Autors Tēma: Rinkēvičs on fire  (Lasīts 11949 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Džesika

Re: Rinkēvičs on fire
« Atbilde #75 : 2014. gada 07. novembris, 13:50:36 »
Aha! Un te nu nāksies novilkt tolerances robežas!
Bet, ja nopietni: pasaule ir kļuvusi maziņa un daudzkrāsaina, ar atšķirīgām vērtībām, ideoloģijām, un tas liek noskaidrot pašiem savu nostāju, citādi sanāks, kā Rainis saka:
Ej vidusceļu starp kreisiem un labiem
Un beigās pērienu dabū no abiem.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

daddy

• Viesi
« Atbilde #76 : 2014. gada 07. novembris, 13:53:24 »
Man liekas, klasiskām pāru attiecībā, un it sevišķi ģimenes attiecībām, ir tas pluss, ka tās ir attiecības, kas rada nākotni - bērnus, dzimtu. Tur ir daudz jāstrādā un daudz no kā jāatsakās, lai sanāktu cienīgs rezultāts.
jā, bet ar vairākām (daudzām) sievietēm es varētu radīt veselu TAUTU! :)  padomā, DADDY TAUTA, un visi mazdrusciņ līdzīgi man... :clap:   ...ui, man jāapsēžas, galva sareiba no tādas perspektīvas... :clap:

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #77 : 2014. gada 07. novembris, 13:55:05 »
Man liekas, klasiskām pāru attiecībā, un it sevišķi ģimenes attiecībām, ir tas pluss, ka tās ir attiecības, kas rada nākotni - bērnus, dzimtu. Tur ir daudz jāstrādā un daudz no kā jāatsakās, lai sanāktu cienīgs rezultāts.
jā, bet ar vairākām (daudzām) sievietēm es varētu radīt veselu TAUTU! :)  padomā, DADDY TAUTA, un visi mazdrusciņ līdzīgi man... :clap:   ...ui, man jāapsēžas, galva sareiba no tādas perspektīvas... :clap:

Nu, tā jau tas Bībelē arī aprakstīts :) "no taviem gurniem iznāks vesela tauta". Ja vēl kādā vientuļākā ciematiņā....tikai kā tā tauta vairosies pēc tam? Ja visi pusbrāļi un pusmāsas?

daddy

• Viesi
« Atbilde #78 : 2014. gada 07. novembris, 13:56:39 »
manējie būs neganti (visi tēvā!), viņi ies pēc sievām pie citām tautām :)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #79 : 2014. gada 07. novembris, 14:03:32 »
Man patiik taa filozofeeshana par afigenno gjimenes suutiibu... A irlaa ta kas, satika puisiitis meiteniiti, seksis notika, par kontracepciju padomaat praata nebija (par kkaafu suutiibu veel jo mazaak), nu tad ko- jaaaudzina ir...

Savukaart sapraatiigaa vecumaa arii homo paari pamanaas sev beernus sagaadaat, ja ir taada veelme...

Nee, nu liekat roku uz sirds, kas beernus gaadaaja misijas apzinjas peec... Lai Dies nograabstaas... Bet tas izskaidrotu daljeeji naidu pret tiem, kas sho misiju nespeej veikt un dziivo zalji ;)

Atslēdzies tex

« Atbilde #80 : 2014. gada 07. novembris, 14:04:38 »
Man liekas, klasiskām pāru attiecībām, un it sevišķi ģimenes attiecībām, ir tas pluss, ka tās ir attiecības, kas rada nākotni - bērnus, dzimtu. Tur ir daudz jāstrādā un daudz no kā jāatsakās, lai sanāktu cienīgs rezultāts. Ir sevi jādisciplinē dažādos veidos, un tas( pieņemot, ka tiek atbildīgi darīts) cilvēku attīsta.
Atvaino, bet man zināmie lezbiešu pāri šajā ziņā pilnigi ne ar ko neatšķiras no hetero pāriem. Tāpat disciplinējas, audzina bērnus, un dzīvo apmēram tāpat kā visi citi.

