Autors Tēma: Pusaudzes pašapziņa  (Lasīts 7519 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Re: Pusaudzes pašapziņa
« Atbilde #30 : 2017. gada 07. oktobris, 21:02:08 »
Tad jau iznāk, ka puisim pietiek ar pašapziņu un bez prātiņa var iztikt?

Spriežot pēc tā, kādiem baros skrien pakaļ viena daļa jaunuvju, Tev ir taisnība. :) Bet īstenībā no puišiem tiek prasīts vairāk, - ir jābūt kā vienam, tā otram. Galu galā vīrišķi pēc definīcijas ir tie, kuriem jāiekaro, jāpierāda/jāparāda sevi, utt.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #31 : 2017. gada 08. oktobris, 20:25:26 »
Nu, es tik gribētu, lai mana jaunkundze prastu pastāvēt pati par sevi. Lai būtu patstāvīga. Lai mūsdienu dominējošā vīriešu pasaulē neatmestu ar roku "ko nu es".

Atslēdzies itta

« Atbilde #32 : 2017. gada 08. oktobris, 21:30:44 »
Visam ir jaabuut liidzsvaraa ;)
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #33 : 2017. gada 08. oktobris, 22:41:56 »
Nu, es tik gribētu, lai mana jaunkundze prastu pastāvēt pati par sevi. Lai būtu patstāvīga. Lai mūsdienu dominējošā vīriešu pasaulē neatmestu ar roku "ko nu es".

Oi, ko domā, kāds vīrietis viņas vietā bērnus piedzemdēs vai mammas lomu labāk izpildīs? Vot, nesaprotu es to tieksmi vīriešu pasaulē par varēm stumties un bāzties, konkurēt ar večiem, bet pēc tam ... pašām žēloties, ka "priekš manis visi viņi par tizlu."

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #34 : 2017. gada 08. oktobris, 22:44:13 »
Nuja, vislabāk palikt ar pamatskolas izglītību, tad katrs bomzis labs.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #35 : 2017. gada 08. oktobris, 22:47:10 »
Nē, Broņa, - iemācīties beidzot īstus vīriešus no saviem dēliem izaudzināt, īstus vīriešus, mīļā sirds! Lai skuķēm pēc tam par mammu paaudzes audzināšanas galaproduktu jāsūdzas nebūtu. :)  Progresa virzienā ved tikai prasību paaugstināšanas tendence. Pazeminot prasības, var tikai degradēties.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #36 : 2017. gada 08. oktobris, 22:48:58 »
Dēlus audzina tēvi. Nu vismaz ar savu piemēru.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #37 : 2017. gada 08. oktobris, 22:52:01 »
Bet emocionālā saite parasti labāka ar mātēm, to biš, tēvs visai bieži tiek uztverts bezmaz' kā konkurents. Vairāk ieklausās mātēs.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #38 : 2017. gada 08. oktobris, 22:55:35 »
Ir lietas, kur autoritāte ir tēvs. Ja tā nav, jādomā, ka tēvs kaut kur laiž greizi.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #39 : 2017. gada 08. oktobris, 23:05:21 »
Ir lietas, kur autoritāte ir tēvs. Ja tā nav, jādomā, ka tēvs kaut kur laiž greizi.

Pilnīgi pareizi - "Ir lietas...", bet - ne vairāk. Galvenā dēlu audzinātāja vienalga ir māte.
Vot, dēlu mātei Luīzei pajautā!
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 08. oktobris, 23:13:04 no Zigfrids »

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #40 : 2017. gada 09. oktobris, 00:06:05 »
Beidz, Zigi, nenovel visu uz sievietēm. Sieviete var audzināt tikai ar vārdiem Vīrietis ar piemēru. Kāds tēvs, tāds dēls.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #41 : 2017. gada 09. oktobris, 08:35:33 »

Pilnīgi pareizi - "Ir lietas...", bet - ne vairāk. Galvenā dēlu audzinātāja vienalga ir māte.
Vot, dēlu mātei Luīzei pajautā!

Luīze ir autoritāte audzināšanas jautājumos? :D
Uzskatu, ka bērni ir jāaudzina abiem vecākiem.  Un vairāk audzina tas, kam sanāk vairāk laika būt kopā ar bērniem.
Bet dzīve vienalga ievieš savas korekcijas, un sanāk tā, kā sanāk :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #42 : 2017. gada 09. oktobris, 09:25:05 »
Papildināšu autoritatīvo Luīzi - puikām ir vecums, kad, manuprāt, tēvam vajadzētu būt lielākai ietekmei audzināšanā.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #43 : 2017. gada 09. oktobris, 10:51:48 »
 papildinot Minni, tie ir diezgan agrīni gadi, vēlāk fāču vairs neņem galvā, jo pats gudrs :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #44 : 2017. gada 09. oktobris, 14:27:11 »
papildinot Minni, tie ir diezgan agrīni gadi, vēlāk fāču vairs neņem galvā, jo pats gudrs :)

bet vēlāk, kad pāris reizes apsitis deguntiņu, nāk atpakaļ pie tēva pēc padoma... un šai brīdī tēvam jābūt gudram, nevis ES TAČU TEV TEICU... bet gan - arī man tā ir gadījies... :sad_smiley:
tas satuvina