Autors Tēma: Rinkēvičs on fire  (Lasīts 11988 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: Rinkēvičs on fire
« Atbilde #90 : 2014. gada 07. novembris, 17:00:49 »
Bet taapat hetero orienteetie pavedina savus iekaares objektus- kad nu sanaak, kad nee... Tiiri hetero vnk nesanaaks...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #91 : 2014. gada 07. novembris, 18:37:22 »
Bet taapat hetero orienteetie pavedina savus iekaares objektus- kad nu sanaak, kad nee... Tiiri hetero vnk nesanaaks...
Savus iekāres vai intereses objektus pavest vai savaldzināt cenšas visi, bet nevajag jau jaukt p* ar pirkstu - vīrieša pavedinātai meitenei globāls ļaunums nenotiks, kamēr homiķa pavedināts nenobriedis puika var tā arī palikt uz mūžu par zilo.

Atslēdzies Inta

Rinkēvičs on fire
« Atbilde #92 : 2014. gada 07. novembris, 18:43:14 »
Žurnāls nav pa rokai, bet īsumā - netiesā un netapsi tiesāts. Par to, ka seksuālā orientācija katram tāda kāda ir.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #93 : 2014. gada 07. novembris, 18:52:41 »
Runa nav par kāda atsevišķa cilvēka tiesāšanu seksuālās orientācijas dēļ, bet par homo propagandas centieniem šo pataloģiju pasludināt par normu, par nevainīgu īpatnību, kā matu krāsa, piemēram.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #94 : 2014. gada 07. novembris, 19:04:14 »
Šis
Citāts
homiķa pavedināts nenobriedis puika var tā arī palikt uz mūžu par zilo
man šķiet muļķīgs pieņēmums, tāpat kā hpmoseksuālisma uztveršana kā kaut kas lipīgs. Ja tikai tāpēc kāds kļūst homoseksuāli orientēts, manuprāt,  homoseksuāla ievirze viņam bijusi jau pirms tam. Jo kā var kādu uz kaut ko pavedināt, ja viņu tas vispār neinteresē? (un kaut kā atkal koncentrējamies uz puisīšiem :o )

Uzskatu, ka homoseksuālisms pamatā iedzimst (bet piekrītu, ka problēmas ģimenē, vecāku starpā utml. var iedarboties kā katalizators)  un tas, ka gadsimtiem viņi bijuši spiesti slēpt savu orientāciju un veidot tradicionālās ģimenes, nozīmē, ka viņi šo noslieksmi atstājuši mantojumā saviem pēctečiem. Neviens nevar zināt, kad viņa dzimtā kas tāds uzpeldēs.

Vēl nekādi nevaru saprast, kas nesaprotams tajā, ka kādam patīk tikai savs dzimums? Man ir vajadzīgs mans vīrietis un nevis kāds Kārlis vai Pēteris, lai gan varbūt citu dāmu ieskatos Kārlis vai Pēteris ir daudz labāki... Nu geju gadījumā līdzīgi - tikai viņiem, pirmkārt, vajadzīgs sava dzimuma pārstāvis.  Nu nevar viņi citādāk un viss.

Par dzimumakta fizioloģiju mūsdienās vispār nav ko izteikties - arī hetero pāri mēdz piekopt gan orālo, gan anālo.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Inta

Rinkēvičs on fire
« Atbilde #95 : 2014. gada 07. novembris, 19:06:04 »
Es neesmu pārliecināta, ka klajš nopēlums iedarbojas pozitīvi.
 Tāpēc teicu, ka ļoti patika raksts par toleranci visos jautājumos.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #96 : 2014. gada 07. novembris, 19:59:28 »
Nez kaados apstaakljos stingri hetero puisis piekritiis homo aktam?

Tur jaabuut jau kaadam defektam pamataa...

Ja naudas deelj, tad zin, ko dara, a citaadi- nu nez...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #97 : 2014. gada 07. novembris, 20:11:20 »
Nevis defektam, bet vēl stingri nenostabilizētai orientācijai. Es teicu - nenobriedis puika. Nu, vai meitene arī, bez starpības.
Kā vispār uz kaut ko pavedina? Tāpat kā uz smēķēšanu, alkoholu, narkotikām - davai pamēģini, tas ir kruti, visi tā dara, paskaties - pat tas un tas tā dara, redzēsi, cik forši... Par vairāk vai mazāk piespiešanu nerunāsim.
Pаз не п***рас, а два - может понравиться...