No kurienes idejas par "patērēšanu un nomaiņu" kā saistītu ar orientāciju? Hetero tā dara ne mazāk, ja ne vēl vairāk.

IMO seksa laikā bērniem guļamistabā nebūtu jāatrodas. Ari hetero vecākiem nē. Nu tad kāda starpība?

Redz, daddy būtu savairojies daudz naskāk, ka būtu vairākas sievas. Tak lai raksta likumprojektu un prec vēl pāris, kuras piekrīt. Kā pierunās esošo, tas nu viņu pašu ziņā, bet kāpēc ne? Kam no tā būtu sliktāk?

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #81 : 2014. gada 07. novembris, 14:11:05 »
Es par lesbietēm īsti nezinu, ļoti nedaudzas pazīstu un bez stabiliem pāriem un bērniem. Iespējams, ka viņām, kā jau sievietēm, tas instinkts tomēr darbojas.

Geji absolūtā vairākumā ir dzīves baudītāji- pa klubiem, lielās viens otram, kurš kādu jaunu puiku nocopējis. Un jā, ja puika izrādās nepaklausīgs, tad maina pret citu.

Tikko bija gara sarakste ar geju paziņu - nocopētais puika nebija sajūsmā par gadu starpību +20 un aizlaidās pie jaunāka džeka. Tā man arī neizdevās ieskaidrot, ka naudas tērēšana un dāvanu pirkšana pati par sevi nerada atbildes jūtas. A cilvēks patiešām gudrs, visās citās jomās absolūti adekvāts.

Atslēdzies Tille

« Atbilde #82 : 2014. gada 07. novembris, 14:15:29 »
Nesaprotu, ar ko tex citāts
"Un to "proud" nevajag uztvert kā lepošanos vai nostādīšanu pāri hetero, bet kā, ka nekā par ko justies neērti, te nav, ka, jā, es esmu tāds, un ari tas ir OK."
atšķiras no manis pieminētā
"yes i am"

Kāpēc bija jāraksta praud? Nē, tāpēc ka tieši nebija domāts am, bet tieši praud.

#Proudtobegay tviterī ir hačtags. Nu tāds nu tur tas komunikācijas veids ir un nevajag vilkt aiz matiem to, kā nav.
Paziņojuma pirmo daļu un sasaisti ar tiesas lēmumu Maximas traģēdijā mirušā glābēja lietā vsp kāds pamanīja?

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #83 : 2014. gada 07. novembris, 14:16:16 »
Man patiik taa filozofeeshana par afigenno gjimenes suutiibu... A irlaa ta kas, satika puisiitis meiteniiti, seksis notika, par kontracepciju padomaat praata nebija (par kkaafu suutiibu veel jo mazaak), nu tad ko- jaaaudzina ir...

Savukaart sapraatiigaa vecumaa arii homo paari pamanaas sev beernus sagaadaat, ja ir taada veelme...

Nee, nu liekat roku uz sirds, kas beernus gaadaaja misijas apzinjas peec... Lai Dies nograabstaas... Bet tas izskaidrotu daljeeji naidu pret tiem, kas sho misiju nespeej veikt un dziivo zalji ;)

Ne jau misijas apziņa - mīlestība. Tik stipra mīlestība, ka ne grūtniecība, ne bērni vairs nebaida. Pazūd visi apsvērumi par jauko brīvo dzīvi, nav grūti ne mājas darbus darīt, ne sevi ierobežot citādā ziņā.

Bet, ja mīlestības maz - ir bailes, apsvērumi- a ja nu nesanāks, a ja nu nav vērts...Cilvēki tagad paliek tādi- ne vairs īsti mīlēt, ne karot. Ka tik ērti.

