Autors Tēma: Nīgrā Nīke sūdzas par viskautko  (Lasīts 7650 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: Nīgrā Nīke sūdzas par viskautko
« Atbilde #30 : 2017. gada 29. septembris, 15:35:09 »
A vot... nav "politiskaas gribas"...

Atslēdzies tex

« Atbilde #31 : 2017. gada 30. septembris, 11:47:58 »

a tad šitos brāļus lai arī panda vadā...
panda nevedīs. Pēc tam vēl auto būs jātīra...

« Atbilde #32 : 2017. gada 19. oktobris, 18:36:11 »
Turpinu sūdzēties par mūsu medicīnas sistēmu:
valsts apmaksāts speciālists atklāti lobē savu privāto klīniku un maksas pakalpojumus, pie tam tik izsmalcināti, ka es gandrīz parakstījos uz "mēs jums abas vainas izoperēsim mūsu klīnikā kaut rīt par EUR 1,000". Par laimi, pēc iziešanas no kabineta ieslēdzās veselais saprāts, un otrs speciālists citā iestādē (šoreiz par maksu) izskaidroja, ka abas šīs vainas KOPĀ noteikti neoperē, un to otru man vispār nevajagot izgriezt, bet ar pirmo problēmu man jāmeklē neatliekamā palīdzība slimnīcā. Ko arī izdarīju, un rēķinu EUR 40 sedza apdrošinātājs. Attiecīgi uzprasās minējums, ka viņi tajā smalkajā klīnikā mani par manu štuku būtu iemidzinājuši, kaut ko skata pēc pašņikājuši un vēl gaidītu pateicību par dzīvības glābšanu.   

Vispār rodas sajūta, ka topošajiem ārstiem apmācību programmā ir iekļauts NLP vai kaut kāda cita smadzeņu skalošanas metodika, kā ātri apčakarēt pacientu vai atkratīties no viņa jautājumiem. Tas savas privātklīnikas piedāvātājs skaidri izmantoja to pašu metodi, ko tie, kas ietirgo pensionāriem nejēdzīgi dārgus štruntus tipa īpašos ūdens filtrus, brīnumkatlus, brīnumputekļsūcējus utt. Dakteris slimnīcā savu darbu izdara, skaidrs, ka viņam tādi gadījumi katru dienu, bet man pirmoreiz un gribu zināt, kas, kā un ko, bet šamais pamanās momentā izgaist, kamēr es pogāju ciet savu halātiņu, jo akurāt plikai negribas viņu iztaujāt. Šodien aizgāju pie ģim.ārsta ar īpaši uzrakstītu lapiņu ar daudziem jautājumiem, bet jau pēc 5 min. attapos otrpus durvīm ar to pašu lapiņu rokā, vismaz pusi jautājumu tā i nemaz nepaguvusi uzdot dakterei.  Eh, pilnīgi riebjas :(       
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #33 : 2017. gada 20. oktobris, 13:03:11 »
VĀKS!!!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #34 : 2017. gada 20. oktobris, 13:15:47 »
šķiet, ka arī padlaikos vecenēm pie viesībgalda populārākā tēma bija : "tie ārsti nekā nejēdz"

« Atbilde #35 : 2017. gada 20. oktobris, 15:01:20 »
šķiet, ka arī padlaikos vecenēm pie viesībgalda populārākā tēma bija : "tie ārsti nekā nejēdz"

ja nepamanīji, es kritizēju nevis nekompetenci, bet dažu ārstu vienaldzību/alkatību gadījumos, kad tās nav sīkas kaites, ko var dažu dienu laikā sadakterēt ar bezrecepšu medikamentiem, un pacients gribi negribi ir spiests kulties pa tiem veselības aprūpes labirintiem, jo ir skaidrs, ka problēma nepāries pati no sevis un ir steidzami jārisina. Pateicies dievam, ja tev vēl līdz šim nav iznācis iekļūt tajās dzirnavās, un izvēlies izteicienus, "jaunekli"  :sarcasm:         

