Lielas neskaidrības ar manu ceļojumu. Diezgan stulbi - tik ilgi krāt, lai varētu jauki atpūsties, biļetes jau sen nopirktas, viesnīcas rezervētas, nauda no kartes novilkta - 4 dienas dienvidos, 4 - Lisabonā un no Lisabonas doma pabraukāt ar auto apkārt. Man ir 2 ļoti labi vācu ceļveži, sākumā vācu informāciju, domāju; nu jau ilgāku laiku nē.
Tā arī nav zināms, vai vīram iedos atvaļinājumu, nu jau līdz izbraukšanai tik maz laika - varbūt dienu iepriekš pateiks.
Pēdējais laiks būtu caur internetu mašīnu noīrēt.
Vienīgais, ko iedomājos, ja iepriekšējā vakarā ātrumā kaut ko sametīšu koferī (pie pozitīva scenārija) - pie okeāna var būt arī auksts un vējains, ai, nezinu, kā īsti ģērbties. Ja tikai rokas bagāža, tas viss būtu jāpārdomā.
Vienai galīgi negribas braukt, mums tik labi saskan ceļojumos. Tiesību man arī nav. Reizēm domāju, vai man izdosies noslēpt savu sarūgtinājumu pie negatīva scenārija, pašlaik šķiet, ka vīrs ir vēl kreņķīgāks par mani.
Bezkaunīgi, ka man atņemts gatavošanās prieks. Nju, bet tā arī mēdz gadīties.
Ja kāds vēlas padalīties priecāšos par praktiskiem padomiem. Tie ļoti noderēs pie pozitīva scenārija.