Autors Tēma: Pusaudzes pašapziņa  (Lasīts 7521 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: Pusaudzes pašapziņa
« Atbilde #15 : 2017. gada 06. oktobris, 13:03:31 »
Zigim laikam kāda trauma -ja sievietei pašapziņa, tad uzreiz ģenerālis, kas nabaga zaldātiņu spārda
Vīrieša pašapziņu veido/izposta māte?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #16 : 2017. gada 06. oktobris, 18:29:50 »
Vienas gjimenes beerniem NEKAD nav vienaadi apstaaklji... zo i beerni var galaa sanaakt makten dazhaadi...

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #17 : 2017. gada 06. oktobris, 21:56:22 »
Nnja, laikam jau te būs tā tēva lieta.....to nedzīvošanu kopā visu laiku ir pārdzīvojusi.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #18 : 2017. gada 06. oktobris, 21:58:28 »
Nezinu gan. Pašapziņa ir mistiska lieta. Man tētis ļoti labs. Tak pašapziņas joprojām nav.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #19 : 2017. gada 06. oktobris, 22:12:56 »
Es vispār nesaprotu šo lietu, jo ...nu, man pašai pašvērtējums ir pietiekams, tāpēc nesaprotu, kā trūkst meitai vai kas viņai traucē. Skolā, klasē centìsies bùt pēc iespējas nemanāma, tai pat laikā var asi aizstāvēt draudzeni kafejnīcā, pieměram. Taisnības cīnītāja.
Un iespaidojama nav nepavisam. Zina, kas labs, kas ne.
Puisis, draugs ir, uzmanības no pretējā dzimuma netrùkst, bet i tad, viņasprāt, nav neglītāka visā pasaulě par viņu.
Kaut kāda neapņěmīga man viņa, tipa "ko ta nu es, tur jau citi".
Kaut kā netic saviem spěkiem, galīgi nav pārliecināta par sevi.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #20 : 2017. gada 07. oktobris, 00:21:21 »
Es vispār nesaprotu šo lietu, jo ...nu, man pašai pašvērtējums ir pietiekams, tāpēc nesaprotu, kā trūkst meitai vai kas viņai traucē. Skolā, klasē centìsies bùt pēc iespējas nemanāma, tai pat laikā var asi aizstāvēt draudzeni kafejnīcā, pieměram. Taisnības cīnītāja.
Un iespaidojama nav nepavisam. Zina, kas labs, kas ne.
Puisis, draugs ir, uzmanības no pretējā dzimuma netrùkst, bet i tad, viņasprāt, nav neglītāka visā pasaulě par viņu.

Turpinu nesaprast, kur ir tas, par ko uztraukties?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #21 : 2017. gada 07. oktobris, 00:50:48 »
es arī īsti nesaprotu,kas šajā visā liecina par pašapziņas trūkumu... visi nav vienādi un visiem nav jābūt līderiem..un jaunos gados pie sava izskata jebkurš ir kasījies... :scratch:
man piemēram likās,ka man kājas nav tādas kā vajag...jo citām redz kājas ir citādas...izaugu un tad tik sapratu,ka man bij..riktīg modeles kājas :D a jaunībā stresoju,ka nav kā visām(nu kādām visām?...klasesbiedrenēm ..jopc)....karoč..augšanas sāpes tas viss

ā jautājums.. tas bērns satraucas pats ,ka nav tāds,kā gribētu būt, jeb vienk mammai liekas,ka tam bērnam jābūt savādākam(apņēmīgākam, pašpārliecinātākam..utt)?
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #22 : 2017. gada 07. oktobris, 10:54:42 »
Daļēji domāju kā ir mellene raksta - augšanas sāpes. Nu tāds vecums, ka sevī nepatīk nekas, galvenais, lai tas neieilgst. Varētu būt, ka pietrūkst kaut kā, kur sevi var apliecināt, kad gribas ko spēt izcili un nepietiek, ka daudz vari labi.
Bet pašapziņu var ietekmēt arī māte. Manī ir nosēdumi no mātes izteicieniem skolas laikā, ka viņa to vai citu mācību tēmu uztvērusi ātrāk un bijusi apķērīgāka par mani. Tie pat nebija pārmetumi, drīzāk izbrīnīti iestarpinājumi, taču ar šodienas prātu apzinos, ka manai pašapziņai tie par labu nenāca.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #23 : 2017. gada 07. oktobris, 11:03:54 »
No tēmas pieteikuma sapratu, ka runa ir par izskatu.
Tā gadās, es tīņu gados staigāju garos brunčos. To, ka ir iegadījušās klasiski skaistas kājas, sapratu vēlāk.

Atslēdzies itta

« Atbilde #24 : 2017. gada 07. oktobris, 12:02:13 »
No tēmas pieteikuma sapratu, ka runa ir par izskatu.
Tā gadās, es tīņu gados staigāju garos brunčos. To, ka ir iegadījušās klasiski skaistas kājas, sapratu vēlāk.
No savas pieredzes - pasapzinju reizeem attieciibaa uz izskatu meedz sagraut, nepareizaa laikaa pateikti vaardi, kas meedz ieseesties un kaa kodes bojat visu skapja saturu...

Pat, ja zini, ka tas nav O.K., taa pat visu laiku par to jaadomaa...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #25 : 2017. gada 07. oktobris, 12:36:50 »
Sākumā šķita runa par izskatu, taču šis:

Citāts

lika padomāt, ka ne tikai.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #26 : 2017. gada 07. oktobris, 12:50:30 »
Sākumā šķita runa par izskatu, taču šis:

lika padomāt, ka ne tikai.

Oi! Ja spriežam saskaņā ar izplatīto viedokli, ka katrs meklē papildinājumu saviem trūkumiem, tad meitene atradīs, iespējams, īstu vīrieti, - pārliecinātu, iniciatīvas bagātu un sekmīgu. Varbūt meitēns, pašam nezinot, ir kudiiiiii gudrāks par visām virpotājām ar savām personiskajām rokām. Vnk atradīs sev tādu papildinājumu, uz kuru skatoties, draudzenēm siekala līdz zemei karāsies. Ļaus savam vecim izpausties pilnā mērā, pašai gudri pastāvot malā. Autore tak' rakstīja, ka pilnīgi un galīgi stumjama nav.

Atslēdzies itta

« Atbilde #27 : 2017. gada 07. oktobris, 12:56:24 »
Vēl jau arii meedz buut taa, ka blakus esosie ar savu iniciatiivu utt., to mazo cilveecinju savaa veidaa apspiez, par to nemaz nepiedomaajot, otrs, klasee arii kolektiivi ir dazaadi un ir reizes, kad nebuut nav jaaraujas kaujaa, bet der pastaaveet malaa...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #28 : 2017. gada 07. oktobris, 13:16:57 »
... un varat te "ohhhhh" un "ahhhhh", bet meitene bez pašapziņas var iztikt. Prātiņš - svarīgāks.

Atslēdzies reno

« Atbilde #29 : 2017. gada 07. oktobris, 17:49:32 »
Tad jau iznāk, ka puisim pietiek ar pašapziņu un bez prātiņa var iztikt?