Autors Tēma: Kaimiņi, attiecības, sapazīšanās  (Lasīts 3192 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Re: Kaimiņi, attiecības, sapazīšanās
« Atbilde #15 : 2017. gada 17. jūlijs, 07:56:18 »
Skatoties, kādi kaimiņi. Diespas kādam ļurbam naudu ''aizdot'' - neaizmirsīs taciņu līdz kapa malai. Ja normāli nāburgi, tad visko var sarunāt. Speciāli iepazīties neesam gājuši, sveicinamies. Un savstarpēja māju pieskatīšana no svešiem ''ciemiņiem'' kaut kā pati par sevi saprotama, esam i dārzā atstātas lāpstas ''glābuši'', i zemenes, i 31.decembra naktī ūdensdienestu saukuši, jo kaimiņam pirtī trubas pušu un mums bezmaksas slidotava (kamiņš pats ciemojās kkur ārezemijā).
Visus sakost!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #16 : 2017. gada 17. jūlijs, 09:10:52 »
Nesaprotu...šis tak latviešu forums? Te rakstītāji ir latvieši?
Un kur pazudusi pierastā latviešu skaudība, ka kaimiņam rozes dārzā smukàkas un tiek mājai uzlikts jauns jumts uttt?
Te mēs kūkas nesam, trepes aizdodam! Liekuļi! :D
Kā domājiet, kurš nostučīja dzeltenai presei par to, ka eksprezidenta Bērziņa sieva no rītiem lavās laukā no kolēģa màjas? Vai arī Jurkānu sāga?
Nu, pirmie to noteikti ievēroja kaimiņi, kuri aiz normàlās latviešu skaudības painformāja paparaci, lai padežūrē pie noteiktas mājas! :D
...bet te mēs tik labiņi ! ;)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #17 : 2017. gada 17. jūlijs, 10:11:10 »
Nu redz, eksprezidentam blakus nedzīvoju un domāju, ka nevienam paparaci neinteresēs, kas lavās ārā no mana vai manu kaimiņu dzīvokļa :D
Ir forši, kad labas attiecības ar ilggadējiem kaimiņiem. Man pašai kaimiņpuika, ar ko kopā uzaugu un kas mani mazu ragaviņās vizināja, līdz šai dienai kā brālis, kaut cik gadu pagājuši un blakus arī vairs nedzīvojam.

Atslēdzies reno

« Atbilde #18 : 2017. gada 17. jūlijs, 10:24:51 »
Laukos jau ir citādāk.

Mans kaimiņš, kad trimmerē savu grāvmalu gar ielu, pieķer manu arī. Mēs viņiem oficiālās vēstules ziemā savācam un tekstu pārsūtam,ūdensvada projektu kopā ar savējo saskaņoju
Lielākā daļa te dzīvo visu mūžu, dažas aborigēnu mājas no Latvijas laikiem. Tad esam mēs -"vasarnieku "rinda no 1960. , nākošā kārta ap 2000. Bērni visi dzīvojās kopā. Mums blakus pavisam jauni kaimiņi, ar tiem pavisam labi satiekam un apmaināmies dāvanām -lauku olas vs rupjmaize un taml.

viss kā vecos laikos

Bet vecos laikos arī 2 blakus mājas , bet naids uz mūžu

Atslēdzies tuk

« Atbilde #19 : 2017. gada 17. jūlijs, 10:33:38 »
Pēc savas pieredzes spriežot - ir liela atšķirība, dzīvojot daudzdzīvokļu mājā, privātmājā vai lauku saimniecībā. Jo blīvāk dzīvo, jo vairāk gribas norobežoties, pasargāt savu “dzīves telpu“ un otrādi.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #20 : 2017. gada 17. jūlijs, 10:35:10 »
...decembra naktī ūdensdienestu saukuši, jo kaimiņam pirtī trubas pušu un mums bezmaksas slidotava (kamiņš pats ciemojās kkur ārezemijā).
Karķina maslom!  :rat:
Iedomājos kā šerpà Camma no rīta ieraugot slidotavu saka - vai, cik mīļš kaimiņš!...parūpējies, lai varam slidot!  :D
...nu, apmēram tà, kà neveikls vecis, kad ar āmuru pa pirkstu! ;)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #21 : 2017. gada 17. jūlijs, 10:50:06 »
a mums no kamiņiem neko nevajag, savukārt mēs naudu viņiem nedodam, līdz ar to nekāda draudzēšanās nesanāk
...garām braucot, redz, gaisma deg, dūmi kūp, ta jau dzīvi :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #22 : 2017. gada 17. jūlijs, 11:09:36 »
a mums no kamiņiem neko nevajag, savukārt mēs naudu viņiem nedodam, līdz ar to nekāda draudzēšanās nesanāk
...garām braucot, redz, gaisma deg, dūmi kūp, ta jau dzīvi :)

