Autors Tēma: Rinkēvičs on fire  (Lasīts 11913 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Džesika

Re: Rinkēvičs on fire
« Atbilde #45 : 2014. gada 07. novembris, 13:01:46 »
Visskaļāk jau vienmēr kliedz visādi "pasaku jūļi", kā teiktu Karlsons. Bet geju parādes arī nebūt neizskatās pēc tādām, uz kurām var vest bērnudārza grupiņas.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #46 : 2014. gada 07. novembris, 13:02:50 »
Pasaule ir acīm redzami pārapdzīvota, un tās varenie labprāt ļaužu populāciju samazinātu. Tāpēc mums, bauriem, tagad visos iespējamos veidos klārē, cik varen labi, pareizi un "praud" ir būt "īpašam" un orientētam da jebkā "īpaši", tikai ne vecmodīgi tradicionālā veidā. Par to varētu arī pasmieties, ja sex orientācija būtu no dzimšanas zvaigznēs ierakstīta un akmenī iekalta, kā mums cenšas ieklārēt visādi "zinātnieki". Bet tā nav. Bērni visu informāciju uzsūc un pieņem kā paraugu atdarināšanai un var tikt homoseksuāli noorientēti. Tam paredzēta un ar to arī bīstama visa šitā genderisma un homo propaganda.
Lai katrs atsevišķs Jānītis, Pēterītis un končitas savā guļamistabā dara ko grib, bet lai nenēsājas ar savu pataloģiju apkārt kā ar karogu. Ja viņiem tik dikti vajag, lai jau reģistrē kaut kādu erzacsavienību, bet par bērnu adopciju nevar būt ne runas.
Par mūsu jaunatklāto lepno geju runājot... Jau agrāk biju dzirdējusi kolēģu atsauksmes par viņu kā emocionāli nestabilu cilvēku, kam nedēļā piecas piektdienas. Laikam lielais noslēpums nospieda. Varbūt toč šantažēja. Lai nu būtu tā, ka tagad varēs nestresot no lieka un darbam pievērsties... Personīgi es gan nepriecājos, ka tik valstiski svarīgu amatu ieņem cilvēks ar nopietnu erroru smadzenēs, jo uzskatu kā personība ir vienota un sex orientācija nav no tās atsevišķi nodalāma.

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #47 : 2014. gada 07. novembris, 13:05:41 »
[..]
 IMO gan reģistrācijas gan ari apprecēšās process būtu jāpadara vienkāršāks: piemēram, var ieiet latvija.lv ar eparakstu un apstiprināt... Un viss.
Kas vēlas, var turpināt izrādes ar kleitām, milzu mielastiem, baznīcām un tā...
Bet, kas vnk grib sakārtot saimniecību, ieiet internetā un elektroniski parakstās un samaksā kkādu pāris € nodevu E-pakalpojuma uzturēšanai.

Nu tak - 14€ ikvienā ZAGSā, bez kleitām pušķiem un citām figņām...
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #48 : 2014. gada 07. novembris, 13:08:27 »
Rinkēvičs visdrīzāk izdarīja to, ko nācās izdarīt. Būtu izdarījis pirms vēlēšanām - būtu stulbi iegāzis savu partiju, tik tālu laikam tā drosme nesniedzās :)

No vienas puses, nevar cilvēku diskriminēt par to, ka gejs. A kāpēc tad Āboliņu varēja svītrot par to, ka kuce? :rofl:  Tas. redz, ir līdzīgi. Katram ir savs raksturs, seksualitāte, psihes problēmas utt, bet, ja tās problēmas ir pārlieku smagas, tad atstāj iespaidu uz visām dzīves sfērām. Un gejiem kopumā ir vairāk emociju, aizdomīguma un histēriskuma nekā straight pilsoņiem. Kāpēc- tas laikam jājautā mediķiem. Gejs- ministrs noteiktā situācija ar neuzmanīgiem izteikumiem var nodarīt milzu kaitējumu, tas nu ir fakts.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #49 : 2014. gada 07. novembris, 13:10:01 »
Oi, a ja klajaa naaktu infa, ciki augsti viiri (pareizi orienteeti) sievas un beernus taa klapee, ka shiem peecaak psihes speci vajadziigi... Ja nu par eroriem un orientaaciju...

PS zinaamaas lesbietes beernus dzemdeeja pashas, nevajag nekaadu adopciju... Kgan tepat lv ir precedenti, ka viens kex adoptee beernu un audzina kopaa ar otru kexu, nevis kexeni... Un tad rodas tas, ka, ja kex nr1 atmet kjedeles, beerns paliek nevis pie zinaamaa, bet atpakalj beernunamaa, tur rak feinaak...

