Autors Tēma: Elita  (Lasīts 2885 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Re: Elita
« Atbilde #30 : 2017. gada 14. septembris, 13:20:14 »
Cācas.
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #31 : 2017. gada 14. septembris, 13:21:25 »
viņām ir citas labas īpašības :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #32 : 2017. gada 14. septembris, 18:39:26 »

jā. es ar šo eksperimentu pašreiz mājās nodarbojos - sēžu rokas klēpī salicis un skatos kā šīs tekalē... bet bez vīriesa lampiņas nemainās, veļasmašīnas tece nebeidzās, alus neatjaunojas ledusskapī...drīz būs jābeidz, sāk jau besīt...

Es arī šo esmu izmantojis brīžos, kad sajuties nepamatoti apvainots/pofig, es tā sajutos :D /
Saku, ka es taču mīlu savas dāmas un  negribu, ka kādai manis dēļ jāmānās. Tad nu es tagad darīšu tā, kā par mani teici. Nu lai nav jāmelo.
Izrādās, ka nemaz jauntā nav bijis domāts :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #33 : 2017. gada 15. septembris, 09:47:52 »
Zigfrīd, nav manā dienasgrāmatā EV...tā pavērtējot viņu, esam pārāk vienādi....es arī grafomāns, bet EV ir krutāka grafomāne un profesionāle...man patīk viņas dumpinieces gars, kamdēļ nav galv.redaktore NA, jo var arī sacelties kādu dienu pret avīzes saimnieku....tādā ziņā neprognozējama un saimnieks to saprot...tāpēc avīzi vada cilvēks, kurš noteikti turēs muti! :)
Kaut vai tas gadījums, kad redaktores kabineta pazuda seifs....tur nekā nav bijis, paziņo redaktore! :D
..bet es , to lasot nodomāju, ka IESPĒJAMS, tur bija aplokšņu nauda - piešprice redakcijas draudzīgajam kolektīvam...nu, kuri pareizi raksta , tiem vairāk
..un tad padomāju par EV...viņai tak nekad nevarētu to uzticēt, jo ja viņa sadumposies un spalvas pa gaisu - tad tos sarakstus, kuram cik un par ko , palaistu gaisā!...gluži kā par saviem večiem! :D...tāpēc redaktore nav viņa un nebūs!
Pagājis tas Atmodas laiks, kad tika cienīti politiķi un žurnālisti, kuri runā un raksta ko domā...tagad citi laiki...
Un smēķējošas sievietes?...brr
un mani ar šeit kritizēja par meiteņu aprakstiem...koroče, mēs ar EV varētu būt "dva sapoga para"...tikai viņai ir krietni lielāks izmērs!...kā grafomānei, es tāds sīkais...;)