Brēmenes muzikanti ar' svešā mājā dūmus kūpināja ;)

Atslēdzies tex

« Atbilde #23 : 2017. gada 17. jūlijs, 11:55:37 »
Nekā. Daudzdzīvokļu māja.
Ak jā esmu mēģinājusi apkarot apakšstāva smēķētāju, kura dūmi regulāri nāk iekšā pa logiem. Saķumā runāt, izrādījās psihopāts, tālāk PP.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 17. jūlijs, 12:20:45 no tex »

Atslēdzies roze

« Atbilde #24 : 2017. gada 17. jūlijs, 11:59:51 »
Savas kāpņu telpas kaimiņus pazīstu. Ar dažiem ir draudzīgākas attiecības, esmu priekš kaimiņbērna nakts vidū prettemperatūras zāles devusi. 

Atslēdzies Camma

« Atbilde #25 : 2017. gada 17. jūlijs, 12:38:53 »
Pāķos jau vispār - pat īsti kaimiņam nav jābūt - katru rītu uz darbu braucot paķer skolasbērnus pa ceļam vai ne gluži kaimiņtantai maizi un sviestu vai zāles no Rīgas. Tas no tās sērijas, kad bērni naudu ieskaita, a pēc maizītes vēl jānokļūst. Un kur nu vēl bērnu draugi! Ar tiem arī visādu veidu barters - kam karpeļtalka, kam jāatkrūmo placītis, kam stundiņu sīkos jāpieskata, kamēr paši pie ārsta vai kur citur aizšauj.
A tā 31.decembra nakts bij hohmīga. Kā reiz bija sniegs un labi redzams mells plankums sētmalā. Mājā tikai ārzemnieks, kas ne bū ne bē vietējās mēlēs. Saganījām dienestvečus ar vampīrmucas mašīnu, otrpusis sataisījās iet par tulku un skaidrotāju. Ha ha, vampīrvecis ar ārzemnieku tāāāā laida angliski, nu rittigā Oksfordas inglišā!
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #26 : 2017. gada 17. jūlijs, 13:04:40 »
Nekā. Daudzdzīvokļu māja.
Ak jā esmu mēģinājusi apkarot apakšstāva smēķētāju, kura dūmi regulāri nāk iekšā pa logiem. Saķumā runāt, izrādījās psihopāts, tālāk PP.

palīdzēja?

Atslēdzies tex

« Atbilde #27 : 2017. gada 17. jūlijs, 18:27:25 »

palīdzēja?
nē. Uzlika 5 eur (no iespējamajiem 15eur) sodu un tas ķēms turpina smirdēt līdz kkas lidos pa viņa tukšo pauri. Smadzenes, kam varētu kaitēt, acīmredzami sen jau ir nosmēķētas. Tagad smēķe iekš sava skapja lodžijā, lai nevarētu nofilmēt (jams gan neapjauš, ka sūdzība PP atkal izraisītu sodu anyway - man slinkums vnk). Bet dūmus tas skapis neaiztur.

Vrb sākšu ūdens spaini gāzt virsū, ja atkal piebesīs :D

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #28 : 2017. gada 17. jūlijs, 18:34:15 »
Tex īsta amazone.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #29 : 2017. gada 17. jūlijs, 19:47:30 »
nē. Uzlika 5 eur (no iespējamajiem 15eur) sodu un tas ķēms turpina smirdēt līdz kkas lidos pa viņa tukšo pauri. Smadzenes, kam varētu kaitēt, acīmredzami sen jau ir nosmēķētas. Tagad smēķe iekš sava skapja lodžijā, lai nevarētu nofilmēt (jams gan neapjauš, ka sūdzība PP atkal izraisītu sodu anyway - man slinkums vnk). Bet dūmus tas skapis neaiztur.

Vrb sākšu ūdens spaini gāzt virsū, ja atkal piebesīs :D

Tu dabū PSRS laika plastmasas ķemmi, ietin papīrā, aizdedzini , nopūt, y piebāz pie psihopāta durvīm kkad pavēlāk vakarā ... Nekas tā neaudzina pieklājību, kā iespēja izjust uz savas ādas. Un, ja ko lekties sāk, tad atbildi viņam ar viņa paša tekstiem, nu tipa "Kas tad tur tāds? Nekādu baigo dūmu jau nebija. Beidziet man te piesieties par sīkumiem."
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?