Autors Tēma: Abrene šodien  (Lasīts 1643 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Re: Abrene šodien
« Atbilde #1 : 2017. gada 12. oktobris, 07:58:15 »
Salīdzinājumā ar samērā netālo Krāslavu -graujoši

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #2 : 2017. gada 12. oktobris, 08:49:19 »
Bija interesanti paskatīties bildes. Paldies par linku!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #3 : 2017. gada 12. oktobris, 10:31:21 »
1940.gadā Latviju izvaroja un piespieda stāties laulībā ar varmāku....varmāka pievāca sev Abreni, kur turēt savas tukšās pudeles un citus krāmus..
Kad 1991.gadā Latvija šķīrās no sava izvarotāja un piespiedu laulības, tad varēja pretendēt uz to īpašumu, kas tai piederēja pirms "laulības"...bet tur varmāka glabā savus mēslus...
..Pie šķiršanās tas "skabūzis" tika atdots...pēc 26 gadiem var redzēt, ka nekas tur nav mainījies..

Atslēdzies nex

« Atbilde #4 : 2017. gada 12. oktobris, 15:13:06 »
Varbūt mūsu skabūzi par Abreni pārsaukt, hmmm...?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #5 : 2017. gada 12. oktobris, 15:55:20 »
tie cilvēki jau nav vainīgi. Šitie gan ir :)

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #6 : 2017. gada 12. oktobris, 16:24:59 »
Nu Pitalova (pie Tālāva) nekad jau nav bijusi latviska, "Leņiņa valdība" viņu piešķīra Latvijai, lai tā kopā ar Poliju, Lietuvu, Igauniju izstātos no Krievijas impērijas pilsoņu kara (savdabīgs kukulis).  Bet tētis Staļins to nebija aizmirsis, jo personīgi bija piedzīvojis lietu apkaunojumu pilsoņu kara laikā pret poļiem, kas bija nobloķējuši SA gājienu palīgā vācu strādniekiem uz Berlīni.
Protams, NA'cistu klauni, neko par to nezin un zināt negrib, kad runā par Abreni, līdzīgi kā viņi pilnīgi ignorē visu Latgales problemātiku, kā Rīgas Latvija ignorē Latgales problēmas, kā kulturālā Rīga ieņirdz par čangaļiem, kam pat pederastu nav, utt .

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #7 : 2017. gada 12. oktobris, 17:00:08 »
Varbūt mūsu skabūzi par Abreni pārsaukt, hmmm...?
par Pitalovu!
..kā kulaks uz acs! :D

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #8 : 2017. gada 14. oktobris, 09:48:35 »
Normāla situācija, nekā ārkārtēja patiesībā.
Jāņem vērā divi aspekti. Pirmkārt, krievu mentalitātes īpatnība (atšķirībā no latviešiem), kad visu lietu vērtība tiek mērīta tikai ar funkcionalitātes mērauklu, t.i., par skaistumu vispār parasti nedomā. Cik esmu vērojis, tad tāds secinājums man ir par viņiem izveidojies. Tas ir iemesls tam, ka, jā, mājas fasādē nav nevienas taisnas līnijas un žogs latviešaprāt ir drausmīgs no skata. Krievaprāt - jumts netek, vējš istabās gar kājām nelodā, silti ir, tātad pofig, kā ēka no ārpuses izskatās. Ja kādam nepatīk, lai neskatās. Žogam suņi un dzērāji/zagļi no ielas cauri netiek, un tas ir galvenais.
Otrkārt, es nedomāju, ka LV ciemi izskatītos daudz ciešamāk, ja nebūtu labo vāciešu un francūžu izdomātās Eiropas naudiņas ... Domāju, ka tur, pilnīgā RUS nomalē, arī no sava centra viņi saņem visai maz, nemaz nerunājot par to šiku, kādu mēs te pēdējos gados esam baudījuši. Tātad, pilnīgi objektīvi aptuveni tā, vai, domāju, - vēl sliktāk izskatītos, teiksim tā pati Viļaka, ja viss redzamais un infrastruktūrā ieguldītais būtu pilsētiņas iedzīvotājiem pašiem jānopelna.
Jā, taisnību sakot, pēdējā laikā pa visādiem džungļiem vazāties vairs nav laika, bet pirms gadiem 10 izbraucu pa zemesceļu Nītaure, utt. Nu, tos 3 m augsto latvāņu mežus pamesto māju pagalmos Pitalovas bildēs es nekur neredzu, tā kā vēl nevar zināt, kurā robežas pusē baisāki skati jāmeklē.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 14. oktobris, 09:55:15 no Zigfrids »
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?