Autors Tēma: Vairiņas jubileja  (Lasīts 3510 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Vairiņas jubileja
« : 2017. gada 13. septembris, 20:44:24 »
šodien izlasīju
https://www.pietiek.com/raksti/jauno_luksusauto_savam_vajadzibam_pieprasijusi_vike-freiberga,_izteikts_majiens_par_80_gadu_jubileju

Vot, sēžu un domāju :coffee: - Tai brīdī kad bija problēmas ar to kapa vietu sāku uztraukties, bet liekas, ka nu ar veselību sievišķim iet uz labo pusi ... tikai nafig luksusa autiņu, ja sabiedriskais pensionāriem ir bezmaksas...
[/color]Tai pašā laikā, it kā bijušais prezidents. apaļš datums, vajadzētu ko sakarīgu... man jau pret Vairiņu nav nekas pretī - tāds enerģisks sievišķis ar mugurkaulu, smuki angļu valodā runā, pozitīvi valsti savā laikā prezentēja, nebija par ko sarkt. :talking:
Un te uzreiz, atkal ... bet Abreni! viņas laikā ar mierīgu roku atdeva.... vienā vārdā  es kā nodokļu maksātājs neesmu drošs,  vai gribu viņai to autiņu par manu naudu! Un galu galā, ja mammis  tik gudrs bija, kālab nav spējis  sev pats tādu mūža garumā nopelnīt?

Atslēdzies reno

Re: Vairiņas jubileja
« Atbilde #1 : 2017. gada 13. septembris, 21:40:22 »
Man kaut kā liekas -lai viņai tiek

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #2 : 2017. gada 13. septembris, 21:57:42 »
Ne jau tā, kā žēl... Vienkārši, mani ir tā audzinājuši, ka ja man kas patīk un ja man tā nav, tātad es to vēl neesmu nopelnījusi. Tātad ir jāstrādā un jāpieliek vēl viens sapnis sarakstam, kas jāpiepilda.
Droši vien tauta ir domāta lai piepildītu savu prezidentu sapņus....

Atslēdzies Camma

« Atbilde #3 : 2017. gada 13. septembris, 22:03:56 »
Par autiņu kā tādu - kāpēc ne? Bet nafig luksus?
Visus sakost!

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #4 : 2017. gada 13. septembris, 22:06:38 »
Par savu naudu, visu ko sirds kāro. Bet dāvātam zirgam zobos neskatās. Man mācīja, ka pateicība ir tikums.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #5 : 2017. gada 13. septembris, 22:11:24 »
Vai nu viņai bija štruntīgs autiņš, vai šoferis, bet kaut kad bija runas par auto, kas bieži jāremontē... Bet tas gan jau kādu laiku atpakaļ. Vai tad jau netika iegādāts jauns?
Man arī duālas izjūtas. No vienas puses viņa tomēr bija sakarīgākā atjaunotās Latvijas prezidentes, no otras puses, manuprāt, dažas viņas materiālas vēlmes tomēr ir pārspīlētas...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #6 : 2017. gada 13. septembris, 22:12:07 »
 :scratch: a vienkārši dāvanu karti nevar????
 nu, tauta saziedos un, kas pietrūkst pati piemetīs... tas tagad tautā ir populāri, vajag dzīvot līdz laikam

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #7 : 2017. gada 13. septembris, 22:23:21 »
Kaut kad sen, sen kkur lasīju ... Tipa, vienam viesnīcniekam, kuram viesnīcā ir numuri par astronomiskām cenām, kāds neizpratnē uzdod jautājumu, a kas tajos tavos divdesmitpieczvaigžņu apartamentos dzīvo? Atbilde: nabadzīgo Āfrikas un Āzijas jaunattīstības valstu prezidenti, ierēdņi ... Nu, tipa, Francijas prezidentam par dārgu, bet kkādam Eritrejas veterinārā dienesta šefam - tieši laikā. :) Te jau sāk izskatīties pēc tā paša varianta. Pienākoties viņai! Prezidējot būtu noorganizējusi debesu valstību zemes virsū atsevišķi ņemtā LV teritorijā, - tad varētu muldēt, ka viņai kkas pienākas. Ja nav rezultāta tantas darbībai amatā, tad lai stāv pie ratiem un brauc ar ko lētāku.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies ragana

