Autors Tēma: pret progresu!  (Lasīts 3047 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: pret progresu!
« Atbilde #15 : 2017. gada 20. jūlijs, 18:54:20 »

Vēlreiz pasvītroju - JA PRĀTA NAV, tad tieši tā notiek. Taisnību sakot, ja visu sašķiro un uzveido kādu sīkražošanu, tad vispār mazkas jāaprok būtu. Pat no kanalizācijas notekūdeņiem var naudu izdabūt, un NL tā arī dara.

Es teiktu drīzāk - konkrētā biznesā vecie lobiji mauc citu, vēl vecāku lobiju, iemīto ceļu. Normāli komersanti arī šeit izsitīs savu teikšanu - labi, ka nedzīvojam Pūpēžciemā, bet ir, kas (EU) sasit pa pirkstiem.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #16 : 2017. gada 20. jūlijs, 19:18:29 »
Pret progresu!
Nu, kāds slimais ir izdomājis pārdot sagrieztu maizi?
Tā ir jāiepako plastmasas maisiņā, kuru pēc tam var atrast pat uz neapdzīvotas salas un sadalīsies pēc cik tur tūkstoš gadiem? ...pie tam sadalīsies, bet tà būs zemes sadalījusies plastmasa...mēs to neredzam, bet zeme piedrazota...
Lūk, vecā pieredze, kad maizi negrieza un neiepakotu veda uz tādām platām, lēzenām koka kastēm..
70.gadi, man ir viena beibe, abi esam studenti, bet neesam pāris....satiekoties abi laižam pa kreisi! ;)
Bija tāda maiznīca, maizes veikals uz Ļeņina/Brīvības un Miera ielas stūra....draudzene tur piestrādāja par nakts maizes pieņēmēju....maizi cepa naktī un no rīta svaigā bija veikalà...
Tad nu tikàmies šajās nakts stundās uz cukura lielajiem maisiem, jo cukuru sveramo arī veikalā tirgoja...
Viens sex, un tad šofera zvans pie veikala durvīm, kurš atvedis baltmaizes batonus...draudzene uzmet balto veikala halātiņu un skrien pie maizes vārtiem , pa ceļam pogàdàmies, laist iekšā svaigos , karstos vēl klaipus...tiek iestumti daži rati ar cilvēka augumā ar lafetēm baltmaizes, durvis ciet un dodamies atpakaļ uz cukura maisiem! ...o, kāda enerģija rodas no svaigi ceptas maizes smaržas!
Pēc tam ierodas formas rupjmaize, pēc tam saldskàbmaize, klona maize utt....nojūk skaits - cik mašīnu ar maizi, cik reizez uz cukura maisiem...viss gaiss ir maize!
Tuvojas rīts un tad tie kukulīši ir jāizsvaida pa veikala plauktiem, darām to kopā un viss manī/viņà smaržo pēc maizes...ir jau rīts, un tūlīt jau nàks darbā pārdevējas un uz ielas jau pirmie pircēji...
Nost ar sagrieztu maizi plastmasas maisiņos!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #17 : 2017. gada 20. jūlijs, 19:31:21 »
 :smej: :smej: :smej:
"Lūk, vecā pieredze, kad maizi negrieza un neiepakotu veda uz tādām platām, lēzenām koka kastēm..."
...un tad kukulīts nokrīt uz tieši žurku ceļa un nokrīt nākošnedēļ 8 pensionāri. Neviens nezin, ka 8 - kompjūteru/skaitļotāju taču nav. Vai es, jauns gurķis, ieskrienu pēc 3 kapeiku bulciņas un skatos, viena gardāka, ar NK speciāli špricētu krēmu, vīīī ņamma...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #18 : 2017. gada 20. jūlijs, 20:01:02 »
8 beigti pensionāri ietilpst programmā "ceļš no 8 miljardiem uz 1 miljardu"....jā, esmu ciniķis....visi pensionāri, kuri nevar izàrstēties ar liepziedu tēju, bet baro pasaules farmu ir apgrūtinājums cilvēcei - mans personīgais viedoklis un SF par to neatbild...arī vēža pretzāļu izgudrošana un cita modernā farma dzīves ilguma palielināšanai ir čuràšana pret vēju....kam jàmirst, tas mirs...un jo ātrāk, jo labàk....neizlietos tās dažas tonnas plastmasas un citus mēslus...
Mao, saprati, ka uzdevums ir no 8 uz 1 ?;)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #19 : 2017. gada 20. jūlijs, 20:12:36 »
8 beigti pensionāri ietilpst programmā "ceļš no 8 miljardiem uz 1 miljardu"....
Mao, saprati, ka uzdevums ir no 8 uz 1 ? ;)

