Autors Tēma: Rinkēvičs on fire  (Lasīts 11896 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Rinkēvičs on fire
« : 2014. gada 07. novembris, 00:56:31 »
#ProudToBeGay

Pat nezinu, kurai sadaļai piemērotāk: politikai, sirdslietām vai nerātnībām, bet nu drosmi nevar nenovērtēt. Laikam tak naivi domā, ka lv baram ir kādas cerības...

Pirmais sabiedrībā pazīstamais un ar pozitīvu reitingu līdz šim politikā... Gaidām pārējos... Un ne tikai politikā, bet starp sabiedrībā plaši pazīstamiem clv nebūt nav viens.
Bet nu drosme neizmērojama LV. :thumbsup:

Tikko jau Tim Cook... Nez, cik Apple lietotāji izmeta savas ierīces, vai kā?  :just_popcorn:

Un pat, ja tas bija ar mērķi sacelt lielāku troksni kā ap Citadeli, IMO, worth it.

Atslēdzies Zazū

Re: Rinkēvičs on fire
« Atbilde #1 : 2014. gada 07. novembris, 08:44:58 »
Bet, manuprāt, lepoties ar sasniegumiem seksā, ir dīvaini  :o
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies ragana

« Atbilde #2 : 2014. gada 07. novembris, 08:51:17 »
Man stipri tradicionāli uzskati šajā jomā, taču karojoša neesmu. Dievam visādas radības vajadzīgas.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #3 : 2014. gada 07. novembris, 08:54:43 »
Ko es esmu palaidusi garaam? Rinkeevichs gejs vai es ko paarpratu?

Atslēdzies ragana

« Atbilde #4 : 2014. gada 07. novembris, 08:55:13 »
Ko es esmu palaidusi garaam? Rinkeevichs gejs vai es ko paarpratu?
Nu ja. Iznācis no kumodes.

daddy

• Viesi
« Atbilde #5 : 2014. gada 07. novembris, 08:57:26 »
manuprāt tas notika iespējams tāpēc, ka kāds (krievi?) uzoda un šantažēja. bet nu BĻIN... būtu viņš šito pirms vēlēšanām aglasījis, tad redzētu patieso tautas "atbalstu"... fig tagad būtu ministrs un fig tagad vienotība valdību taisītu... :( 

nu un tad aiz neko darīt varētu šis gejs tvītot cik uziet, nevienu tas neinteresētu, nu izņemot savējos...a tagad...

jūtos nelietīgi izmantots... es tak šim + pievilku... AJJ

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #6 : 2014. gada 07. novembris, 08:58:06 »
Atradu, paldies

Atslēdzies Mao

« Atbilde #7 : 2014. gada 07. novembris, 09:00:36 »
Krievu TV to kladzināja jau pusgadu apakaļā, pfu pfu pfu, par tādu alegoriju. Es domāju, ka visi zinam!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #8 : 2014. gada 07. novembris, 09:01:54 »
Daddy Tu nopietni vai man humors klibo?

Lai suudiigaaks ministrs, ka tik zakjus, ne vechus draazh?

Atslēdzies tex

« Atbilde #9 : 2014. gada 07. novembris, 09:03:16 »
manuprāt tas notika iespējams tāpēc, ka kāds (krievi?) uzoda un šantažēja. bet nu BĻIN... būtu viņš šito pirms vēlēšanām aglasījis, tad redzētu patieso tautas "atbalstu"... fig tagad būtu ministrs un fig tagad vienotība valdību taisītu... :( 

nu un tad aiz neko darīt varētu šis gejs tvītot cik uziet, nevienu tas neinteresētu, nu izņemot savējos...a tagad...

jūtos nelietīgi izmantots... es tak šim + pievilku... AJJ
Kāpēc? Es nepievilku + (tāpat 1. un gan jau ievēlēs... un plusoju dāmas), bet tagad gan pievilktu, ja būtu vēlēšanas...

daddy

• Viesi
« Atbilde #10 : 2014. gada 07. novembris, 09:57:43 »
jā, es nopietni. :(  mani, veco runci šitā apmuļķot... tas man par manu iedomību!

pazemīgi pagriežu otru vaigu :( :(   

da labi... VAJADZĒJA jau pašam iedomāties...

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #11 : 2014. gada 07. novembris, 10:02:57 »
Par Rinkeviču jau tiešām sen bija dzirdēts. Pati šajā jomā esmu konservatīva tradicionāliste, bet ar kakām tāpēc arī nevienam neesmu metusi. Propogandu un tiekšanos pielīdzināt homoseksuālas attiecības heteroseksuālām neakceptēju. Cīņa par geju tiesībām man nešķiet nevainīga tāpēc vien, ka tā nebūt neapstājas pie stabilo geju pāru tiekšanās juridiski sakārtot savas attiecības.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #12 : 2014. gada 07. novembris, 10:10:42 »
Džesika, kāds mēģināja tevi ievilināt otrā pusē? Kādu tavu paziņu? Neviens no man pazīstamajiem gejiem nav mēģinājis mani aģitēt pievienoties viņu pulciņam. Neviena dāma nav uzmākusies vai tumšā stūrī metusies virsū.

Mani drīzāk kaitina tradicionāļu maigošanās uz ielām, sab trtā, uzmākšanās ar piezīmēm, cenšanās nogramstīt.. Vēl šonedēļ viens parastais tramvajā trinās klāt. Lūk tas nav normāli.

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #13 : 2014. gada 07. novembris, 10:16:23 »
Runa nav par konkrētiem cilvēkiem, bet par ideoloģiju.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #14 : 2014. gada 07. novembris, 10:22:26 »
kāda tad ir tā ideoloģija? Ka katram ir tiesības būt laimīgam tādam kāds viņš ir? Ka attiecības ir attiecības un pie gribēšanas ir jābūt iespējai tās noformēt oficiāli, lai kaut vai mantojumus un kopistiski vāktos labumus pie šķiršanās godīgi sadalīt?  Labāk, lai bērni dzīvo bērnu namos vai uz ielas, nekā viendzimumpartneru ģimenēs?