Autors Tēma: Rinkēvičs on fire  (Lasīts 11977 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Re: Rinkēvičs on fire
« Atbilde #15 : 2014. gada 07. novembris, 10:26:17 »
Man, ja godīgi vienalga, ko , kurš un ar ko dara zem deķa. Un pareizi teica pff,- mani vairāk tracina tradicionāli orientētie pārstāvji, kas virina mētelīšus, un trinās  gar sānu sabiedriskajā transportā.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #16 : 2014. gada 07. novembris, 10:29:12 »
Džesika, kāds mēģināja tevi ievilināt otrā pusē? Kādu tavu paziņu? Neviens no man pazīstamajiem gejiem nav mēģinājis mani aģitēt pievienoties viņu pulciņam. Neviena dāma nav uzmākusies vai tumšā stūrī metusies virsū.

Mani drīzāk kaitina tradicionāļu maigošanās uz ielām, sab trtā, uzmākšanās ar piezīmēm, cenšanās nogramstīt.. Vēl šonedēļ viens parastais tramvajā trinās klāt. Lūk tas nav normāli.

Man gan jaunībā plijās virsū diezgan regulāri!  :angry:

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #17 : 2014. gada 07. novembris, 10:30:21 »
Pff, man šķiet, ka Tu neizlasīji, ko es rakstīju. Pret to, ka kādi geju pāri var būt laimīgi savās attiecībās un grib tās noformēt juridiski, man nav iebildumu. Bet globāli tā ir ideoloģiju cīņa, un šajā jomā es esmu konservatīvajā pusē, ciktāl tās līdzekļi ir tīri.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #18 : 2014. gada 07. novembris, 10:37:03 »
Es jautāju - kāda ideoloģija? Izskaidro, lūdzu. Tāpat arī par cīņu.

Es redzu cīņu no homo puses tikai tādu, ka viņi grib būt tādā pašā statusā kā pārējie. Kam nokritīs gabals, ja viņus atzīs?

Atslēdzies true detective

« Atbilde #19 : 2014. gada 07. novembris, 10:43:40 »
es gan par drosmi šādu gājienu, tas ir iznākšanu no skapja, nesauktu.  drosme, ir, kad ugunsdzēsējs skrien degošā mājā, lai kādu glābtu, drosme ir, kad ārsts pieņem izšķirošo lēmumu, drosme ir, kad kara laukā karavīrs glābj otru karavīru...........Rinkēviča gadījumā tā būtu drosme, ja viņs būtu izlīdis no skapja pirms vēlēšanām.

pieņemu, ka tika šantažēts ar kaut kādu kompromātu, neba sēžot sava ministra kabinetā, pēkšņi izlēma a davai es paziņošu pasaulei, ka esmu gejs.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

daddy

• Viesi
« Atbilde #20 : 2014. gada 07. novembris, 10:47:05 »
štrunts par "cīņu", katrs zināmā laikā, (t.sk IRL) atbildēsim "pēc nopelniem"... un var gadīties, ka kādam tradicionālim ir vairāk grēku ko nest un par ko atbildēt, nekā kādam homoseksuālim.
Manuprāt slikti ir tas, ka šāda informācija tiek noslēpta vēlētājiem (vai arī viņi tai nepievērš vajadzīgo uzmanību, kā es  :banhead: :banhead: :banhead: ) un pēc tam ir vilšanās sajūta...   

daddy

• Viesi
« Atbilde #21 : 2014. gada 07. novembris, 10:48:14 »
es gan par drosmi šādu gājienu, tas ir iznākšanu no skapja, nesauktu.........Rinkēviča gadījumā tā būtu drosme, ja viņs būtu izlīdis no skapja pirms vēlēšanām.
pieņemu, ka tika šantažēts ar kaut kādu kompromātu, neba sēžot sava ministra kabinetā, pēkšņi izlēma a davai es paziņošu pasaulei, ka esmu gejs.

Gluži manas domas!!

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #22 : 2014. gada 07. novembris, 10:49:17 »
Bet vajadzētu taču būt, ka ir viena alga, ar ko kurš guļ, ja vien kāds cits neguļ ar manējo.
Taču ar vien biežāk šis tiek vēcināts kā karogs. Un man tiešām nav saprotams, kāpēc...
Nu un, ka viņš tāds? Kāpēc tas ir jāpaziņo, turklāt tiek uzskatīts par drosmi? Man tiešām nav saprotams...
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #23 : 2014. gada 07. novembris, 10:51:00 »
Hmm... jāvērtē pēc profesionālās darbības nevis pēc privātās dzīves.

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #24 : 2014. gada 07. novembris, 10:51:03 »
un var gadīties, ka kādam tradicionālim ir vairāk grēku ko nest un par ko atbildēt, nekā kādam homoseksuālim.
Lūk, tam gan es varu piekrist.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #25 : 2014. gada 07. novembris, 10:51:10 »
Nu, muusu sabiedriibaa, kuraa krietns pulcibjsh sexuaalo orientaaciju veertee augstaak kaa profesionalitaati, es ar pirms man noziimiigu leemumu pienjemshanas neko neteiktu ;)

Te tak na ljico diskriminaacija peec sex orientaacijas...

daddy

• Viesi
« Atbilde #26 : 2014. gada 07. novembris, 10:53:25 »
Bet vajadzētu taču būt, ka ir viena alga, ar ko kurš guļ, ja vien kāds cits neguļ ar manējo.
Taču ar vien biežāk šis tiek vēcināts kā karogs. Un man tiešām nav saprotams, kāpēc...
Nu un, ka viņš tāds? Kāpēc tas ir jāpaziņo, turklāt tiek uzskatīts par drosmi? Man tiešām nav saprotams...

Ja Tu guli ar vīrieti, tad Edgars Tev ir lielāks drauds nekā man  :laugh:   

es netiesāju, es cepos par to, ka nav ticamas informācijas pēc kuras izdarīt izvēli...

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #27 : 2014. gada 07. novembris, 10:56:24 »
krietns pulcibjsh sexuaalo orientaaciju veertee augstaak kaa profesionalitaati,
Savukārt šis man nav pieņemams.

daddy

• Viesi
« Atbilde #28 : 2014. gada 07. novembris, 10:57:06 »
Hmm... jāvērtē pēc profesionālās darbības nevis pēc privātās dzīves.

Gribi atdalīt podiņu no vāciņa? 16h viņš ir tāds un 8h šitāds? 2 dažādi cilvēki, vai tomēr 1 personība?? Ko Tu saproti no finanšu vai ārlietu ministra profesionālās darbības? Ar cik no viņiem Tu esi runājusi? Vai maz saprastu, ko viņi saka? Vai negrasies viņu "profesionālāo darbību" vērtēt pēc zurnālistu atraugām? 

Savukārt privātajā dzīvē mēs visi esam "speciālisti" un mums ir ar ko salīdzināt!  :rocking: 

Atslēdzies Mango

« Atbilde #29 : 2014. gada 07. novembris, 11:04:42 »
Pietiktu, ja uzrakstītu yes, i am gay, bet praud??? WTF???