Pag, no šitās vietas viens otru nekur nesūtam, jo.... ar ko tad Tu, uņik, strīdēsies? Ar Spārku?
Tad sanāk, ka Brežņevs izštukoja baltmaizi nekur nesaiņot, lai liekie noliek karoti, atmet sandales, cits variants? Masoni ir Kremlis?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #20 : 2017. gada 20. jūlijs, 20:17:01 »
NK, no tās plastmasas mieeerrrīgi var dabūt to, ko mēs par lielu naudu no Mažeiķiem un Novopolockas pērkam. Atkārtoju, tikai pie viena noteikuma - smadzenēm ir jābūt galvā, nevis ES un NATO lozungiem. Cik tonnas Jūrmalā plastm. pudeļu sadega? Vot, 1 t PE = 1 kub. m suslas izejā. Vismaz ķīmiķi ar drusku ko vairāk par augstskolas diplomu tā apgalvo. 1 kub. m suslas = kādi 10000 km nobraukti.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #21 : 2017. gada 20. jūlijs, 20:30:21 »
NK, no tās plastmasas mieeerrrīgi var dabūt to, ko mēs par lielu naudu no Mažeiķiem un Novopolockas pērkam. Atkārtoju, tikai pie viena noteikuma - smadzenēm ir jābūt galvā, nevis ES un NATO lozungiem. Cik tonnas Jūrmalā plastm. pudeļu sadega? Vot, 1 t PE = 1 kub. m suslas izejā. Vismaz ķīmiķi ar drusku ko vairāk par augstskolas diplomu tā apgalvo. 1 kub. m suslas = kādi 10000 km nobraukti.

Nebūtu ES, mums tādu izgāztuvju būtu pilna visa mana tēvu zeme.  :taunt:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #22 : 2017. gada 20. jūlijs, 20:33:42 »
Pag, no šitās vietas viens otru nekur nesūtam, jo.... ar ko tad Tu, uņik, strīdēsies? Ar Spārku?
Tad sanāk, ka Brežņevs izštukoja baltmaizi nekur nesaiņot, lai liekie noliek karoti, atmet sandales, cits variants? Masoni ir Kremlis?
Brežņevs mīlēja cilvēkus, beidza muļķīgos eksperimentus un ļàva dzīvot tiem, kuri prata dzīvot...pats mīlēja auto, sievietes, medības un ordeņus...īsts mačo, ja nebūtu vēl mīlējis ieročus kā tādus, tad varbūt vēl būtu saglābis sociālisma projektu ....taču , kad saceļas, ja tev ir kodolgalviņa ir afigenno milzīgs kaifs...bet 100 kodolgalviņas ir orgasms...
Padomju sociālisms nesabruka jau tāpēc, ka stulba iekārta, bet tàpēc, ka bija orgasms no ieročiem... Ķīna tāpēc nesabruks, tur tūkstošiem gadu lielàka pieredze ar varu...
Ja Ķīna vēsturiski pieveiks USA, tad būsim kļùdījušies savā ekonomiskajā modelī...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #23 : 2017. gada 20. jūlijs, 20:45:17 »
Tu, bumbulīt, neatbildēji. Baltmaize bez iesaiņojuma ir masoni?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #24 : 2017. gada 20. jūlijs, 21:24:18 »
Tu, bumbulīt, neatbildēji. Baltmaize bez iesaiņojuma ir masoni?
neticu, ka masoni kaut ko var izdarīt...tie puikas vienkārši spēlē kariņus...un pensionāri no baltmaizes batona pēkšņi nemira...un kas tev , Mao, pret 3 kapeiku bulciņām ar pildījumu? Tie tak vitamīni, uzlabo imūnsistēmu! ;)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #25 : 2017. gada 20. jūlijs, 21:28:30 »
AK ŠITĀ? Es Tev pasniedzu tīru ķetnu? Un Tu? Nu piesargies, bulciņpiepūtēj!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #26 : 2017. gada 20. jūlijs, 21:30:22 »
Plācenis, akal tas oftopiks sanāca...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #27 : 2017. gada 20. jūlijs, 21:43:23 »
Mao spējas visas idejas izvalsēt ir nepārvērtējamas...
Es tautu lūdzu glābt manu zudušo ticību progresam...
Man vajadzīgi piemēri noderīgiem izgudrojumiem , kas nav veicinājuši cilvēku populāciju no 1 miljarda uz 8 ...
Es tā uz sitiena zinu vienu - velosipēds...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #28 : 2017. gada 20. jūlijs, 21:51:21 »
Oi, paudies. Zin kā ir ar tām spējām? Bet godīgi, bez farsa - man patīk parēkt, kad cilvēki atnāk un saka: toreiz bij laža, tagad piedalies? Nu nesapratīsi, pīīs, ka vismaz uzklausīji.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #29 : 2017. gada 20. jūlijs, 22:11:43 »
Blakus palātu kaimiņi.