Svetlana, 20 gadi, kaķa gada, zivis horoskops ( dz.diena 8.martā)
Tumšmate, krievu ebrejiete...uzreiz var saskatīt šīs tautas asinis, tumšas, lielas acis, dabiski nedaudz čirkaini mati...krāšņs augums, klusa...
No malas skatoties un nezinot, nekad nepateiksi, ka meitene ir strādājusi šo darbu...ļoti uzmanīga, piesardzīga, neiesaistās nekādās avantūrās un kā kārtīgai meitenei naktis ir jānakšņo mājās!

Tas ir...rīta kafiju ar viņu gultā neesmu dzēris!

Meitene tik pieklājīga un labas uzvedības, ka varēju viņu ņemt līdzi uz pāris tusiņiem...ir gadījies ar citām meitenēm, ka viņas aizmirstas un tusā sāk dibināt biznesa kontaktus ar citiem džekiem...viņas uzvedība tāda, ka neviens tā uzreiz nenojauta, ka viss par samaksu...
Tālāk attiecības veidojās šādi...viņai vajadzēja ģimenes uzdevumā braukt uz Vāciju kā auklei radiem, kuri daudz agrāk bija uz turieni emigrējuši...man tas izsauca smaidu, jo nodomàju, ka tā arī ir prostitūcija...viņa man patika, un paņēmu Vācijas telefonu...
Pazvanīju..kàpēc? ..fvzin, laikam interesēja..
Telefonu paceļ veca ebrejiete!..nu, jùs tak ziniet kā tā runā Raņevska?...nu, kaut kas no šīs sērijas...Svetu? Moņ, pozovi Svetu!...dzirdams arī mazs bērns...tàtad viss stāstītais par darbu radu ģimenē par aukli ir patiess...pēc mēneša brauks uz Rīgu!
Vai sagaidīšu?
Protams, sagaidīšu!

...sazvanāmies vēlāk vēl pāris reizes, lai precizētu, kad atbrauks un sagaidīt utt
Sveta atbrauc ar busu...sagaidu ar rožu pušķi!:)
Aizbraucam uz Jūrmalu, pastaiga gar jūras krastu, pusdienas Jomas ielā...viņa man atvedusi dāvanu!...cd pleijeri! ...man jau ir liela cd kolekcija (pirātu cd vēl nav piedāvājumā, jo vairums vēl lieto kasetes)...bet pleijerim nav vāciņa, kas aizver batereju ievietošanu...nu, skaidrs , tas nav pirkts, bet kaut kur dabūts..nu, mana mīļā tak ebrejiete!:)
Pēc Jūrmalas aicinu pie sevis...bet notiek negaidītais...
Viņa ieslēdz to attiecību fāzi, kas saucās cerēšanās...vairs nekādas kniebšanās par naudu, bet tādas attiecības kā pienākas...iepazīšanās ar vecākiem, nopietni nolūki utt...
Es uz pakaļas...ej tu nost!...
Es noteikti neko tādu neesmu plānojis!
Viss...attiecības beidzas!