Autors Tēma: pret progresu!  (Lasīts 3063 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

pret progresu!
« : 2017. gada 20. jūlijs, 16:53:06 »
Kā saka - privet no palata nr.6!
Ko lai dara, ja esmu pārliecināts, ka progress ir ceļš uz cilvēces bojāeju?
Jebkurš zinātnisks atklàjums ir mēģinājums labot iepriekšējo zinātnieku kļūdas.
Uzskatu, ka Zemes populàcija nedrīkst pàrsniegt 1 miljardu, bet pēc 7 miljardu sasniegšanas jau n-tos gadus nepublicē - cik tad šodien? Slēpj! Es piesardzīgi teikšu , ka 8 miljardi, bet...
Nu, parunàsim par mobilajiem sakariem, internetu, skaipu....kà domājiet, cik latviešu nebūtu pametuši Latviju, ja tā visa nebūtu?....skaips, un aizbrauc 100 kilo latviešu uz Britu salām..
Vai teiksim tie bēgļi no Àfrikas...agrāk viens bēglis aizmuka patiesu draudu dēļ...kāda bija viņam iespēja komunicēt ar saviem 100 radiem?...rakstīt vēstules?...iet uz pastu un pieteikt dàrgu tālsarunu?...arī tam 100 radiniekiem nebija telefona mājās, bija jāiet uz pastu utt...un kàda tad notiek saruna?...man ok, tev ok un saruna beidzas...
Tagad skaips, viss tiek izrunāts, izskaidrots un 100 radinieki dodas ceļā un jau no laivas zvana pa mibilo - mēs piebraucam, gaidi! :)
Tiem 100 savukārt katram ir 100 un tā ir ģeometriskā progresija...
Āfrika pārceļas uz Eiropu un galvenais vainīgais ir skaips!
Un nebūtu mobilà interneta, es jums arī nekristu uz smadzenēm....jo palātā nr.6 nav ievilkts stacionārais telefons, kaut arī §eit esam daudzi ģēniji....bet piekļūt galvenās māsas datoram nav viegli! ;)

Atslēdzies Mao

Re: pret progresu!
« Atbilde #1 : 2017. gada 20. jūlijs, 17:02:56 »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #2 : 2017. gada 20. jūlijs, 17:18:42 »
Mao, es pret progresu!...un ej dēt ar saviem putleriem!...ok, ir pie mums palātā nr.6 pārītis krievu prezidentu..tiesa gan, abi ir jeļcini ! :D
Bet runa par to, ka uz jebkuras neapdzīvotas salas okeānos nav cilvēku, bet ir kaudzēm plastmasas maisiņi un citi peldoši atkritumi...
Un plastmasas maisiņus tak izdomāja kāds jobannijs zinātnieks?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #3 : 2017. gada 20. jūlijs, 17:26:43 »
Es ta dēt aiziešu uz viens divi. Sāc skaitīt. Pasaule gan ir apaļa un Tev nemaz nav izdevīgi šis maršbrosoks, bet nu kurš ķērks?
Tur pus filma piebāzta ar Tavām idejām, nevajag laizīt vāciņu uz spļaudīties, iekod saknītē.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #4 : 2017. gada 20. jūlijs, 17:45:31 »
 :rofl: :rofl: rēcīgi un mīļi ..jūs abi  :smile:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Mao

« Atbilde #5 : 2017. gada 20. jūlijs, 17:45:39 »
Mao, es pret progresu!...un ej dēt ar saviem putleriem!...ok, ir pie mums palātā nr.6 pārītis krievu prezidentu..tiesa gan, abi ir jeļcini ! :D
Bet runa par to, ka uz jebkuras neapdzīvotas salas okeānos nav cilvēku, bet ir kaudzēm plastmasas maisiņi un citi peldoši atkritumi...
Un plastmasas maisiņus tak izdomāja kāds jobannijs zinātnieks?

