Es te tā padomāju ... Ja nu krītam galējībās, tad vai nu man arī tādas tiesības nebūtu? Man takšu arī būtu tiesības laivu pašūpot, ne? Nu, iedomājamies tādu situāciju tad, kad līdz ASV līmenim esam nokrituši vīriešu un sieviešu attiecību jomā. Aiziet zigfrids uz kādu publisku lekciju, semināru vai vēl kko, un pēc brīža atbrauc policija.

Izrādās, ka zigfrids vēlas uzrakstīt iesniegumu par to, ka viena betija (vispusplikākā no visām) viņu ar savu izskatu provocē uz seksuālu uzmākšanos/vardarbību/apgrābstīšanu. Nu, un ko tagad?

Ja vēlāk kāds Vainšteins, kurš agrāk ir rīkojies līdzīgi, kādu apgrābsta, tad advokāts "paceļ" augšā visus 65 iesniegumus, uz kuriem policija nekādi nav reaģējusi, un tiesnesim jautā: "Bet ko tad jūs, godība, tādā situācijā sagaidījāt? Policija jau gadiem nereaģē uz apsūdzētā iesniegumiem, un lūk ir sekas!" Ā, var pēc tam arī sūdzēties par policistu bezdarbību, ja viņi pēc izsaukuma to sievišķi neizolē no zigfrida. Man pēc definīcijas ir pofig, ko domā par mani citi, un betijas, - jo īpaši, tāpēc variants nemaz nav slikts. Kamēr visas burkās nestaigās, policijai darba netrūks.
Jā, un, ja ar mani sāk flirtēt persona, kura man neinteresē, tad tieši tāpat, - policija un iesniegums, Nu jau - par uzmākšanos.

Vot, tad es gribu redzēt, ko visas betijas teiks par jauno situāciju? ... Uuuuuun, ja tāda lieta kļūs no veču puses masveidīga ar laiku, tad vispār, - bingooooooo! Redzēsim, kuri pirmie sāks protestēt?