Autors Tēma: Vienkārši tāpat  (Lasīts 35376 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Vienkārši tāpat
« Atbilde #150 : 2021. gada 14. marts, 14:51:51 »
Aha, uz vīniem viss blabla par aromātiskām buķetēm un maigām pēcgaršām, bet elementāru infu par to, vai tas pussalds vai pussauss, fig atradīsi.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #151 : 2021. gada 14. marts, 15:31:46 »
Ja ar kūkām ieteikts, jābūt saldam vai pussaldam.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies tuk

« Atbilde #152 : 2021. gada 14. marts, 15:39:28 »
Aha, uz vīniem viss blabla par aromātiskām buķetēm un maigām pēcgaršām, bet elementāru infu par to, vai tas pussalds vai pussauss, fig atradīsi.

Ir infa sauss, pussauss, pussalds, deserta.

« Atbilde #153 : 2021. gada 14. marts, 15:48:37 »
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #154 : 2021. gada 27. augusts, 09:39:57 »
Vīriešu loģika...
Braucam no mājas ārā. Kamēr visu un visus sačubinu, tamēr pati esmu iesēdusies mašīnā mājas krokščībās. Faktu konstatēju 3 km no mājas, pie tam - konstatēju skaļi. Pie stūres sēdošais subjekts vispār nekādi nenoreaģē. Tā i turpinām braukt.
Ne, nu tas jau skaidrs, ka problēmas jārisina tikai un vienīgi man. Visas. Jo sevišķi, ja tās radušās man pašai.
Vienkārši mācība nebūt par korķi visām mucām. Būt riebīgai un vienkārši iesēsties autiņā un aizbraukt, kamēr kāds kaut ko kašājas pa māju un meklē zeķes, brilles, telefonu, datoru utt.utjp.
Visus sakost!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #155 : 2021. gada 27. augusts, 10:04:29 »
vai dod gandarījumu tas, ka savu aizmāršību pakārtoti noveļ uz citiem? Dziļākajā būtībā jau apzinies, ka pašai caura galva. Viss pārējais ir blakusfaktori.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #156 : 2021. gada 27. augusts, 10:07:11 »
Es arī tā reiz uz viesībām čībās izbraucu kamēr visus vāķīju  :rofl: Neko, tiku pie jaunām kurpēm  :rofl:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #157 : 2021. gada 27. augusts, 10:15:14 »
Tie, kuri ir par korķi, tādi paliks do galam. Tas jau ir asinīs. Un, ja sadūšosies, un nebūs, pēc pāris dienām atkal būs.
Un ir arī smagi gadījumi. Kad korķis visur. Mājās, darbā, rados.  :f-palm:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #158 : 2021. gada 27. augusts, 10:33:37 »
Aha, pamēģini nebūt, kad pārējā saime pieradusi, ka visu atsekosi tu  :mrgr:   Tas jau vesels psiholoģiskais process - radināt sevi pie neiejaukšanās un citus pie patstāvības. Kad mēs esam radušas mūžīgi gādāt, rūpēties, atsekot, lai viss kārtībā...

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #159 : 2021. gada 27. augusts, 10:36:19 »
Kāpēc tā saime tā pieradusi. Saprotu, saprotu, ka tā ir vairumā Latvijas ģimenēs. Bet kāpēc?
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 27. augusts, 10:42:18 no Amālija »

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #160 : 2021. gada 27. augusts, 10:38:18 »
Kā ir ar bērnu ģimenēm? Arī jaucamies? Regulējam? Vai kožam mēlē un sitam sev pa pirkstiem? Un kad tas sākas?

Atslēdzies Broms

« Atbilde #161 : 2021. gada 27. augusts, 10:51:48 »
Man ar tā gadījies - iekāpt mašīnā mājas izdilušajos džinos un šļopenēs. Steidzāmies uz pasākumu.
Attapos pēc 100km :D
Nācās meklēt tuvāko bikšu veikalu :)

Pieslēdzies Trix

« Atbilde #162 : 2021. gada 27. augusts, 10:58:42 »
Kāpēc tā saime tā pieradusi. Saprotu, saprotu, ka tā ir vairumā Latvijas ģimenēs. Bet kāpēc?

Tāpēc, ka dara [seko, lai viss ir daudzmaz kārtībā] tas, kuram tas ir būtiski. Lai ir nomaksāti rēķini, lai bērni nestaigā netīri un caurām drēbēm, lai nav jāklausās no skolas, ka "atkal nebija līdzi somas", lai "mamm, es gribu ēst" ir ko nolikt uz galda, lai nav kauns par netīrību mājās, ja kāds ienāk ciemos vai lai pašam nesmērējas drēbes gar taukainu galda malu utt. Tas, kam pofigisma slieksnis ir zemāks, kam ātrāk smeļas mutē neizdarītais, jo neviens cits nedarīs. Un vīrietis tas parasti nav vis. Viņam ir pofig. Tikai nez kāpēc ir tāds izbrīns, ka sieviete ar viņa pofigismu nav mierā un "zāģē" par slaveno neiznesto eglīti.
Ja gribat, lai jūsu sieviete ir un paliek sieviete (nevis nodzīta ķēve un zāģis), tad parūpējieties par savu daļu mājas rūpju. Ja slinkums, tad nebrīnieties, ka sieviete aiziet ciet.

Un, starp citu, tas, par ko vairākums vīriešu sit pie krūrīm "es gan visu daru, tai sievai nekad nav labi" no otras puses izskatās pavisam savādāk. Nu, apmēram tā, ka vīrietis vienreiz nomazgā pannu un lepns kā gailis kladzina, ka Viņš Vienmēr Visu!, bet tas, ka sievai jāmazgā visi trauki katru dienu, tas, protams, sīkums, kas nav ievērības vērts.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 27. augusts, 11:04:08 no Trix »
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #163 : 2021. gada 27. augusts, 11:11:20 »
Manuprāt, tas no bērnības. Mamma ir vilcēja. Un kārtotāja.
Kad saiet kopā, tad sieviete, laimes pārpilna, aptekalē, gatavo, rīko. Vīrietis pierod. Kāpēc pēc gadiem lai viņš mainītos? Un, ja arī sāk, tad lupata ne tā nolikta, šķīvis ne tā nomazgāts.

Ar nelielām šausmām iedomājos, ja man būtu visi rēķini jākārto. Es pat nezinu, kur, par ko. Aptuveni nojaušu, bet tas nav mans lauciņš.

Un vēl. Kopš mēdzu 1 dienu nedēļā doties savos pārgājienos, braucienos, mani mazliet vairāk respektē.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #164 : 2021. gada 27. augusts, 12:09:30 »
Vīriešu loģika...
 Pie stūres sēdošais subjekts vispār nekādi nenoreaģē. Tā i turpinām braukt.

Nu i sievietes...pašas "uzcepas", pašas apvainojas...
??? 3 km nav 100km ..cik tur tā darba atvērt muti un skaļi "pie stūres sedošajam subjektam" teikt - griežam atpakaļ...vai pie tuvākā veikala...