pateikšu to domu...toreiz  20+ vecumà piedalījos pārdesmit kàzàs...un tikai divās vīramāte gūlàs kà baļķis pret šīm laulībām...
Šodien saku , ka viņàm bija taisnībs...

Un tur, kur balķis negūlās, tās 18 ģimenes neizšķīrās, neviena?
Varbūt arī kādā no tām ģimenēm vīrene bija pret,
vienīgi inteliģence un audzināšana  liedza publiski izrādīt...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #29 : 2017. gada 13. jūlijs, 18:30:34 »
manai mātei arī vedeklas ir sliktās... diemžēl. Un pati nesaprot, ka tas jau tikai viņai pašai sliktumu nodara, jo dēli vienmēr būs vispirms ar savu ģimeni, māte pēc tam. Un ja māte stāv pozā....