Ā, Tu par maisiņiem. Tur gan ir tintē. Bija tā - skraidīja apkārt zinatnieki plikam pakaļām, viskautko izgudroja, kur bāzt - nebij ne jausmas. Tad uzradās eksperti, ka neko nejēdza no kaut kādas izgudrošanas, bet ieraudzījuši kādu izgudrojumu momentāni spēja izštukot, kurš nopirks. Un sakās elles dancis.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #6 : 2017. gada 20. jūlijs, 17:53:50 »
Ne progress ir galvenais, kas minētās situācijas rada, bet gan tieši otrādi, - vēlēšanās par katru cenu saglabāt status quo pasaulē ar vectētiņa Marksa pilnīgi pareizā un gaišredzīgā daiļradē aprakstītām metropolēm un kolonijām. No vienas puses visiem pa labi un pa kreisi klārēt, ka nu, nu, nu jau viss ir pasaulē izmainījies, - demokrātija, cilvēktiesības (tikai uz visiem neattiecas, jo visi Homo Sapiens par cilvēkiem nav uzskatāmi tomēr), ES - kvazilīdzvērtīgu un kvazivienlīdzīgu dalībvalstu savienība, NATO - tipa tas pats ... :) Kā dziedāja Igo: "... bet dzīvē viss ir savādāk ..." :) Problēmas nerada tie, kuri baidās pieprasīt to, kas uz papīra visādās satversmēs, konstitūcijās, konvencijās, likumos un noteikumos rakstīts. Tai skaitā, - mēs. Bēgļi ir apveltīti ar kudīīīī veselīgāku domāšanas veidu - man/mums pienākas, - dodiet ... Vai arī beidziet izrādīties un tēlot visu bārenīšu un sērdienīšu aizstāvjus un līdzi jutējus. :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #7 : 2017. gada 20. jūlijs, 18:00:53 »
Bēgļi ir apveltīti ar kudīīīī veselīgāku domāšanas veidu - man/mums pienākas, - dodiet ... Vai arī beidziet izrādīties un tēlot visu bārenīšu un sērdienīšu aizstāvjus un līdzi jutējus. :)

Izķerot tik vienu domu - mjā, bēgļi, jeb citiem vārdiem - citā kultūrā augušie, toč neiespringst uz "ko tad par mums padomās citi". Ņem un piedir@ tieši klumbā, kas klumba ir tik mums, loģiski.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #8 : 2017. gada 20. jūlijs, 18:14:35 »
Izķerot tik vienu domu - mjā, bēgļi, jeb citiem vārdiem - citā kultūrā augušie, toč neiespringst uz "ko tad par mums padomās citi". Ņem un piedir@ tieši klumbā, kas klumba ir tik mums, loģiski.

Lai vai kā, viņiem, iespējams, pieder nākotne. Mums (pie pašreizējā dzīves veida) - toč nekas nepieder, ja nu vienīgi kāda neliela vietiņa nākotnes vēstures grāmatās nodaļā ar nosaukumu "Dzīvoja reiz tādi ..." jeb "Planētas izmirušās civilizācijas."
Kas tas ir? Progress vai regress?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #9 : 2017. gada 20. jūlijs, 18:20:58 »

Lai vai kā, viņiem, iespējams, pieder nākotne. Mums (pie pašreizējā dzīves veida) - toč nekas nepieder, ja nu vienīgi kāda neliela vietiņa nākotnes vēstures grāmatās nodaļā ar nosaukumu "Dzīvoja reiz tādi ..." jeb "Planētas izmirušās civilizācijas."
Kas tas ir? Progress vai regress?

