Autors Tēma: Ceļojums  (Lasīts 17244 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Ceļojums
« Atbilde #15 : 2017. gada 04. augusts, 18:05:23 »
Ko kurš meklē, to māk atrast - ja kāds māk priecāties par koku atspīdumiem purva ūdeņos vai  smilgu sanēšanu un pirmajām putnu balsīm saullēktā, tas nekad nevarēs teikt, ka Latvijā nav ko redzēt.

Tā ir, bet tas jau neizslēdz vēlmi arī ko citu pasaulē apskatīt :)

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #16 : 2017. gada 04. augusts, 19:27:20 »
Protams, ka vajag ceļot, ja tik vien ir iespēja!Es itin labi saprotu, kavar visu gadu krāt naudu, lai nokļūtu tur, kur iecerēts.Mani visvairāk velk kalni un ir arī laimējies diezgan daudz pa tiem pablandīties - un tad var arī pie īsta klusuma tikt.Lielajās pilsētās patīk tupēt muzejos - piem. - Parīzē Orsī muzejā visa diena pagāja itin ātri, tikai impresionistu zālēs vien klusi priecājoties.
Un teikt, ka Latvijā nav ko redzēt  :fryingpan:

Atslēdzies dip

« Atbilde #17 : 2017. gada 04. augusts, 19:32:02 »

Tā ir, bet tas jau neizslēdz vēlmi arī ko citu pasaulē apskatīt :)

Absolūti nenoniecinu citas valstis. Bet ļoti pati priecājos, ka man visinteresantāk ir Latvijā. Jo te man ir kaut kāda sasaiste - dubultdibens :rofl: Kas neizslēdz citu zemju apceļošanu.

Atslēdzies reno

« Atbilde #18 : 2017. gada 04. augusts, 20:27:57 »
Bet es vienkārši dievinu Luvrā to kilometru garo gaiteni "Lielformāta franču glezniecība 17. gds" .Neviena bilde nav mazāka par studio tipa dzīvokli

Patiesībā mūs ar vīru tur (Luvrā) ievilka ar viltu un varu, un lielāko laika daļu pavadījām gulšņājot uz soliņa vienā skulptūru iekšpagalmā :rofl:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #19 : 2017. gada 04. augusts, 20:37:40 »
Mūs Luvrā gandrīz ieslēdza pie senēģiptiešu figūrām :) darba laiks beidzās

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #20 : 2017. gada 04. augusts, 20:41:55 »
Katram ceļojumam ir vajadzīgs fīlings. Ja ir šis piedzīvojums un īpašais stāsts, tad jau būtībā ir vienalga - ceļot Latvijā vai ārzemēs. Tu jūties labi, baudi apkārt redzēto un priecājies...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #21 : 2017. gada 04. augusts, 20:49:05 »
Es ļoti mīlu Latviju, bet to, ka šeit ir ko redzēt, var teikt tikai tas, kurš nekad nav bijis ārzemēs. Un, jā,  esmu LV krustu šķērsu izbraukājusi.
Nāra, es par šo pārsmējos. Es Latviju apceļoju kā tādas ārzemes.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #22 : 2017. gada 04. augusts, 23:35:30 »
dille, ja nav noslēpums, kas tā ir par zemi/vietu?

Atslēdzies dille

« Atbilde #23 : 2017. gada 05. augusts, 22:02:23 »
Nu pagaidām ir gan noslēpums, atvaino .
Ko ta es iepriekš izlielīšos, vēl jau nekas dižs nav sakrāts.
Bišķi par tālu, lai turp dotos ar savu mašīnu, kā mums patīk ceļot.
Nē, Kuba tā nav un Japāna arī ne, tam nu gan man krietni par īsu.
Man patīk, ka vēl daudz laika, tā es varu iepriekš priecāties, laiks vēl visu ko uzzināt, kaut gan reizēm tieši ir interesanti braukt iekšā nezināmajā.

Atslēdzies dille

« Atbilde #24 : 2017. gada 05. decembris, 12:09:25 »
Tagad varu pateikt - ļoti vēlos uz Portugāli. Biļetes uz Lisabonu nopirku, īrēsim mašīnu.
Vēl gan man laiks līdz vēlam pavasarim pakrāt.
Un nu esmu nelielā nesaprašanā.
Būsim tur nedēļu un kur lai es viskautkur dodos !?
Manās rokās nonāca vēl 2 vācu ceļveži par Portugāli - tagad man gribas arī uz to Peneda-Gerês nacionālo parku - tur tāāādi skati... Bet tas ir pavisam ziemeļos, vairāk kā 400 km no Lisabonas.
Ai, viskautkur gribas -Algarves piekrastes klintis un tas ir ap 300 km no Lisabonas.
Pārbāzt to ceļojumu ar visu ko nepietiks ne laika, ne spēka, ne līdzekļu.

Mīļš lūgums zinātājiem -
nosauciet, lūdzu, dažas vietas Portugālē, kas jums visvairāk patika - dabas, miera, vienkārši kaut kādu sajūtu pēc.
tad es mēģināšu izdarīt izvēli - quo vadis?

Atslēdzies reno

« Atbilde #25 : 2017. gada 05. decembris, 12:14:01 »
šosejas tur gludas un tukšas, ar autobusu  braucām no Albufeiras uz Lisabonu, pa ceļam vēl viskautkur -1 diena

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #26 : 2017. gada 05. decembris, 12:22:05 »
Portugālē neesmu bijusi, bet, ja brauktu, tad izdomātu, ko gribu redzēt, kādā secībā un tad atbilstoši rezervētu naktsmītnes.

Atslēdzies dille

« Atbilde #27 : 2017. gada 05. decembris, 12:22:21 »
Nu jā, teorētiski jau izbraukt var, tikai vai man tas viss nesanāks pārāk sālīti, ja vēlēšos aptvert piekrasti visā garumā.
Un vēl - ka nesanāk viss ceļojums vienos pārbraucienos - tas galīgi nebūtu forši.
Reno- vai Tu brauci ar kādu tūroperatora grupu?
Tā arī nepateici -kas Tevi visvairāk iespaidoja?

Atslēdzies dille

« Atbilde #28 : 2017. gada 05. decembris, 12:26:26 »
Pirms cilvēks nav bijis, ļoti grūti izšķirties, kur un ko, jo dabā daudz kas izskatās citādāk vai cilvēku pārbāzts vai vēl kaut kas.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #29 : 2017. gada 05. decembris, 12:27:59 »
Vismaz 1 (bet labāk 2) pilnas dienas Sintrā (kartē pa kreisi no Lisabonas)
Pašā Lisabonā noteikti aizej uz jauno Lisbon Story muzeju (kolosāls, var paņemt audiogidu)
https://lisboastorycentre.pt/
Un tad es bi šautu uz "leju" - uz dievidiem. Tur tās mazās, smukās pilsētiņas, pludmales kā apskate sobjekts, Svētā Vincenta rags

Štrunts vien ir no tās nedēļas...