Atslēdzies Tille

« Atbilde #84 : 2014. gada 07. novembris, 14:25:38 »
Man liekas, klasiskām pāru attiecībām, un it sevišķi ģimenes attiecībām, ir tas pluss, ka tās ir attiecības, kas rada nākotni - bērnus, dzimtu. Tur ir daudz jāstrādā un daudz no kā jāatsakās, lai sanāktu cienīgs rezultāts. Ir sevi jādisciplinē dažādos veidos, un tas( pieņemot, ka tiek atbildīgi darīts) cilvēku attīsta.
Atvaino, bet man zināmie lezbiešu pāri šajā ziņā pilnigi ne ar ko neatšķiras no hetero pāriem. Tāpat disciplinējas, audzina bērnus, un dzīvo apmēram tāpat kā visi citi.

No kurienes idejas par "patērēšanu un nomaiņu" kā saistītu ar orientāciju? Hetero tā dara ne mazāk, ja ne vēl vairāk.

IMO seksa laikā bērniem guļamistabā nebūtu jāatrodas. Ari hetero vecākiem nē. Nu tad kāda starpība?

Redz, daddy būtu savairojies daudz naskāk, ka būtu vairākas sievas. Tak lai raksta likumprojektu un prec vēl pāris, kuras piekrīt. Kā pierunās esošo, tas nu viņu pašu ziņā, bet kāpēc ne? Kam no tā būtu sliktāk?

Un pie tā visa - http://apollo.tvnet.lv/zinas/tevs-un-mate-daugavpili-seksuali-izmantojusi-savu-bernu/671670
"Labie" pret "sliktajiem"? Tikai - kurš ir kurš un kurš to spriedīs?

Atslēdzies ragana

« Atbilde #85 : 2014. gada 07. novembris, 14:27:12 »
Es acīmredzot esmu atpalikušāka par atpalikušu un pagaidām nevienam nav bijis iespējams argumentēt tik pamatoti, ka es teiktu: jā, es to ģimenes modeli (tante+tante) vai (onkulis+onkulis) + bērns(i) atbalstu.
Bērnu jautājumā jau tā - ja rīkotos pēc Inešuka teiktā, tad cik latviešiem ir atlicis - gadsimts sanāks, vai nē? Protams, globālā mērogā jau vienalga, esam te mēs tādi, vai neesam.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #86 : 2014. gada 07. novembris, 14:39:40 »
Parasti instinkti ieteerpti smukaa vaardaa "miilestiiba"... Kkaa jau tie cikveeki dabai jaapiedabuu vairoties ;)

A hetero vechi it kaa nepirktu jaunas zostinjas... Un ne nu beernus ar jamaam plaano, nekaa...

Atslēdzies Inta

Rinkēvičs on fire
« Atbilde #87 : 2014. gada 07. novembris, 15:15:28 »
Šīs nedēļas IEVĀ interesanta mācītāja Jura Calīša intervija, palasīju un nolēmu, ka gribu piekrist viņa viedoklim.

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #88 : 2014. gada 07. novembris, 15:30:13 »
Šīs nedēļas IEVĀ interesanta mācītāja Jura Calīša intervija, palasīju un nolēmu, ka gribu piekrist viņa viedoklim.

Ja šitā nav Ievas reklāma, tad, lūgtum, vismaz konspektu vai galvenās atziņas studijā!
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies Betons

« Atbilde #89 : 2014. gada 07. novembris, 16:55:57 »
Man netraucē nedz citādākas orientācijas cilvēku esamība, nedz arī viņu manifestēšanās parādēs. Es neeju un neskatos, mani vienkārši neinteresē. Rinkēvičš izrīkojās gudri, jo pateica to pats, nevis gaidīja, kad kaut kādi "slepenie avoti" no tā taisīs sensāciju. Pie kam ļoti veiksmīgs laiks, kad to pateikt - tieši jaunās valdības darba sākumā. Visu cieņu.
To, vai geji kādu necenšas ievilināt - es nevaru noraidīt. Agrīnā jaunībā (kad vēl biju jauns un skaists) kāds tautā pazīstams (bet viņš nav publiski atzinies) gejs mani mēģināja ievilināt savos tīklos, jebšu izrādīja seksuāla rakstura interesi. Bet tā arī bija vienīgā reize, kad ar ko tādu saskāros.