pie mums tāda sabiedrība, kura ciena penšus?...brauc tàda ome ar opelīti un ko jaunie gurķi dara?...apdzen, buktē bamperi - ej, vecà, vàcies nost no ceļa!
Auto joprojàm ir statuss, neviens bemperists neuzdro§inās TΧI buktēt krutu mašīnu..
otrkārt, man šķiet, ka ome kā sieviete paļaujas uz tàs apsardzes vīriem...ja šie saka - vajag tādu, tad ko es vista strīdēšos - vīri zin labāk! ...bet kàds vīru kontingents ir apsardzē?...nu, tie tak, kam patīk pistoles un kruti auto...ehh, ja vēl helikopteru varètu pasūt, tad pilna laime.
Domàju, ka viņa kā sieviete gados, šo jautàjumu par 100% uztic apsardzes bosam un klausa viņa ieteikumus.
..un, treškàrt, patīk viņai tas...nostaļģija ...lamā jau tikai internetā daži, bet uz ielas vai publikà visi smaida. Atbrauc ome uz pasākumu ar lux auto un visi nostājas miera stājà...atbrauks ar opelīti un attieksme cita...
Statuss, saki? Oi, un tad man vienmēr prātā nāk "Mērnieku laiki", kur, braucot uz baznīcu, viens zemnieķelis pabrauca ar pajūgu garām otram (kurš kuram - neatceros), un tad tipa sākās kkāds puskarš par tāāāādu bezkaunību! Tas tikai liecina, ka latvieši kā bija bauri brāļu Kaudzīšu laikā, tā vēļ joprojām bauri paliek, ja svarīgāks ir zirgs, nevis tas, kurš pajūgā sēž. Un VVF, kā izrādās, tāda pati slaucēja savā domāšanā kā visas citas slaucējas. Viens no Pasaules bagātākajiem cilvēkiem publiski uzstājas ģerbies kā botāniķis (buktētās biksītēs un Īvāna Daiņa tipa džemperītī ar vai bez auseklīšiem), kuram skolā katrs, kam vien nav slinkums, uzšauj.

Vot, kas, salīdzinot ar to cilvēki IR mūsu slaucēja? NEKAS! NULLE! Tur čalis ir tāds, ka viņam krāniņa (atvainojos) pagarinātāji vispār nepieciešami nav un nebūs, - atbrauks ar Opel, un visi tāpat zinās, kas ir atbraucis un klanīsies, bet te ... bez pagarinātājiem neiztikt, un ir saprotams, kāpēc?
Ak, jā! Aizskaršu daudziem nepatīkamu tēmu ...
Ir arābiem tāds stāsts par pravieti Muhamedu.
Atnācis pie viņa uz mājām viens no viņa sekotājiem un ko? Ieraudzījis, ka šamais guļ uz zemes un matrača vietā (kā daudziem tajos laikos) - maisījums no sausas zāles un palmu šķiedrām. Čalis saka Muhamedam pilnīgā neizpratnē tipa: "Kā tad tā? Persijas valdnieks ... Romas imperators ... Etiopijas valdnieks ... Kurš no viņiem dzīvo tādos apstākļos? Neviens! Kā tad tā?" (Jāpiebilst, ka tajā laikā Muhameda ietekme tālaika Pasaulē bija tuva šodienas ASV prezidenta ietekmei)
Un atbilde: "Persijas valdniekam ir tas, ko viņam Diev ir devis, Romas imperatoram - tas, ko viņam Dievs ir devis, Etiopijas valdniekam - tāpat. Es esmu apmierināts ar to, ko man Dievs ir devis, man vairāk nevajag."
Tas bija cilvēks, kurš ietekmīguma ziņā, salīdzinot ar tādu VVF, bija un vēl šodien ir kā kalns pret suņa ... (atvainojos).