Autors Tēma: henrija millera pēdās..  (Lasīts 49863 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Re: henrija millera pēdās..
« Atbilde #210 : 2018. gada 14. marts, 09:22:20 »
njā, pavasara tuvošanās ir jūtama..

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #211 : 2018. gada 17. marts, 17:28:52 »
Man Minne uzstāj, ka vajag kaut ko par nažiem! :)
..nu, stāsts..
Esmu ar vienu meiteni krogā, kas atrodas tur pie vecā "allegro" vai ļergas kā saucām skolas laikā..ny, tur kur bija ieeja kinoteatrī Aina un Komjaunietis...tur tas krogs ir joprojām, tikai nosaukums nepārtraukti mainās..
Lūk, dzeram kafiju, martini un pienāk manas meitenes kolēģe!...esot bijusi pie Jura!
Manējā prasa - smadzeņu trīce kā vienmēr?
Jā, vēl tagad džinkstot...
Tas Juris esot situēts džeks, kuram privātmāja Rīgā un pieprasot sievietes, kuras esot dzemdējušas un varot turēt slodzi!
Tas ir, dzēmdējušām tā vieta ir bijusi jau vismaz reizi ekstremāli izstaipīta un tad viņš vieglàk tiek iekšā...jo audiem jau kaut kāda atmiņa paliek, un pēc dzemdībām viss sarūk, bet vieglāk plešas...
Un tad vēl ritms - belžot kā ar atskaldāmo àmuru visu stundu...sievietei jau sen viss pofig, bet pēc katra stiprā grūdiena tik galva noraustās...īsta smadzeņtrīce...
Hmm..man no šī stāsta tik mute vaļā! :D...pat nezinu, vai jāapskauž šàds dràzējs ? ;)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #212 : 2018. gada 19. marts, 08:48:26 »
tad redz no kurienes dr. Zālītis aizguva domu, ka TUR glāstīt vajaga, nevis kā ar āmuru...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #213 : 2018. gada 19. marts, 09:57:03 »
tad redz no kurienes dr. Zālītis aizguva domu, ka TUR glāstīt vajaga, nevis kā ar āmuru...
..bet sievietes ir dīvainas ..
Man tobrīd bija kolēģe, biznesa partnere, draudzene , ar kuru var pārrunāt arī intīmas lietas...mums sex nebija, jo draugi un bizness, bet es noteikti to gribētu !:D
Viņai ir attiecības, savs džeks, ko vēlàk ar apprecēja..
Nu, kà čomi mēs pie glāzes runàjam, stāstu par šo Juri, ko dzirdēju no meitenēm...un viņa iedegas - ar grib šo ekstrēmu!
Saku,  tu tak vēl neesi dzemdējusi , viss tur vēl tev svaigs!...pofig, viņa grib izmēģināt un vajag!
Nu, ok.....
Sāku tincināt profesionàles...kas ir Juris? ..mobilais? utt
Šīs sāk sargāt savu biznesu ! :)
Samaksā man un dabūsi to telefona numuru!
Ahujeķ, man jāmaksā , lai divi citi kniebtos! :D
..pateicu pofig! ..

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #214 : 2018. gada 19. marts, 10:06:31 »
Ahujeķ, man jāmaksā , lai divi citi kniebtos! :D
Secinājums izskan episki ;)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #215 : 2018. gada 19. marts, 10:42:30 »
hujeķ, man jāmaksā , lai divi citi kniebtos! :D
..pateicu pofig! ..

Tāpēc, ka Tu esi nonovīdīgs, Tev nekad nebūs ziemassvētku, kur plika sniegbaltīte lec no tortes ārā....