« Atbilde #8 : 2017. gada 14. septembris, 08:33:54 »
Tante vecumgalā galīgi mantrausīga palikusi. Jeb tāda ir bijusi visu laiku? Nav manī pārlieku dziļas mīlestības pret šo personu. Un negribu es viņai dot kaut pagrieziena lampiņu tam luksusa auto. :thinking:

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #9 : 2017. gada 15. septembris, 22:03:58 »
Skauž jums vienkārši. Fuj
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #10 : 2017. gada 16. septembris, 03:55:35 »
Par autiņu kā tādu - kāpēc ne? Bet nafig luksus?
pie mums tāda sabiedrība, kura ciena penšus?...brauc tàda ome ar opelīti un ko jaunie gurķi dara?...apdzen, buktē bamperi - ej, vecà, vàcies nost no ceļa!
Auto joprojàm ir statuss, neviens bemperists neuzdro§inās TΧI buktēt krutu mašīnu..
otrkārt, man šķiet, ka ome kā sieviete paļaujas uz tàs apsardzes vīriem...ja šie saka - vajag tādu, tad ko es vista strīdēšos - vīri zin labāk! ...bet kàds vīru kontingents ir apsardzē?...nu, tie tak, kam patīk pistoles un kruti auto...ehh, ja vēl helikopteru varètu pasūt, tad pilna laime.
Domàju, ka viņa kā sieviete gados, šo jautàjumu par 100% uztic apsardzes bosam un klausa viņa ieteikumus.
..un, treškàrt, patīk viņai tas...nostaļģija ...lamā jau tikai internetā daži, bet uz ielas vai publikà visi smaida. Atbrauc ome uz pasākumu ar lux auto un visi nostājas miera stājà...atbrauks ar opelīti un attieksme cita...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #11 : 2017. gada 16. septembris, 16:10:22 »
pie mums tāda sabiedrība, kura ciena penšus?...brauc tàda ome ar opelīti un ko jaunie gurķi dara?...apdzen, buktē bamperi - ej, vecà, vàcies nost no ceļa!
Auto joprojàm ir statuss, neviens bemperists neuzdro§inās TΧI buktēt krutu mašīnu..
otrkārt, man šķiet, ka ome kā sieviete paļaujas uz tàs apsardzes vīriem...ja šie saka - vajag tādu, tad ko es vista strīdēšos - vīri zin labāk! ...bet kàds vīru kontingents ir apsardzē?...nu, tie tak, kam patīk pistoles un kruti auto...ehh, ja vēl helikopteru varètu pasūt, tad pilna laime.
Domàju, ka viņa kā sieviete gados, šo jautàjumu par 100% uztic apsardzes bosam un klausa viņa ieteikumus.
..un, treškàrt, patīk viņai tas...nostaļģija ...lamā jau tikai internetā daži, bet uz ielas vai publikà visi smaida. Atbrauc ome uz pasākumu ar lux auto un visi nostājas miera stājà...atbrauks ar opelīti un attieksme cita...

Statuss, saki? Oi, un tad man vienmēr prātā nāk "Mērnieku laiki", kur, braucot uz baznīcu, viens zemnieķelis pabrauca ar pajūgu garām otram (kurš kuram - neatceros), un tad tipa sākās kkāds puskarš par tāāāādu bezkaunību! Tas tikai liecina, ka latvieši kā bija bauri brāļu Kaudzīšu laikā, tā vēļ joprojām bauri paliek, ja svarīgāks ir zirgs, nevis tas, kurš pajūgā sēž. Un VVF, kā izrādās, tāda pati slaucēja savā domāšanā kā visas citas slaucējas. Viens no Pasaules bagātākajiem cilvēkiem publiski uzstājas ģerbies kā botāniķis (buktētās biksītēs un Īvāna Daiņa tipa džemperītī ar vai bez auseklīšiem), kuram skolā katrs, kam vien nav slinkums, uzšauj. :) Vot, kas, salīdzinot ar to cilvēki IR mūsu slaucēja? NEKAS! NULLE! Tur čalis ir tāds, ka viņam krāniņa (atvainojos) pagarinātāji vispār nepieciešami nav un nebūs, - atbrauks ar Opel, un visi tāpat zinās, kas ir atbraucis un klanīsies, bet te ... bez pagarinātājiem neiztikt, un ir saprotams, kāpēc?