PS nee, es neesmu par beerniem viendzimuma lauliibaas, BET- taa jau IR realitaate, nevis muusu domas/riiciiba/attieksme speej noveerst taa saakshanos...

daddy

• Viesi
« Atbilde #50 : 2014. gada 07. novembris, 13:11:35 »
IMO gan reģistrācijas gan ari apprecēšās process būtu jāpadara vienkāršāks: piemēram, var ieiet latvija.lv ar eparakstu un apstiprināt... Un viss.

IMO pie viena to atpalikušo normu par monogāmiju arī vajadzētu parevidēt! :)
a ko ja es varu atļauties mīlēt 2 vai vairāk sievietes/vīriešus ...un arī viņi/viņas ir ar mieru... mūsu ZAGSā mani pasūtīs šodien, pie musulmaņiem jābrauc...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #51 : 2014. gada 07. novembris, 13:14:32 »
Manis peec to monogaamiju mieriigi var revideet  :gore:

Atslēdzies tex

« Atbilde #52 : 2014. gada 07. novembris, 13:14:47 »

IMO pie viena to atpalikušo normu par monogāmiju arī vajadzētu parevidēt! :)
a ko ja es varu atļauties mīlēt 2 vai vairāk sievietes/vīriešus ...un arī viņi/viņas ir ar mieru... mūsu ZAGSā mani pasūtīs šodien, pie musulmaņiem jābrauc...

principā piekritu. Ja visi ir pilngadīgi, pieskaitāmi un apzinās, kur un ar ko saistās, kāpēc ne? Lai tak Parādniekam ir tās 3 sievas. Man nav žēl.
Tomēr var jau ari pa solim. Vispirms sakārtot visu 2 clv.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #53 : 2014. gada 07. novembris, 13:17:39 »
Ko, Paraadniekam jau 3 sievas?

daddy

• Viesi
« Atbilde #54 : 2014. gada 07. novembris, 13:18:29 »
Tomēr var jau ari pa solim. Vispirms sakārtot visu 2 clv.

Apolitiski spried...  :laugh:
ja homoseksuāļu līdztiesības jautājums ir svarīgs 10% sabiedrības, tad poligāmija vismaz 30% (ņemot vērā, cik daudz cilvēku ir "kreisās" heteroseksuālās attiecībās)

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #55 : 2014. gada 07. novembris, 13:18:31 »
Es domāju, ka arī sievas un/vai bērnu sišana politiķim reitingu neceltu. Lai gan, kāpēc nevarētu sist, ja aiz slēgtām durvīm, un pie tam labs profesionālis?

Bērziņš, redz, dabūja savu brūti apprecēt, ko pilnīgi noteikti nebija taisījies darīt pirms tam. Atcerieties, kā viņš pinās intervijās par to bērnu skaitu? :laugh:

Atslēdzies tex

« Atbilde #56 : 2014. gada 07. novembris, 13:19:30 »
Visskaļāk jau vienmēr kliedz visādi "pasaku jūļi", kā teiktu Karlsons. Bet geju parādes arī nebūt neizskatās pēc tādām, uz kurām var vest bērnudārza grupiņas.
tak nevediet tās bērnudārza grupiņas. Vai tad tiešām nekur citur nav kur aizvest?
Tad kāpec nav aizklapēti visi krogi un spēļu zāles? Ari tak nepiemēroti bērnudārza grupiņai.
Ja no ļoti gribas tos savus bērnus "pasargāt" , vai nu tiešām neatradīsies iespēja pāris stundas n gados šos tieši pa konkrētajām ielām nevest?

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #57 : 2014. gada 07. novembris, 13:20:59 »
Nu tad sabiedriibai kirdik. Atcerieties, kaa tur bija ar to gjimeni kaa sabiedriibas shuuninju, a te pederastija, poligaamija..

daddy

• Viesi
« Atbilde #58 : 2014. gada 07. novembris, 13:22:51 »
daudzšūnu organismi ir ievērojami dzīvelīgāki par vienšūņiem! :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #59 : 2014. gada 07. novembris, 13:25:03 »
Kamēr MANA šūniņa ir tāda kā man patīk, man ir dziļi vienalga, kāds sastāvs pārējām.

Tie komentētāji,kam bērni lieli un ir tikuši skaidrībā, kas viņiem patīk labāk, var atviegloti nopūsties, bet tiem, kam pat pubertāte vēl nav pienākusi derētu padomāt, kas notiktu un ko viņi teiktu, ja miesīgs bērns izrādītos ne tik tradicionāls kā vecāks ;)