Autors Tēma: #Metoo  (Lasīts 66240 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Re: #Metoo
« Atbilde #105 : 2017. gada 22. oktobris, 23:32:51 »
Nevaru paklusēt. Zigis un Camma tā runā, it kā nevarētu viegli atšķirt parastu iepazīšanos, iniciatīvas izrādīšanu, kura sastāv tomēr no vairākiem etapiem, no bezkaunīgas svešinieka vai mazpazīstama vīrieša uzmākšanās.
Jā, un nezināju, ka tas tikai normāli, tāds flirts un iniciatīvas izrādīšana, piemēram, apsēsties kinoteātrī  blakus un tad sākt grābstīties. Atgādinu, ka es galīgi neseksī.. garos svārkos, ar bizi un nekrāsojusies.

Un ko tāds Zigis ar šādu domāšanu var dēliem iemācīt? Tā aizstāv visus grābstekļus, ka jādomā, ka pats arī apgrābsta svešas sievietes un uzskata to par normu, jo gan jau viņas tā gribēja, jo, kāpēc tad tā saģērbušās vai sakrāsojušās un dzelzbetona masku arī nebija uzlikušas, skatiens pārāk labvēlīgs. Varbūt arī savas meitas draudzenēm uzmācies vai izsaki kaut kādas piezīmes par izskatu?

Liekas, ka pat mans 7 gadīgais dēls šīs lietas labāk saprot nekā tāds Zigis.
Jācer vienīgi, ka sieva normāla, un kaut kādu izpratni par lietām dēliem iedos.
Meitai vispār nekāda atbalsta ar tādu tēvu.  Ja kaut kas notiks, tēvam nedrīkst teikt, jo viņai jau a priori iedvests, ka pati vainīga, gan jau ne tā ģērbusies bija, ne tā uzvedusies.
Būtu labāk paskatījies, vai meitai viss kārtībā, vai viņa jūtas droši, vai prot sevi aizstāvēt un neklusēt, jo visādu stulbu veču pietiek. Un turpat starp ģimenes draugiem vai paziņām tādi var būt.

Domāju, ka mūsdienās tomēr tādiem večiem izpausties ir grūtāk, jo tagad meitenes ir gudrākas, drošākas un neklusēs. Arī tādēļ vajadzīgas šādas akcijas, lai iedrošinātu arī klusākas meitenes spēt sevi aizstāvēt.

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #106 : 2017. gada 23. oktobris, 02:48:55 »
par ko tās #metoo sūdzās? :)
Un vēl smaidiņu pielicis.  :faint:
Lai būtu skaidrs, viņas sūdzas par to, ka viņas neko no tā nav gribējušas - kādam citam ir bijis pie vienas vietas, ko viņas grib, ko ne.
Starp citu, šaubos, ka tās Zeva apčamdītās, lai arī dievietes, vēlāk bija ļoti laimīgas esot vientuļās mātes, vienatnē cīnoties ar visiem bērnu niķiem, stiķiem, kakām un puņķiem, kamēr Zevs kaut kur valkājas un čamda nākamās.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #107 : 2017. gada 23. oktobris, 08:41:17 »
Kvadra, Tu precīzi saskatīji šo problēmu!
Šajā tēmà autore ar ko sāka? Ar nepatīkamu locekli trolejbusā un galdnieka vēstuli. Es ar viņu esmu vienās pozīcijās - man riebtos vīrieša loceklis trolejbusā un ārprāts, ja man mīlas vēstuli uzrakstītu galdnieks! :D
saprati? :)
Ar šādām tēmām homoseksuālas būtnes internetā ZONDĒ pēc sev līdzīgiem....ja sieviete šausminās par locekli, tad viņa ir mērķauditorija !
Ok, Kvadra, Tu nevienu lezbieti neinteresē! :D

Šķiet, man beidzot pieleca - nakatam patīk iemest kaut kādu provokatīvu galīgu sviestu, kuram pat pats netic, un tad gaidīt, kā tauta sāks šumēties :D Uzjautrinies tādējādi, ja? 

Atslēdzies daddy

« Atbilde #108 : 2017. gada 23. oktobris, 09:22:45 »
Neesam, pardon, akmens laikmetā, kad to, kuru sagribēja, gluži vienkārši pārmeta pār plecu un aizstiepa uz savu alu. Pat, ja tā sieviete pati grib tapt uz alu aizstiepta (seksīgs tūnings!), tad viņai tomēr ir svētas tiesības izvēlēties, KURAM no tēviņiem ļaut sevi stiept.

Kurējo ta Vainšteins "pārmeta pār plecu un aizstiepa uz savu alu"?? :)  gan jau ka pati vien atnāca un psiholoģisku līgumu noslēdza...

Nevienu brīdi neatbalstu vardarbību, tomēr gadījumi "karjera caur gultu" ir savādāki, nevar teikt, ka tur nebūtu piekrišanas.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #109 : 2017. gada 23. oktobris, 09:27:45 »
Mēģiniet šajā sakarā abstrahēties no Vainšteina lietas.

