Autors Tēma: Hermaņa nesapratne  (Lasīts 2808 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Re: Hermaņa nesapratne
« Atbilde #15 : 2017. gada 01. septembris, 18:46:20 »
... un es lūdzu nevienu te neapvainoties, - runa nav ne par vienu personiski, bet par parādību kopumā. Gana daudziem nebūtu bijis jāaizbrauc, ja savulaik vienam otram nebūtu izdevies zem savu offšoru jumta pavilkt, teiksim, Ventspils ostu. Un privatizēts tika viss tas, ko mūsu cilvēki bija radījuši PSRS gados, neba nu Lembergs viens pats to ostu uzslēja. Ja privatizācija būtu noritējusi godīgi, šodien daudzi būtu tepat, jo osta ir tieši viens no tādiem naudas pumpīšiem, pateicoties kuriem pārtikušas var būt daudzas ģimenes. Ventspils osta gan arī nav nebūt vienīgais piemērs. Tādu ir simtiem.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies reno

« Atbilde #16 : 2017. gada 01. septembris, 19:06:45 »
Pamatojums ir pilnīgi pareizs un loģisks, vnk vārds "civilizēts' man šķiet nepiemērots, vismaz mūsdienās. Kaut gan klejotājtautu par necivilizētu nosaukt ir gluži pamatoti.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #17 : 2017. gada 01. septembris, 22:11:29 »
Kurš lasīs? Reno.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #18 : 2017. gada 05. septembris, 20:40:06 »
Mani uzjautrina, ka katrs Hermaņa vēdera purkšķis tiek apspriests.
Mani vairāk uzrunāja, ka Alvis atgriezies Latvijā un ieviesis kàrtību teàtrī - izmetis 6 aktierus.
Un te pats interesantākais...kāpēc sešus, ja gribēja izmest tikai vienu - edgaru....un atļaušos izteikt minējumu, ka dēļ Zanes un greizsirdības marasma.....nu, un nevar jau tā vienu aktieri izmest, jo uzreiz būs jautājumi, ka tas ir personīgi....bet komplektā seši - ok, tik
ai pēc tam jāpiedzeras, jāniskalo sirdsapziņa....bet alvi, tu toč zini, ka edgars līda zanes bikšelēs? ;)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #19 : 2017. gada 05. septembris, 21:25:00 »
Mani vairāk uzrunāja, ka Alvis atgriezies Latvijā un ieviesis kàrtību teàtrī - izmetis 6 aktierus.
Un te pats interesantākais...kāpēc sešus, ja gribēja izmest tikai vienu - edgaru....un atļaušos izteikt minējumu, ka dēļ Zanes un greizsirdības marasma.....nu, un nevar jau tā vienu aktieri izmest, jo uzreiz būs jautājumi, ka tas ir personīgi....bet komplektā seši - ok, tik
ai pēc tam jāpiedzeras, jāniskalo sirdsapziņa....bet alvi, tu toč zini, ka edgars līda zanes bikšelēs? ;)

Laikam tikai Alvis, Edgars, Zane un nakata kngs saprot, par ko ir runa  :just_popcorn:

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #20 : 2017. gada 05. septembris, 21:52:18 »

Nu, tak, ja nemaldos, krievus savulaik publiski ap*irsa, tad takšu autoritāte! Tādu cilvēku purkšķi ir apspriešanas vērti.  :sarcasm:  Jau no paša pirmā.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #21 : 2017. gada 05. septembris, 21:54:43 »
Nu, tak, ja nemaldos, krievus savulaik publiski ap*irsa, tad takšu autoritāte! Tādu cilvēku purkšķi ir apspriešanas vērti.  :sarcasm:  Jau no paša pirmā.

Konkrēti kurus?
Viņš gan ir "ap*irsis" arī vāciešus :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #22 : 2017. gada 05. septembris, 21:58:43 »
Nu krievu klasiķu nemitīga iestudēšana laikam skaitās krievu apd...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #23 : 2017. gada 05. septembris, 22:19:06 »
Man pofig tā Alvja politika, katram tiesības b*zdēt par to, kas notiek Latvijā....bet greizsirdības dēļ izmest edgaru no teàtra?...viņam tur trupà paliek kāds, kurš var spēlēt mīlētāju?

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #24 : 2017. gada 06. septembris, 08:26:03 »
Kāds ir lasījis? https://gramatas.wordpress.com/2016/10/16/dienasgramata-alvis-hermanis/
133.lpp. "Zinādams vācu mentalitāti un neseno vēsturi, espat saprotu viņu pārcentīgo apsēstību ar perfekciju šajā jautājumā. Arī es interneta ziņās esmu redzējis Merkeles nesenās publiskās runas, pēc kurām visi applaudē 15 minūtes kājās stāvot. Un šo spīdumu cilvēku acīs es esmu redzējis jau kaut kad agrāk. Tas ir atpazīstams. Mērķtiecīgi un bez kompromisiem doties jebkurā izvēlēlētajā virzienā - vai tas būtu Hitlera vīzijas, vai autoindustrija, vai futbols, vai visas pasaules trūcīgo glābšana. Tas ir jebkura pārcilvēka cienīgs uzdevums! Acis spīd un patoss ir bezgalīgs! Diemžēl vienlaikus tā ir pilnīga nerēķināšanās ar citādi domājošajiem."

Atslēdzies daddy

« Atbilde #25 : 2017. gada 06. septembris, 09:19:23 »
A.H. piemīt galvenā "mūsdienu īstenā latvieša" pazīme - visus apdir$t, un nākamā galvenā - nemitīgi vāvuļot, ka viss ir slikti.
Tāpēc arī viņš ir populārs, viņu citē un pārcitē un katru viņa purkšķi apspriež, jo smird taču, bet tas savukārt ir tik mīļi, tik tuvi "īsteniem latviešiem"...   

Bet pamēģinām atrast un parunāt par to, ko šis kungs ir devis Latvijai, Eiropai?