Autors Tēma: #Metoo  (Lasīts 66242 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Re: #Metoo
« Atbilde #270 : 2017. gada 28. oktobris, 19:38:36 »
Es te tā padomāju ... Ja nu krītam galējībās, tad vai nu man arī tādas tiesības nebūtu? Man takšu arī būtu tiesības laivu pašūpot, ne? Nu, iedomājamies tādu situāciju tad, kad līdz ASV līmenim esam nokrituši vīriešu un sieviešu attiecību jomā. Aiziet zigfrids uz kādu publisku lekciju, semināru vai vēl kko, un pēc brīža atbrauc policija. :) Izrādās, ka zigfrids vēlas uzrakstīt iesniegumu par to, ka viena betija (vispusplikākā no visām) viņu ar savu izskatu provocē uz seksuālu uzmākšanos/vardarbību/apgrābstīšanu. Nu, un ko tagad? :) Ja vēlāk kāds Vainšteins, kurš agrāk ir rīkojies līdzīgi, kādu apgrābsta, tad advokāts "paceļ" augšā visus 65 iesniegumus, uz kuriem policija nekādi nav reaģējusi, un tiesnesim jautā: "Bet ko tad jūs, godība, tādā situācijā sagaidījāt? Policija jau gadiem nereaģē uz apsūdzētā iesniegumiem, un lūk ir sekas!" Ā, var pēc tam arī sūdzēties par policistu bezdarbību, ja viņi pēc izsaukuma to sievišķi neizolē no zigfrida. Man pēc definīcijas ir pofig, ko domā par mani citi, un betijas, - jo īpaši, tāpēc variants nemaz nav slikts. Kamēr visas burkās nestaigās, policijai darba netrūks. :)
Jā, un, ja ar mani sāk flirtēt persona, kura man neinteresē, tad tieši tāpat, - policija un iesniegums, Nu jau - par uzmākšanos. :) Vot, tad es gribu redzēt, ko visas betijas teiks par jauno situāciju? ... Uuuuuun, ja tāda lieta kļūs no veču puses masveidīga ar laiku, tad vispār, - bingooooooo! Redzēsim, kuri pirmie sāks protestēt? :)
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 28. oktobris, 19:46:40 no Zigfrids »
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies roze

« Atbilde #271 : 2017. gada 28. oktobris, 19:55:13 »

Aizdegāš un uzsprāga, saproties!
2:55 ... no kurienes nez' viņai tāda statistika? Nu, Minne un Betija, - jūs ielikāt, - jūs dodiet tagad ticamās un uzticamās saites uz tādu statistiku! 
1) Tu tagad pielīdzini vīrieti, radības kroni, nedzīvai degvielas tvertnei, no kuras pilnīgi nekas nav atkarīgs?
2) Ja ieliks linkus uz akadēmiskiem pētījumiem, Tu
a)nelasīsi,
b) tā ar'nelasījis, apstrīdēsi.

Atslēdzies itta

« Atbilde #272 : 2017. gada 28. oktobris, 19:55:55 »
Godiigi, kad man viena zinaama persona pazinjo, ka vinjai uzmaacaas un visiem staav, diemzeel varu par visiem 1000 % pateikt, ka viņa provocee, gan ar skatieniem, gan dekoltee (kur pupi gaazaas aaraa), gan ar runas veidu, gan hihinaasanu, jo ir bijis reizeem taa, ka man neerti atrasties vinjai blakus pie taa cik valjiigi vinja uzvedaas, bet trakaakais ir tas, ka vinja taa neuzskata, jo cilveeks jau savu uzvediibu no malas neredz.
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #273 : 2017. gada 28. oktobris, 19:58:26 »
"ar savu izskatu provocē uz seksuālu uzmākšanos/vardarbību/apgrābstīšanu"
Lūk, nekā tāda likumos nav un arī nebūs.
Arī Tu manis pēc vari staigāt Borata stringkostīmā, es neuzmākšos.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #274 : 2017. gada 28. oktobris, 20:24:37 »
Tas gan.. leekaa hosh pliks... patiesiibaa- pliks viiriec reti ir esteetisks baudiijums, kur nu sho veel vajaat...

Atslēdzies diddly

« Atbilde #275 : 2017. gada 28. oktobris, 20:34:16 »
Hmmm... tēma,kur man nav ko teikt.
Nekad nev nekas noticis bez manas gribēšanas. Mož,no manis vnk staroja-neaiztiec...?
Bet puiši ir bijuši viens par otru jaukāks,un pat ja jutu,ka sagribējies,neko vairāk nav atļāvies.
Tā,ka,ar to plakātiņu nevaru vicināties.

P.S."krokodilos" neklasificējos.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #276 : 2017. gada 28. oktobris, 21:11:32 »
"ar savu izskatu provocē uz seksuālu uzmākšanos/vardarbību/apgrābstīšanu"
Lūk, nekā tāda likumos nav un arī nebūs.
Arī Tu manis pēc vari staigāt Borata stringkostīmā, es neuzmākšos.

Labi, to var pagriezt arī citādi. Policijai ir pienākums likumpārkāpumus novērst, pirms tie notikuši? Nu, tad lai brauc un novērš! Lai gan ... likumus pamainīt arī ir iespējams.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #277 : 2017. gada 28. oktobris, 21:29:30 »
Labi, to var pagriezt arī citādi. Policijai ir pienākums likumpārkāpumus novērst, pirms tie notikuši? Nu, tad lai brauc un novērš! Lai gan ... likumus pamainīt arī ir iespējams.
Kā tur bija tas aņuks par čigānu, kuru tiesāja par kandžas dzīšanu, jo viņam, redz, piederēja attiecīgais aparāts? 
Tā ka, preventīvi policija varētu grābt ciet kuru katru veci. Pirms likumparkāpums noticis, ne?   :evil:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #278 : 2017. gada 28. oktobris, 21:35:59 »
Šī diskusija parāda tikai vienu - bļāvēji bļaus, vīrieši turpinās nesaprast, tolerantie turpinās tolerēt.
Man gan ir radies zināms priekšstats par to, kādi ir vairums no tiem, kuri šķavas uztver kā nāves vēstījumu.
Visus sakost!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #279 : 2017. gada 28. oktobris, 21:37:10 »
Kā tur bija tas aņuks par čigānu, kuru tiesāja par kandžas dzīšanu, jo viņam, redz, piederēja attiecīgais aparāts? 
Tā ka, preventīvi policija varētu grābt ciet kuru katru veci. Pirms likumparkāpums noticis, ne?   :evil:

Nu, tieši par to takšu runa. Mana dzīves pieredze ir radījusi nostāju, ka ar stulbumu, atvainojos, var tikt galā tikai un vienīgi ar vēl lielāku stulbumu. Mans piedāvātais variants takšu tieši no tās pašas sērijas. Un, kad valsts vadība sapratīs, ka visaptverošais stulbums padara neiespējamu valsts funkcionēšanu, jo policija rukā, rakstīdama vienus vienīgus protokolus par neesošiem harassementiem, tad moš' sāks domāt, vai ir vērts pielāgot likumus katras paranoiķes vēlmēm, kurai liekas, ka visi viņai uzmācas?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #280 : 2017. gada 28. oktobris, 21:42:34 »

Šajā diskusijā tikpat uzskatāmi izpaužas tieksme vainot sievieti, jo viņa taču kairina vīrieša instinktus  :sarcasm:

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #281 : 2017. gada 28. oktobris, 21:49:03 »
1) Tu tagad pielīdzini vīrieti, radības kroni, nedzīvai degvielas tvertnei, no kuras pilnīgi nekas nav atkarīgs?

Es tagad salīdzināju vienu "Oi, mani apgrābstīja! Bet es taču neko tādu nedarīju! Tikai "gāju, kur gribēju", "dzēru, ko gribēju", "dzēru, CIK gribēju" un "uzvedos, kā gribēju"" un otru "Oi! Bet es taču neko tādu nedarīju! Tikai gribēju paskatīties, cik bākā benzīna?" Nu, to var nosaukt visādi ... Vienu neizpratni par to, pie kā var novest cilvēka personiskā rīcība, un otru tādu pašu neizpratni.

Atslēdzies roze

« Atbilde #282 : 2017. gada 28. oktobris, 21:52:28 »

Es tagad salīdzināju vienu "Oi, mani apgrābstīja! Bet es taču neko tādu nedarīju! Tikai "gāju, kur gribēju", "dzēru, ko gribēju", "dzēru, CIK gribēju" un "uzvedos, kā gribēju"" un otru "Oi! Bet es taču neko tādu nedarīju! Tikai gribēju paskatīties, cik bākā benzīna?" Nu, to var nosaukt visādi ... Vienu neizpratni par to, pie kā var novest cilvēka personiskā rīcība, un otru tādu pašu neizpratni.
Vēlreiz.
Vīrietis ir tik pat nesaprātīgs kā tvertne vai benzīns?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #283 : 2017. gada 28. oktobris, 21:57:12 »
Izrādās, pat vīrieši paši nav diez ko augstās domās par savu sugas brāļu veselo saprātu

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #284 : 2017. gada 28. oktobris, 21:57:44 »
Šajā diskusijā tikpat uzskatāmi izpaužas tieksme vainot sievieti, jo viņa taču kairina vīrieša instinktus  :sarcasm:
Kamēr būs sievietes, kas uzskatīs, ka vīrietis ir tāds nabaga bezsmadzeņu lopiņš, kas pie labākā gribasspēka nespēj savaldīt instinktus, vīrieši neredzēs iemeslu to darīt. Jo tā tak dabā iekārtots, visi dzīvnieciņi tā dara. Parādiet man vēl vienu dzīvnieku sugu, kas bakstās planšetē un dara to pie auto stūres, tad es pieņemšu to analoģiju. Cilvēku vada domas, nevis tikai pliki instinkti un doma ar domu pietiek, lai turpinātu vai apturētu kādu savu darbību. Tam ar dzimumiem nav nekāda sakara. Pagriezties un aiziet no situācijas - no tās meitenes miņukos ar milzīgo dekoltē, var jebkurš. Tikai, kāpēc gan tas būtu jādara, ja reiz ir gana liela masa, kas arī notikušajā vainos nevis vīrieti, kas to dara, bet auduma gabalus.