Nesalīdzināmi vairāk ir gadījumu (un noklusētu), par kādiem raksta Broņa

Atslēdzies daddy

« Atbilde #110 : 2017. gada 23. oktobris, 09:34:29 »
droši vien, ka ir...

bet tāpēc jau ir vīri, tēvi, brāļi, dēli, vispār vīrieši, lai savas sievietes aizstāvētu! Sabiedrība ir, kāda ir... tur neko neizmanīs, visiem zāļu nepietiks vai vietu cietumā...
Tāpēc vīrietim ir jānodrošina, lai viņa sievietes vienas pašas vēlos vakaros apkārt nevazātos... 101 veids kā to panākt...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #111 : 2017. gada 23. oktobris, 09:41:43 »
Ja uzmākšanos a priori uztver kā sieviešu vainu, tad tā ir, kā ir ar vīru, tēvu, brāļu vai policijas informēšanu.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 23. oktobris, 09:50:09 no Minne »

Atslēdzies daddy

« Atbilde #112 : 2017. gada 23. oktobris, 10:04:33 »
Vēl vienai atklāsme uznākusi... http://www.delfi.lv/izklaide/slavenibas/citi/prostitucija-un-pazemojumi-versija-par-the-pussycat-dolls-dailavu-likteni.d?id=49352123
bet bildītēs - tīrās mūķenes... ak, ļaunie izvirtušie menedžeri...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #113 : 2017. gada 23. oktobris, 19:43:20 »
Spontaanu erekciju zibaamaa vecumaa kex nevar uz skaitli triis nahrenizeet... ja nu par piebaaztu sabtransu...

Izvaroshanas ir probleema, bet karjera caur gultu man neshkjiet gluzhi tas pats...

Driiz arii mums vechi saaks biities meeteli padot un durvis atveert...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #114 : 2017. gada 23. oktobris, 19:50:00 »
Inešuk, tas zināmais vecums sabtransā ir ap 40 .. šiem arī nesaturēšana?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #115 : 2017. gada 23. oktobris, 19:58:05 »
Ir dejojot gadiijies... ja rokas nepalaizh, abi korekti izliekaas, ka nekaa nav...

Bet zinu sievietes, kuras justos aizskartas...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #116 : 2017. gada 23. oktobris, 20:46:27 »
Oi, bij aizmirsies, tas bij tik patīkami, kad jaunībā juta dejojot TO. Pēdējoreiz jutu salidojumā no skolnieka!!! Bijušā.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #117 : 2017. gada 23. oktobris, 20:49:52 »
oi, Nāra, pārsmieties.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #118 : 2017. gada 23. oktobris, 20:53:19 »
Oi, bij aizmirsies, tas bij tik patīkami, kad jaunībā juta dejojot TO. Pēdējoreiz jutu salidojumā no skolnieka!!! Bijušā.

Ucheneem vsp cita dziive... pazinjai kaa tik skolnieki esoshie un bijushie uzmaniibu neizraada un kanti nesennn. Kaut pashi vinjas deela vecumaa vai jaunaaki...

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #119 : 2017. gada 24. oktobris, 02:29:44 »
bet bildītēs - tīrās mūķenes... ak, ļaunie izvirtušie menedžeri...
Tie viņām ir skatuves tērpi, ikdienā viņas tādas nestaigā, tāpēc nabaga menidžeriem mokas nav tādas, kā varētu šķist.

Bet kopumā par to sūdzēšanos par to, ka Holivudā šitādas lietas notiek, es tomēr piekrītu Cammai - tur bija izvēle apgriezties riņķī un iet strādāt citur. Tas, ka tur šitādas lietas notiek, nav noslēpums tagad un nebija arī pirms tiem 20 utt gadiem. Ja tieši aktrises karjera bija tik svarīga, lai piekristu, nu tad nav ko kaukt. Kā ar aprēķina laulībām, kur jaunas skuķītes prec vecus bagātus večus - abām pusēm skaidris, kas būs tālāk - skuķim daudz naudas, vecim skuķis. Darījums uz tīriem noteikumiem. Take it or leave it. Par upuri kādu var saukt tikai tad, ja izejas no situācijas nav - ja upuris tiek fiziski vai psiholoģiski uz to piespiests. "Negulēsi ar mani, tad šajā pilsētā aktrise nebūsi" - tā ir šantāža, piekrītu, bet tā nav bezizeja - izvēles iespējas paliek - nebūt aktrisei. Ja kādu ar varu ievelk tajos viesnīcas numuros un noliek slīpi, tur upuris, bet, kamēr izvēle tiek atstāta, kāpēc vēlāk jāsūdzas par savu izvēli un jāvaino tajā kādu citu? Tas nav tā, kā tad, kad radinieki vai tuvi cilvēki šantažē, ka apkaunos visas ģimenes priekšā. Tas ir svešs onkulis, neguļot ar kuru sieviete zaudē ko? Pilnīgi neko. Nevar pazaudēt to, kas Tev nekad nav bijis.