Riskiem ir pamats. Tas ezim skaidrs. Progress varbūt ir tas, kas spēj jeb kurā situācijā rast risinājumu? Varbūt ir paredzēts, ka piepildīs rūpnīcas un pārējos sterilizēs? Nu tas tā - humoram... . Nekad neticēšu, ka slavenajiem anglosakšiemasoniem nav plāna.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #10 : 2017. gada 20. jūlijs, 18:26:13 »
Pret progesu!
Kāds tak dràtēts zinātnieks izgudroja pamperus!
Man ir 3 bērni , visiem tika sašūti marles autiņi un es, kà jaunais tēvs ar zilajiem graudiņiem tos mazgāju, skaloju un žāvēju. Katram bērnam 20 marles autiņi, kuri vēlāk aizgāja trauku lupatās utt..
Kas notiek tagad? Tagad tiek mainīti vairāki pamperi dienā, kā rezultātà atkritumos nonāk gandrīz maiss katru dienu! ...un tad uz atkritumu kalnu, kur sadalīsies nākošajos tūkstoš gados...un Zemes populācija aug, arvien vairāk to pamperu..
Tēvi tā vietà, lai mazgātu autiņus, skatās sūda seriālus vai spēļu konsoles ...nu, it kā nav par maniem znotiem, bet neteikšu, ka šo iegūto laiku izmanto adekvāti piesārņotai videi....

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #11 : 2017. gada 20. jūlijs, 18:32:29 »
Pret progesu!
Kāds tak dràtēts zinātnieks izgudroja pamperus!
Man ir 3 bērni , visiem tika sašūti marles autiņi un es, kà jaunais tēvs ar zilajiem graudiņiem tos mazgāju, skaloju un žāvēju. Katram bērnam 20 marles autiņi, kuri vēlāk aizgāja trauku lupatās utt..
Kas notiek tagad? Tagad tiek mainīti vairāki pamperi dienā, kā rezultātà atkritumos nonāk gandrīz maiss katru dienu! ...un tad uz atkritumu kalnu, kur sadalīsies nākošajos tūkstoš gados...un Zemes populācija aug, arvien vairāk to pamperu..
Tēvi tā vietà, lai mazgātu autiņus, skatās sūda seriālus vai spēļu konsoles ...nu, it kā nav par maniem znotiem, bet neteikšu, ka šo iegūto laiku izmanto adekvāti piesārņotai videi....

Taisnību sakot, lielu daļu to atkritumu ir iespējams pārstrādāt ... ja, protams, vienīgi valstij ir valdība, nevis s*da koloniālā administrācija, kā LV. Ne velti atkritumu bizness ir tas, par kuru šodien viens otram rīkli grauž pušu. Vienīgais, jāsāk ar galvu domāt, - tad kkas var izdoties.
Zini, kas ir ar skaisto nosaukumu "AD Blue" apbalvotais šķidrums benzīntankos, par kuru fūristi vēl naudu maksā? 34% (?) karbamīda šķidums ūdenī :). Citiem vārdiem, izgriezi pamperi bākā ... un brauc tālāk ar domu, ka esi darba devējam/pats sev naudu ieekonomējis. :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #12 : 2017. gada 20. jūlijs, 18:33:33 »
Ej, NK, slaidi pa gaisu un sarullē trubiņā to laptopu uz kura šito visu skricelē! Pirmajam sīkajam es ar ar sievu uz pusēm autiņus berzām, es novēmies zils, tad es aizmuku vairāk strādāt un komakos parādījās pirmie pamperi, ja atceros vēl dolāros - man tiem piķis sanāca tā lai bugets nesajūt, un tajā vakarā man bij vājprātīgākais sekss dzīvē. Nu - tajā dzīvē. Peldēt vajag ar galvu.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #13 : 2017. gada 20. jūlijs, 18:35:39 »
Atkritumu bizness ir gangsteru bizness, jo tam, kā PU  patīk, ir divi profiti - tu nevari nepirkt, un viņi var cik vajag aprakt.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #14 : 2017. gada 20. jūlijs, 18:41:46 »
Atkritumu bizness ir gangsteru bizness, jo tam, kā PU  patīk, ir divi profiti - tu nevari nepirkt, un viņi var cik vajag aprakt.

Vēlreiz pasvītroju - JA PRĀTA NAV, tad tieši tā notiek. Taisnību sakot, ja visu sašķiro un uzveido kādu sīkražošanu, tad vispār mazkas jāaprok būtu. Pat no kanalizācijas notekūdeņiem var naudu izdabūt, un NL tā arī dara.