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #216 : 2018. gada 27. marts, 22:01:00 »
Svetlana, 20 gadi, kaķa gada, zivis horoskops ( dz.diena 8.martā)
Tumšmate, krievu ebrejiete...uzreiz var saskatīt šīs tautas asinis, tumšas, lielas acis, dabiski nedaudz čirkaini mati...krāšņs augums, klusa...
No malas skatoties un nezinot, nekad nepateiksi, ka meitene ir strādājusi šo darbu...ļoti uzmanīga, piesardzīga, neiesaistās nekādās avantūrās un kā kārtīgai meitenei naktis ir jānakšņo mājās! :)
Tas ir...rīta kafiju ar viņu gultā neesmu dzēris! :)
Meitene tik pieklājīga un labas uzvedības, ka varēju viņu ņemt līdzi uz pāris tusiņiem...ir gadījies ar citām meitenēm, ka viņas aizmirstas un tusā sāk dibināt biznesa kontaktus ar citiem džekiem...viņas uzvedība tāda, ka neviens tā uzreiz nenojauta, ka viss par samaksu...
Tālāk attiecības veidojās šādi...viņai vajadzēja ģimenes uzdevumā braukt uz Vāciju kā auklei radiem, kuri daudz agrāk bija uz turieni emigrējuši...man tas izsauca smaidu, jo nodomàju, ka tā arī ir prostitūcija...viņa man patika, un paņēmu Vācijas telefonu...
Pazvanīju..kàpēc? ..fvzin, laikam interesēja..
Telefonu paceļ veca ebrejiete!..nu, jùs tak ziniet kā tā runā Raņevska?...nu, kaut kas no šīs sērijas...Svetu? Moņ, pozovi Svetu!...dzirdams arī mazs bērns...tàtad viss stāstītais par darbu radu ģimenē par aukli ir patiess...pēc mēneša brauks uz Rīgu!
Vai sagaidīšu?
Protams, sagaidīšu! :)
...sazvanāmies vēlāk vēl pāris reizes, lai precizētu, kad atbrauks un sagaidīt utt
Sveta atbrauc ar busu...sagaidu ar rožu pušķi!:)
Aizbraucam uz Jūrmalu, pastaiga gar jūras krastu, pusdienas Jomas ielā...viņa man atvedusi dāvanu!...cd pleijeri! ...man jau ir liela cd kolekcija (pirātu cd vēl nav piedāvājumā, jo vairums vēl lieto kasetes)...bet pleijerim nav vāciņa, kas aizver batereju ievietošanu...nu, skaidrs , tas nav pirkts, bet kaut kur dabūts..nu, mana mīļā tak ebrejiete!:)
Pēc Jūrmalas aicinu pie sevis...bet notiek negaidītais...
Viņa ieslēdz to attiecību fāzi, kas saucās cerēšanās...vairs nekādas kniebšanās par naudu, bet tādas attiecības kā pienākas...iepazīšanās ar vecākiem, nopietni nolūki utt...
Es uz pakaļas...ej tu nost!...
Es noteikti neko tādu neesmu plānojis!
Viss...attiecības beidzas!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #217 : 2018. gada 28. marts, 15:36:23 »
Vēl par iepriekšējo tēmu..
Ar šodienas prātu saprotu, ka notikumu attīstībai pirkstu pielika tā vecā ebrejiete ar Raņevskas balsi! :)
Pēc maniem zvaniem viņa noteikti piespieda pie sienas Svetu ar izprašņàšanu - kas tas par džeku? Ko vērts? uttt...pilnīgi droši, ka meitene neatzinās, ka sapazinos caur sex firmu...tātad viņa tika instruēta un mācīta kā pareizi uzvesties, lai būtu vajadzīgais rezultāts...nu, tā dāvana - nelikvīdais pleijers?..to tik veca ebrejiete varēja izdomāt...un tā uzstāšana, ka jātiekas ar vecākiem? ...tā vecā jau noteikti instruēja arī vecākus, ka Svetai iespējams ir ņēmējs!...lai visu izvērtē un izpēta...:)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #218 : 2018. gada 28. marts, 15:43:29 »