Atslēdzies Murenīte

« Atbilde #98 : 2014. gada 07. novembris, 20:18:32 »
Man personīgi ir absolūti vienalga, kurš ar kuru, kad kur utml, ja vien viens no tiem nav mans vīrietis (un otrs neesmu es). Nu kā var seksuālā orientācija ietekmet profesionalitāti?
btw, es takš varu apšaubīt jebkura vīrišķa orientāciju, jo MAN ar viņu nekas tāds nav bijis.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #99 : 2014. gada 07. novembris, 20:26:12 »
Nevis defektam, bet vēl stingri nenostabilizētai orientācijai. Es teicu - nenobriedis puika. Nu, vai meitene arī, bez starpības.
Kā vispār uz kaut ko pavedina? Tāpat kā uz smēķēšanu, alkoholu, narkotikām - davai pamēģini, tas ir kruti, visi tā dara, paskaties - pat tas un tas tā dara, redzēsi, cik forši... Par vairāk vai mazāk piespiešanu nerunāsim.
Pаз не п***рас, а два - может понравиться...
Te man nāk prātā reiz dzirdētais salīdzinājums, kur seksualitāte tiek salīdzināta ar nogriezni, kur vienā galā ir homoseksualitāte, bet otrā heteroseksualitāte... Katra cilvēka seksualitāte atrodas kaut kur uz šī nogriežņa. Par abiem galējiem poliem viss skaidrs. Bet ar tiem, kas atrodas ap viduspunktu laikam nav tik vienkārši. Personīgu domāju, ka viņiem neveiksmīga seksuālā pieredze (homo) tiešām var sabojāt visu dzīvu, jo uzskatu, ka homoseksualitāte tomēr ir novirze no normas. Man tas liekas apmēram tāpat, kā tad, ja cilvēkam ir piemēram, 6 rokas pirksti.  Tas tā notiek, ne jau tāpēc mēs kādu nosodīsim, bet tas tomēr nav NORMA. Un cilvēkam un apkārtējiem ar šo  problēmu ir "jāsadzīvo".

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #100 : 2014. gada 07. novembris, 20:36:23 »
Mani daudz vairāk šausmina tā agresija visādos komentāros, kad it kā sakarīgi cilvēki sāk tā gānīties, ka, goda vārds, sāk likties, vai tik viņiem pašiem nav līdzīgs skelets skapī...

Tam gan piekrītu par visiem 100%, ka pārim ir jābūt iespējai attiecības odiciāli nokārtot, un par to jādomā, gan heteroseksuāļiem, gan homoseksuāļiem. Laulība kā institūcija šaja pasaulē ir tomēr kaut kādā mērā zaudējusi savu nozīmi. Cik nav zināmi stāsti par bērniem, kas savas mirušās mātes nelaulāto vīru ir izmetušo no mājas utml., kaut arī viņi kopā 20 gadus nodzīvojuši un bijuši laimīgi. Un tak tieši tas pats attiecas arī uz homo pāriem.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #101 : 2014. gada 07. novembris, 20:55:34 »
Vēl atcerējos kaut kad lasīto par homoseksualitāti dzīvnieku vidū. Tika pieminēts viens aspekts (kas laikam pat ir biežāk sastopamais variants, attiecas uz vīrieškārtas eksemplāriem), ko homoseksuālisma propagandā nekad nepiemin - dzīvniekiem homoseksuāls akts ir sava dominentā stāvokļa demonstrācija, vedošais tēviņš kopojas ar hierarhijā zemāko, lai demonstrētu savu augsto heirarhijas stāvokli...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #102 : 2014. gada 07. novembris, 21:08:59 »
Hm, "nenostabilizeejusies sexualitaate"... Man jau beernudaarzaa bija skaidrs, ka patiik puikas ;) Vb vareetu runaat par biseksuaaliem cilveekiem vai tiem, kuri veel neapzinaas savu homosexualitaati vai noliedz to, jo " taa nav pareizi"...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #103 : 2014. gada 07. novembris, 21:19:03 »
Man arii vienmeer bija licies - ja beernudaarzaa meiteniitei patiik puika un puisiitim meiteniite - tas shiem cilveekbeerniem kaa akmenii cirsts

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #104 : 2014. gada 07. novembris, 21:30:29 »
Es noteikti esmu pret to, ka kāds tiek ierobežots tiesībās. Tas attiecas ne tikai uz homoseksuāļiem, bet arī uz cilvēkiem ar fiziskām un mentālām problēmām, noteiktu tautību un reliģiju pārstāvjiem utt. Bet es tāpat novēlu slimajiem izveseļoties, atkarībniekiem tikt vaļā no atkarības un vientuļajiem izveidot attiecības. Orientācija, kura neļauj veidot ģimeni un laist pasaulē pēcnācējus, ir problēma, nevis līdzvērtīga alternatīva. Ja labi pastrādā PR meistari, plusus var atrast gan šizofrēnijai, gan alkohola atkarībai...da jebkam. Atšķirība tā, ka šizofrēniķiem nav sava lobija. A varbūt viņiem arī vajadzētu? Kad Repše bija lielos amatos, viņš padotos neatlasīja pēc diagnozes? 

Ko es mēģinu pateikt...nevienu nevajag tiesāt un diskriminēt, bet demagoģiska spriedelēšana par to, ka visas normas ir relatīvas, sabiedrībai kopumā ir bīstama. Tāpat kā mēs mēģinam dzīvi padarīt ciešamu invalīdiem, arī homoseksuāļu dzīve nebūtu jābūt bīstamai vai pazemojumu pilnai. Bet mēs (un pat invalīdi paši) taču neaģitējam kādu amputēt kājas, lai piedalītos ratiņkrēslu dejās!