Autors Tēma: izrādās, ir arī tādi  (Lasīts 3684 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Re: izrādās, ir arī tādi
« Atbilde #15 : 2017. gada 03. augusts, 09:49:16 »
Klubam kā tikai dažādus motociklistus vienojošam formējumam trūkst jēgas, lai pašrealizētos ilgstoši. Nu cik ilgi tu brauksi zem uzraksta Vēja pūķi, Dzelzs gari, brīvie putni utml. It īpaši, ja esi zināmu briedumu sasniedzis cilvēks. Ko tas simbolizē? Kāds mesidžs? Tikai tas, ka brauc ar moci? Pavājš pamatojums. Un ja reizi gadā uzvelc vesti, lai dotos ceļojumā ar "domubiedriem"? Jeb atkal - grasies dzīvot baigo "baikeru dzīvesveidu"? Atkal jāpavīpsnā.
Tad kaut kādu pamatojumu vēl var saprast, ja motociklistu klubam ir vēl kāda cita ievirze - teiksim antīkie braucamie, konkrēta modeļa braucamie, konkrētas nodarbes motociklisti, tie paši kristīgie.. Par pārējiem - kas tad īsti ir šo klubu sūtība?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #16 : 2017. gada 03. augusts, 10:08:47 »
Gribi teikt, ka jēga ir reliģiskā piederība?, kā izklausās, ka neesi mocists :)
Tad varbūt esi kristīgs filatēlists, kristīgs mākslas kolekcionārs, kristīgs dārzkopis,
kristīgs rokdarbnieks ...?
Tā arī nesaprati, kādēļ tēmas autore izpaudās šajā sadaļā?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #17 : 2017. gada 03. augusts, 11:00:47 »
Gribi teikt, ka jēga ir reliģiskā piederība?, kā izklausās, ka neesi mocists :)
Tad varbūt esi kristīgs filatēlists, kristīgs mākslas kolekcionārs, kristīgs dārzkopis,
kristīgs rokdarbnieks ...?
Tā arī nesaprati, kādēļ tēmas autore izpaudās šajā sadaļā?

vēlies analizēt manu personu?
tēmas autore jo vairāk izpauda stereotipiska viedokļa vadītu jautājumu.

Atslēdzies reno

« Atbilde #18 : 2017. gada 03. augusts, 11:26:54 »
Es pieņemu, ka atsevišķi apvienojas  motociklisti, kurus neapmierina parastajos klubos pieņemtie tusiņi, dzeršana , ālēšanās.Var jau būt, ka ir arī budistu un musulmaņu klubi

Atslēdzies tuk

« Atbilde #19 : 2017. gada 03. augusts, 11:28:04 »

vēlies analizēt manu personu?
Oi, Tavas personas  a n a l ī z e  mani kā vismazāk interesē :D
To var veikt pie kāda psīchologa, ja tāda vajadzība ;)
Un kālab tik agresīvs tonis? :) Mieru, tik mieru,kā teica apaļīgais jumta vīrelis :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #20 : 2017. gada 03. augusts, 11:29:37 »
Oi, Tavas personas  a n a l ī z e  mani kā vismazāk interesē :D
To var veikt pie kāda psīchologa, ja tāda vajadzība ;)

tad kāpēc izsaki spriedumus par to, kas es esmu vai neesmu?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #21 : 2017. gada 03. augusts, 11:43:37 »

tad kāpēc izsaki spriedumus par to, kas es esmu vai neesmu?

Ja esi baikeris, tad Tavi spriedumi tādi virspusēji, sorry :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #22 : 2017. gada 03. augusts, 12:35:13 »
Tas, ka es iesaistos diskusijā un gribētu dzirdēt kaut jelkādu argumentāciju no citādu viedokļu paudējas tagad skaitās agresija? Tad kuram te psihologs ir aktuālāks?