ai, viss bija daudz vienkāršāk - vecā šuva, Svetlana stāvēja pie loga...vecā teica - sveta dai ļuģjam, tb paej malā, lai gasma nāk iekšā... a Sveta to saprata burtiski...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #219 : 2018. gada 05. aprīlis, 20:18:40 »
Tatjana, 19 gadi, vērša zvaigznājs, kaķa gads.
Tumšmate, ap 175 cm gara, tumšs un fascinējošs skatiens, balss skan guldzoši...un klibo!
Nekas nopietns ar kāju, vakar izmežģīta un gultà tak netraucē?
Jā, tur tiešām netraucē...
Skatiens fascinējošs, jūtos kā noburts...čigāniete? ...jā, iespējams..
Neko nesaku firmai, ka meitene kliba...tas tak netraucē...
Balss tik dīvaini guldzoša...un tās acis ..
Pirmais sex un aizmirstu uzvilkt prezervatīvu! Kas notiek ar mani?
Pēc tam gultā sarunājamies...viņai arī vājība pret azartspēlēm kazino un tieši pret Black Jack...pazaudējot visu naudu...viņai ir 20, bet dīlers atver 21 un sāpīgs zaudējums ar laimes izjūtu...mazohisms?...tik sāpīgi zaudēt un rast tajā kaifu?
Turpinām bez prezervatīva...
Viņa aizbrauc un tad es atjēdzos! Idiots!!! Idiots!!!
Bez preža! Kur tev , idiot galva???
Braucu uz infekciju slimnīcu, man tur džeks un kontakti par labu samaksu, kur taisa visas analīzes - konfidecionāli un bez birokrātijas...
Ok, tripera, sifilisa utt nav....ir hlamīdīju pēdas...tas ir, slimības nav, bet kontakts ir bijis...mana imùnsistēma ir stiprāka, kura nav pieļāvusi inficēšanos un to pieveikusi...ok, ok, bet kaut kādas ripas paņemu rīt, lai piebeidz tās hlamīdījas par 100%!
p.s.
Pēc dažiem mēnešiem braucu pa Zemitānu tiltu Purvciemā un lejà pie luksofora man blakus piestāj žigulis...pakaļējā sēdēklī sēž Tatjana...starp mašīnām nav vairāk par metru...viņa skatās manī un es atkal apmāts...viņa uzliek plaukstu uz sava auto stiklu un skatàs man acīs...esmu paralizēts....iedegās zaļais un žigulis aizbrauc...es stàvu...aizmugurē sāk pīpinàt...arī sāku braukt....burve? čigāniete?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #220 : 2018. gada 05. aprīlis, 20:28:55 »
ŠtrunC par prezi, galvenais, ka horoskopu atcerējies paprasīt :D

Atslēdzies ragana

« Atbilde #221 : 2018. gada 06. aprīlis, 08:26:09 »
Nakat, ir Tev talants, ir.  :smile:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #222 : 2018. gada 13. aprīlis, 10:19:57 »
ŠtrunC par prezi, galvenais, ka horoskopu atcerējies paprasīt :D
par horoskopiem....
cita Tatjana, 18 gadi, čūskas gads, jaunavas zīme..
Lielisks sex, pat neticas, ka tikai 18 gadi...ir pieredze un arī aizrautība..
Taču tad man pielec, ka laukā ir jūlijs un Lauvas zīme sākusies..
Prasu Taņai, ja esi Jaunavas zīmē, tad jau vēl nav 18? Pēc mēneša?
- oi, vļipla! ..
To nevajag teikt suteneram, šis domā, ka ir jau 18..

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #223 : 2018. gada 13. aprīlis, 10:33:31 »
Nakat, kur tev tik laba atmiņa?   :coffee:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #224 : 2018. gada 13. aprīlis, 10:45:26 »
Nakat, kur tev tik laba atmiņa?   :coffee:
...no mammas un attiecīgi no viņas papa! ;)