Autors Tēma: No cik tad...?  (Lasīts 5560 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

tas_pats_lv

• Viesi
No cik tad...?
« : 2017. gada 15. augusts, 14:41:57 »
Šodien Sorosoīdi visas malās izbazūnējusi, ka pretojoties Krievijas propagandai ir jādala bērniem prezervatīvi, nevis jāmāca viņus būt atbildīgiem un atturēties no dzeršanas, pīpēšanas un seksa, ko propagandē mums draudzīgā Holivuda. Un kritiskais jautājums paliek atklāts - cik gados tad ir bērnam tas vecums, kad viņam vajadzētu ļaut un mudināt izbaudīt seksuālo brīvību? Tehniski, vecākiem būtu jāsāk uztraukties no pirmām mēnešreizēm, kad bērns aiz vientulības un zombējuma (vai citām psihiskām un sociālām kaitēm) varētu sadarīt muļķības, ko ne tikai viņa vecāki, bet arī viņš pats agrāk vai vēlāk nožēlos (bērns, seksuālas slimības, bojāta psihe, utt).
Man uz šo brīdi nostāja ir tāda, ka no dzeršanas un pīpēšanas bērniem, līdz 21 gadam, vajag atturēties, un es rādu aktīvu piemēru. Par seksi jeb moderni sauktajām attiecībām ar fizisku kontaktu, es saku, ja bērns ir izteikti homoseksuāls, lai dara to daudz un bieži, - atklāj jaunas robežas aiz aizliegtā - narkotikas, ātras mašīnas, adrelanīna izdalīšanos veicinošas izklaides ...  Savukārt, ja bērns ir tendēts uz ģimenes dzīvi, es iesaku tomēr meklēt to partneri, ar ko pavadīsi vismaz 5 gadus kopā sapratnē un savstarpējā cieņā, un varbūt audzināsi saviem vecākiem mazbērnus. Un tāpēc atturēties no izlaidīga dzīves veida fiziskos kontaktos. :)
Vai man ir nepareiza attieksme un vai viņu kur vajadzētu koriģēt?     

Atslēdzies Spārka

Re: No cik tad...?
« Atbilde #1 : 2017. gada 15. augusts, 14:44:52 »
Tava nelaime ir diametrāli pretēja kā lielākai daļai ļaužu.
Tu PAR DAUDZ domā.
Arī šīs problēmas sakarā.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #2 : 2017. gada 15. augusts, 14:52:58 »
Es noteikti negribu, lai manis konsultētais bērns, TO izdarītu tikai, lai piederētu sociālai grupai ... :) Zin mana bērnībā, bija sociāla grupa - pīpmaņi, kas skrēja aiz stūra lai ievilktu dūmu, bieži, šī grupa izcēlās ar īpašu tolerances trūkumu pret citām sociālā grupām un ļoti agresīvu uzvedību.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #3 : 2017. gada 15. augusts, 16:22:43 »
Vari gribēt, vari negribēt... vai Tavā bērnībā tai pīpmaņu agresīvajai grupai
pīpēt bija atļauts?, diez vai. Jo vairāk aizliegumu, jo lielāka vēlme tos pārkāpt.

Atslēdzies nex

« Atbilde #4 : 2017. gada 15. augusts, 16:37:43 »
a kas ir sorosoīdi...? mani vienmēr ir mulsinājis šis apzīmējums...

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #5 : 2017. gada 15. augusts, 16:46:30 »
a kas ir sorosoīdi...? mani vienmēr ir mulsinājis šis apzīmējums...
Sorosoīdi ir Džordža Sorosa fondu vai tiem līdzīgo "labdarības" fondu (valstisku interešu aizstāvībai) piebarotās Nevalstiskās Organizācijas, - ļoti bieži žurnālisti un citi dekadenti. Lai dabūtu fondu finansiālo atbalstu, viņi ir gatavi paust viņiem svešu viedokli un uzskatus, ka tik saņem naudu. :)  Soross ir tikai simbols ... :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #6 : 2017. gada 15. augusts, 16:50:13 »
Vispārināšana un birku karināšana rullē, ka šņakst, ja nešņakst - paklausās Šariju, iesmērējas un atkal rullē, ka šņakst un vēl šļakstās.