Es kādreiz arī fanoju par motoklubu kultūru un kultu Latvijā. Laiki mainās un ja mēs nemaināmies tiem līdzi, paliekam backsaideros. Latvijā ir desmitiem motoklubu. Un? Man nav pretenziju pret šiem klubiem, bet ne jau katra draugu kopa šuj vestes un izdomā sev nosaukumus. Ja tas ir noteiktas nodarbes grupējuma ietvaros, o.k., bet motocikls kā nodarbe? Lai nu būtu, ja tik tiešām ir tik daudz brīvā laika, ka var katras otrās brīvdienas braukāt apkārt. Bet šī braukāšana ar laiku sevi izsmeļ. Es pazīstu virkni sava vecuma cilvēkus, kas ir aizgājuši no klubiem un virkni, kas pievienojušies klubiem. Pirmie no tiem joprojām brauc ar močiem, jo tā ir sirdslieta (nevis klubs). Otrajiem ir vai nu sākuma eiforija, vai iegūts kāds statuss klubu sistēmā, kas viņus pie tās pietur.
Par dzeršanu un ālēšanos, reno, ir mazliet pārspīlēts, jo ... praktiski jebkādi tusiņi, neatkarīgi no tajos iesaistīto ļaužu grupas, ir asociējami ar dzeršanu un ālēšanos. Piem. korporatīvās ballītes, kur nu vēl "sporta svētki". Motociklisti nav izņēmums, pie kam ne visi dzer un ālējas.
No visa plašā klāsta (ja nodalām CMA, HOG un Goldwing klubus) es (MHO) saredzu jēgu tikai trim klubiem - VBO, lai man viņi piedod, bet viņi visvairāk līdzinās 1% klubam ar savu kluba reālo kontingentu un atsevišķām izpausmēm, FreeHawks - reāls klubs ar reālu bāzi - serviss, motoskola, daļu tirdzniecība, veikals, to es saprotu. Un trešais var būt Hermejs (panīcis jau), bet vismaz kā simbols visiem atpūtas braucējiem, kam patiesībā ar MC klubiem maz līdzības.

Bet, ja Tu, tuk, arī šajā tekstā saskati diskusijas trūkumu vai agresiju, es tālāk neko vairs nerakstīšu, man nevienam nav nekas jāpierāda.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #23 : 2017. gada 03. augusts, 14:53:04 »
Tak iedzer vēsu ūdeni, par kāāādu agresiju Tu runā?
Jā, jā, piekrītu, vienīgi kristiešu baikeriem tiesības
grupēties, apvienoties un pulcēties, visiem citiem - “aizlliegts V“ :D

Atslēdzies roze

« Atbilde #24 : 2017. gada 03. augusts, 15:03:28 »
Vai tad Bob(i)s kaut ko tādu sacīja?

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #25 : 2017. gada 03. augusts, 18:37:22 »
tuk, mana doma bija kliedēt stereotipu, ka visi motociklisti uzreiz liekami kategorijā vēja brāļi. Bet, ja Tu gribi šo stereotipu kultivēt, karogs Tavās rokās.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #26 : 2017. gada 03. augusts, 19:29:39 »
Man savukārt, smieklīgi šķiet jebkuru “nodarbi“ dalīt pēc reliģiskās piederības.
Protams, ne visiem “jāčupojas“ klubos un ne visi,
kuri klubos, automātiski top nekristieši, pļēguri un narkomāni.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #27 : 2017. gada 04. augusts, 09:11:26 »
Tēmas pieteikums taču bija par to, ka "īsti baikeri nemaz nevar būt kristieši"! :) :) 
Re, izrādās, ka var gan būt... tiesa nav gan teikts ar ko šie brauc - ar baikiem, čoperiem vai motorolleriem :) :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #28 : 2017. gada 04. augusts, 09:31:23 »
Ar kristīgo raku ir dīvaini - kas zi, vai tas maz pastāvētu, ja nevienu disku neviens nepirktu un neviens sponsors ne centa neatmestu. Nu nezinām. Savukārt stereotips, ka baikeri ir defoltā noziedznieki, tāpēc kristīgi tie nevar būt, neiztur kritiku jo tas nav loģiski un viss. Savukārt paši zinām, ka ne tikai deputāti un ministri pālī sūdus vāra, bet arī kristieši, mātes-varones, atturībnieku biedrību vadoņi  un visādi citādi saskaitītie un reģistrētie. Tobiš - tie palikušie divi adekvātie baikeri dabūs mizā no mieta pilsoņiem šakvaitā. Ielīdi? - nu nevaidi!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #29 : 2017. gada 04. augusts, 09:48:21 »
"Turklāt, kā jau kristiešu organizācijas pārstāvji uzsveram, ka kopīgo ne koncerta apmeklējums, ne sporta spēles vai brīvā laika un atpūtas laika pavadīšana nav savietojama ar alkohola lietošanu, tāpēc jau laikus brīdinām, ka teritorijā būs aizliegts ieiet un lietot alkoholiskus dzērienus," informēja organizācijas pārstāvis

Šis vienkārši “iespārda“ :D
Tātad visādi citādi kristiešiem “kost“ uz nebēdu ir visnotaļ pieņemami... :D