Kā saka - privet no palata nr.6!
Ko lai dara, ja esmu pārliecināts, ka progress ir ceļš uz cilvēces bojāeju?
Jebkurš zinātnisks atklàjums ir mēģinājums labot iepriekšējo zinātnieku kļūdas.
Uzskatu, ka Zemes populàcija nedrīkst pàrsniegt 1 miljardu, bet pēc 7 miljardu sasniegšanas jau n-tos gadus nepublicē - cik tad šodien? Slēpj! Es piesardzīgi teikšu , ka 8 miljardi, bet...
Nu, parunàsim par mobilajiem sakariem, internetu, skaipu....kà domājiet, cik latviešu nebūtu pametuši Latviju, ja tā visa nebūtu?....skaips, un aizbrauc 100 kilo latviešu uz Britu salām..
Vai teiksim tie bēgļi no Àfrikas...agrāk viens bēglis aizmuka patiesu draudu dēļ...kāda bija viņam iespēja komunicēt ar saviem 100 radiem?...rakstīt vēstules?...iet uz pastu un pieteikt dàrgu tālsarunu?...arī tam 100 radiniekiem nebija telefona mājās, bija jāiet uz pastu utt...un kàda tad notiek saruna?...man ok, tev ok un saruna beidzas...
Tagad skaips, viss tiek izrunāts, izskaidrots un 100 radinieki dodas ceļā un jau no laivas zvana pa mibilo - mēs piebraucam, gaidi!

Tiem 100 savukārt katram ir 100 un tā ir ģeometriskā progresija...
Āfrika pārceļas uz Eiropu un galvenais vainīgais ir skaips!
Un nebūtu mobilà interneta, es jums arī nekristu uz smadzenēm....jo palātā nr.6 nav ievilkts stacionārais telefons, kaut arī §eit esam daudzi ģēniji....bet piekļūt galvenās māsas datoram nav viegli!