Atslēdzies reno

« Atbilde #7 : 2017. gada 15. augusts, 16:58:43 »
Kādos laikos un kur tava bērnība aizritēja? Dzirdu -sorosoīdi, domāju- Lembergs

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #8 : 2017. gada 15. augusts, 16:59:18 »
Vispārināšana un birku karināšana rullē, ka šņakst, ja nešņakst - paklausās Šariju, iesmērējas un atkal rullē, ka šņakst un vēl šļakstās.
Mīļais spamošana kopš Ukrainas apvērsuma rulle visā Krievu pasaulē un jebkuru  tēmu. ;)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #9 : 2017. gada 15. augusts, 19:00:13 »
šitas teikums ir laps-

es iesaku tomēr meklēt to partneri, ar ko pavadīsi vismaz 5 gadus kopā sapratnē un savstarpējā cieņā, un varbūt audzināsi saviem vecākiem mazbērnus.

lai es saviem bērniem jebkadā kompostveidā liktu saprast,ka viņiem jāaudzina man mazbērni??? :rat: :rat: :rat:
comon :faint: tā ir tikai un viņu pašu, jebkura paša izvēle... vai bērniem būt vai nebūt.
tplv tu jau izskaties pēc sētas tantes, kas ieraugot ilzīti ar Jānīti ir klat ar jautājumiem -un kad tad precēsieties..un kad bērniņi gaidāmi???
pasargDies!!!!
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #10 : 2017. gada 15. augusts, 19:01:17 »
aktīvu piemēru starp citu tu vairs nevari parādīt ..tev sen vairs nav 21ns, un kas zin ko darīji līdz tam.... :talking:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #11 : 2017. gada 15. augusts, 19:44:21 »
Atturēšanās drīzāk ir pasīvs, ne aktīvs piemērs. Ja tik ļoti uzstāj, ka piemēram obligāti vajadzīgs apzīmētājs.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #12 : 2017. gada 15. augusts, 19:46:11 »
lai es saviem bērniem jebkadā kompostveidā liktu saprast,ka viņiem jāaudzina man mazbērni???
comon :faint: tā ir tikai un viņu pašu, jebkura paša izvēle... vai bērniem būt vai nebūt.

Nu ja viņi tiks līdz tam ka spēs izvēlēties, tad jau būs labi - es uzskatīšu, ka visu izdarījis esmu labi. Bet ja aizies uz krogu centrā un atnāks ar sliktu dušu. Protams, pirmos 3 mēnešus piezīmes par slikto krogus virtuvi būs jautri ... bet, nevar tak ar tiem "sīkajiem muļķiem" nerunāt, ja viņiem ir pareizas domas vai vismaz domas. Un nejaušās atziņas nenāk ārā pārliecinoši, ja vien tev nav skaidra sava sagatavota nostāja. Pareizi? Protams, uzmākties bez pamata un ar savām fantāzijām, ar tādiem jautājumiem ir stulbi. Jo pieaugušo fantāzijas ir daudz sabojātākas, nekā bērniem tas pašos erotiskajos sapņos nav rādījušies.     

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #13 : 2017. gada 15. augusts, 20:02:32 »
Labaak dariit zinaamu par kontracepciju, nekaa atklaat, ka 15 gadiigaa meita nav zinaajusi, ka "no tiem punjkjiem" beerni rodas...
Informeeshana ne vnm ir pamudinaashana ..

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #14 : 2017. gada 15. augusts, 20:03:53 »
Par homo man vsp gjiibiens naak... nabaga beerni...