Atslēdzies daddy

« Atbilde #36 : 2017. gada 20. oktobris, 15:06:57 »
Nīke neuzvelcies :) 
Ja Tu redzētu, kā mediķiem acis iespīdas, ieraugot labu apdrošināšanas polisi... :)  mani izdzenāja pa pilnu riņķi, rezonanse, analīzes, bail teikt cik tas apdrošinātājam izmaksāja - un - neko neatrada... sākumā biju dikti dusmīgs, gan par iztērēto laiku, gan līdzmaksājumu... beighās nomierinājos - ES TAČU ESMU VESELS :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #37 : 2017. gada 20. oktobris, 15:13:47 »
Nīke neuzvelcies :) 
Ja Tu redzētu, kā mediķiem acis iespīdas, ieraugot labu apdrošināšanas polisi... :)  mani izdzenāja pa pilnu riņķi, rezonanse, analīzes, bail teikt cik tas apdrošinātājam izmaksāja - un - neko neatrada... sākumā biju dikti dusmīgs, gan par iztērēto laiku, gan līdzmaksājumu... beighās nomierinājos - ES TAČU ESMU VESELS :)

ko tad vilkies pie dakteriem? Tikai nesaki, ka katru gadu aizej, lai pārbaudītu, vai viss kārtībā

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #38 : 2017. gada 20. oktobris, 15:14:43 »
ja nepamanīji, es kritizēju nevis nekompetenci, bet dažu ārstu vienaldzību/alkatību gadījumos, kad tās nav sīkas kaites, ko var dažu dienu laikā sadakterēt ar bezrecepšu medikamentiem, un pacients gribi negribi ir spiests kulties pa tiem veselības aprūpes labirintiem, jo ir skaidrs, ka problēma nepāries pati no sevis un ir steidzami jārisina. Pateicies dievam, ja tev vēl līdz šim nav iznācis iekļūt tajās dzirnavās, un izvēlies izteicienus, "jaunekli"  :sarcasm:         

pateicos, ka Dies man devis mediķus radiniekus :D

Atslēdzies daddy

« Atbilde #39 : 2017. gada 20. oktobris, 15:20:30 »

ko tad vilkies pie dakteriem? Tikai nesaki, ka katru gadu aizej, lai pārbaudītu, vai viss kārtībā

nē, nē, man kaut kas sāpēja... bet kamēr staigāju pie šiem, vai nu pats pārgāja, vai kur citur iemetās, neatceros vairs... bet nekā tāda, kas būtu vecumam neatbilstošs neatrada...

« Atbilde #40 : 2017. gada 20. oktobris, 15:22:31 »
Ā, ar tādiem radiniekiem gan var nostāties pozā "nesaprotu, ko jūs te ņematies, mums ir superdupermegacool veselības aprūpe".

Atslēdzies daddy

« Atbilde #41 : 2017. gada 20. oktobris, 15:29:23 »
Ā, ar tādiem radiniekiem gan var nostāties pozā "nesaprotu, ko jūs te ņematies, mums ir superdupermegacool veselības aprūpe".

nevis var, bet vajag! :) ja Tev būtu radi policisti vai politiķi un Tu viņiem brauktu augumā, kādi šie maitas... kā Tev šķiet, kā būtu, ko viņi Tev nodarītu :)

Bobim vnk cita varianta nav, ko Tu zini  uz kā viņš uzsēdināts... :D kā zināms veselam cilvēkams sports nav vajadzīgs, bet slimam pat kaitīgs... 

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #42 : 2017. gada 20. oktobris, 16:09:24 »

Parādi man, kurā vietā es to esmu teicis :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #43 : 2017. gada 20. oktobris, 18:05:53 »
Bobim vnk cita varianta nav, ko Tu zini  uz kā viņš uzsēdināts... :D kā zināms veselam cilvēkams sports nav vajadzīgs, bet slimam pat kaitīgs... 

Bobis jož kā traks, tagad ej, nu saproti, kas ar viņu.. :thinking:

Bet Nīkei es pievienojos vismaz vienā niansē. Es arī regulāri saskaros/ saskāros ar fenomenu - sarakstu uz lapiņas jautājamo, neskaidro....un bieži vien iznāku no kabineta tikpat gudra, cik iegāju (bet labi, ka vismaz tā, vai ne? :D)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #44 : 2017. gada 20. oktobris, 19:10:47 »
saraksti uz lapiņas kaites kā iepirkumu sarakstu un ej pie daktera, lai uz katru ailīti savas tabletes iedod ? :D