Ak, jā! Aizskaršu daudziem nepatīkamu tēmu ...
Ir arābiem tāds stāsts par pravieti Muhamedu.
Atnācis pie viņa uz mājām viens no viņa sekotājiem un ko? Ieraudzījis, ka šamais guļ uz zemes un matrača vietā (kā daudziem tajos laikos) - maisījums no sausas zāles un palmu šķiedrām. Čalis saka Muhamedam pilnīgā neizpratnē tipa: "Kā tad tā? Persijas valdnieks ... Romas imperators ... Etiopijas valdnieks ... Kurš no viņiem dzīvo tādos apstākļos? Neviens! Kā tad tā?" (Jāpiebilst, ka tajā laikā Muhameda ietekme tālaika Pasaulē bija tuva šodienas ASV prezidenta ietekmei)
Un atbilde: "Persijas valdniekam ir tas, ko viņam Diev ir devis, Romas imperatoram - tas, ko viņam Dievs ir devis, Etiopijas valdniekam - tāpat. Es esmu apmierināts ar to, ko man Dievs ir devis, man vairāk nevajag."
Tas bija cilvēks, kurš ietekmīguma ziņā, salīdzinot ar tādu VVF, bija un vēl šodien ir kā kalns pret suņa ... (atvainojos). :)
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 16. septembris, 16:29:01 no Zigfrids »
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies reno

« Atbilde #12 : 2017. gada 16. septembris, 16:24:31 »
Un kā tad tu atpazīsti to dižo bagāto? Droši vien 1000 reižu bildi esi  redzējis, tas viss. Diez vai viņam nimbs ir.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #13 : 2017. gada 16. septembris, 20:03:59 »
Tas bagàtais džeks vienkàrši paràdīja vid.pirkstu - jūs tur ar Armani, bet atļauties kà es nevariet!...ok, arī variet uzvilkt humpalas, bet uz skatuves jums neaplaudēs! ;)
...un jà, latvieši ir bauri...mums 50 gadus padomju sistēmà ststuss bija volga, žigulis un vajadzēs tos 40 gadus, lai bauri saprastu, ka tas ir prasts pārvietošanās veids no punkta A uz punktu B.
Vaira ir jāsargā, ir tomēr kaut kāds risks ka uzbruks...ja uzbruks zatleram vai bērziņam, to bbc var nepamanīt, bet vaira nonāks uz pirmās lapas, jo ne tikai bij.prezidente, bet kandidēja uz ANO genseku no amīšu puses...tātad salds mērķis prieks allaha...
Gan jau viņa ir skatījusies filmu ar Vitniju un Kostnera miesassargu...varbūt pat kopà ar savu apsardzi...holivuda arī audzina cilvēkus, tātad par drošību atbild miesasargs un viņš jàklausa! :)
..bet miesassargam ir jābūt gatavam, ka var uzbrukt jebkuru minūti ...tiko par to nedomā, tā tas var notikt...uzbrucējam vienmēr ir tā priekšrocība, ka tas notiek negaidīti..
Miesasargs arī domā, baidās arī par savu dzīvību - tas ir holivudas bulšits, ka tie džeki gatavi mirt par prezidentu...tāpēc domājot par drošību, domā par savu (!), ar kuru auto izkulsies no ziepēm
Vairai jau 80, šķiet nav pat auto vadīt tiesības, ome...viņa paļaujas uz puišiem, šie grib krutu (labi, ka ne hammeru) un likums to paredz. :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #14 : 2017. gada 18. septembris, 09:00:13 »
Pietiekkomā parādītas Vairiņas dzīvokļa remonta izmaksas, jēz! :rat: