Armands Puče "Kurtizānes apakšveļa" ****
Nosaukums intriģējošs, grāmatas vāks liek domāt par Venēciju. Jā, Venēcija tiešām grāmatā ir. Tur atrodas nams, kurā savācies bariņš spoku - nama bijušo īpašnieku gari...
Sākšu ar to, ka šis Pučes "daiļdarbs" tika sviests pakaļ katram NRA gada abonentam..
Grāmatu varētu definēt kā pasūtījuma darbu NRA īpašnieka interesēs, šis ir Lembja viedoklis par SWH sāgu un Plataci...kā visā, kas skan no turienes, tad 50/50 patiesība sajaukta ar izdomājumiem...
Mani sarūgtināja, ka neviena vārda kā Lembergs apčakarēja SWH Gulbi....gràmatā vispār nav pieminēta Ventspils un tàs mērs...it kā šo vispār nebūtu - tik čeka, čeka uttt
Es pats tajā konfliktā atbalstu Ventspils mēru, un man patiesi patika, ka SWH nedabūja Ventspils ostu un tur visu pārējo! Aivars malacis!

...tikai grāmatā par to nav ne vārda...
Grāmatas beigas uzrakstītas muļķīgi - čeka visu, visu kontrolē...visu zin, visur viņu cilvēki - a šiten šitā - neko nezin!

....autoram sanāca kā sanāca...
Un man gan radās jautājumi pēc šīs notikumu attainotās versijas...
Platacis visas tiesas vinnē, jo zin ko un kā uzpirkt....
Lembergs tiesājas joprojām ar SWH Gulbi? ...pretī vairs nav tāda pretinieka kā šis advokāts?
...un lasot grāmatu bija sajūta, ka Latvija ir neizdevusies valsts...ehhh,Puče, Puče