Autors Tēma: #Metoo  (Lasīts 66244 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Maruu

Re: #Metoo
« Atbilde #345 : 2017. gada 28. oktobris, 23:37:30 »
... un jāmāk adekvāti uzvesties.
+ nevis vīrietim savu stāvošo krānu jāieliek kabatā, bet sievietei jādara viss, lai viņš līdz tādai domai nenonāktu. Trauslais stiprais dzimums. Visa atbildība atkal uz sievieti.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #346 : 2017. gada 28. oktobris, 23:38:44 »
Nelaime visā tajā ir tur, ka pretīgie onkuļi uzdarbojas jau tad, kad vecākiem pat prātā nenāk, ka viņu atvases varētu būt iekārojamas. Vai arī atvasēm pie zaļām ragutiņām visādi preventīvie senču murdziņi. Kurā vecumā tad sākt stāstīt? 16 gadu? 10 gadu? 4 gadu?
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #347 : 2017. gada 28. oktobris, 23:41:33 »
Nē, Maruu, atbildība tāpat kā piekrišana ir abpusēja. Tikai tā tas var darboties ilgtermiņā. Un nevis viens iestāsies pozā ''daru ko gribu, lai tas otrs sien mezglā!''.
Visus sakost!

Atslēdzies itta

« Atbilde #348 : 2017. gada 28. oktobris, 23:42:12 »
Es neatminos, cik man bija gadi, kad man ko skaidroja, bet ljoti agraa vecumaa jau 5 vai 6 gados teevs pateica, ja dara paari un citaadi nevar tad gaaz...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #349 : 2017. gada 28. oktobris, 23:44:40 »
Dzērums nav attaisnojums kam? Netikt izvarotai?

Aha, un Tu tagad gribi apgalvot to, ka kompānijās kopā ar video redzamajām dzērušajām babenēm kopā inteliģentie, pieklājīgie un visādi citādi likumpaklausīgie vīrieši tusējas, ja? Kā tad, kā tad! Šitās operators "Vaņečka" nu noteikti neaizskars. :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #350 : 2017. gada 28. oktobris, 23:46:43 »
+ nevis vīrietim savu stāvošo krānu jāieliek kabatā, bet sievietei jādara viss, lai viņš līdz tādai domai nenonāktu. Trauslais stiprais dzimums. Visa atbildība atkal uz sievieti.
Šajā lietā, jā, atbildība pa lielākajai daļai ir sievietes. Arī piekrītot nepalikt stāvoklī negribēti. Vīrieši par tādām lietām tais brīžos reti kad domā.

Atslēdzies itta

« Atbilde #351 : 2017. gada 28. oktobris, 23:48:47 »
Domaa un kaa veel...
Ja protams ir ar ko domaat...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #352 : 2017. gada 28. oktobris, 23:50:03 »
Nē, Maruu, atbildītba tāpat kā piekrišana ir abpusēja. Tikai tā tas var darboties ilgtermiņā. Un nevis viens iestāsies pozā ''daru ko gribu, lai tas otrs sien mezglā!''.
Ar Tevi šobrīd ir kā ar manu minēto dragu. Nē nozīmē Nē. Pielietot vardarbību ir viena cilvēka lēmums. Ne tā knapāk ģērbtākā un fiziski mazaisargātākā. Nopietni, Tu spētu pateikt, ka ir baigi ok, ka Tevi izvaroja, jo no Tavas ziemas jakas krūtis tā izspīlējās, ka kāds neizturēja?

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #353 : 2017. gada 28. oktobris, 23:51:59 »
Šajā lietā, jā, atbildība pa lielākajai daļai ir sievietes. Arī piekrītot nepalikt stāvoklī negribēti. Vīrieši par tādām lietām tais brīžos reti kad domā.
Tas ir manifests par to, ka vīrieši patiesībā ir idioti? Pārnes visu atbildību uz sievietēm, nabadziņi.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #354 : 2017. gada 28. oktobris, 23:52:46 »
Ar Tevi šobrīd ir kā ar manu minēto dragu. Nē nozīmē Nē. Pielietot vardarbību ir viena cilvēka lēmums. Ne tā knapāk ģērbtākā un fiziski mazaisargātākā. Nopietni, Tu spētu pateikt, ka ir baigi ok, ka Tevi izvaroja, jo no Tavas ziemas jakas krūtis tā izspīlējās, ka kāds neizturēja?

Redzi, ir liela atšķirība, vai kas noticis nejauši, vai tā, kā video vietām ... Atvainojos, sievišķis dzied dziesmiņu publiskā vietā ar vārdiem: "Liels .... manī ..." Ar aizrautību dzied ... Nez' kas filmējošajiem čaļiem tādā situācijā būtu jāsaprot?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #355 : 2017. gada 28. oktobris, 23:54:39 »

Aha, un Tu tagad gribi apgalvot to, ka kompānijās kopā ar video redzamajām dzērušajām babenēm kopā inteliģentie, pieklājīgie un visādi citādi likumpaklausīgie vīrieši tusējas, ja? Kā tad, kā tad! Šitās operators "Vaņečka" nu noteikti neaizskars. :)

Mani nepamet sajūta, ka mēs par atšķirīgām lietām runājam.
Pirmkārt, es neko tādu ne gribu, ne apgalvoju.
Otrkārt, lēmumu būt vardarbīgam pieņēmis tas, kurš ir bijis vardarbīgs

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #356 : 2017. gada 28. oktobris, 23:55:54 »
Tas ir manifests par to, ka vīrieši patiesībā ir idioti? Pārnes visu atbildību uz sievietēm, nabadziņi.

Tas ir manifests par to, ka viss lielais atbildības kopums pakļaujas dalīšanai, - kāds atbild par vienu, kāds - par kko citu. Un tie, kuri visu nav spējīgi paņemt tikai uz sevi, nav idioti.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #357 : 2017. gada 28. oktobris, 23:55:59 »
Nu nevaig, ja? Tu atstāj autiņu neaizslēgtu un naudas maku uz galdiņa, kad ej ''papūderēt deguntiņu'' restorāna havajā? Izejot no mājas nekad neaizslēdz durvis un bērnu palaid vienu pašu, lai špego uz dārziņu? Jo zagt ir aizliegts ar likumu, bērnus sabraukt arī nevienam nav atļauts. Tā?
Visus sakost!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #358 : 2017. gada 28. oktobris, 23:56:46 »

Redzi, ir liela atšķirība, vai kas noticis nejauši, vai tā, kā video vietām ... Atvainojos, sievišķis dzied dziesmiņu publiskā vietā ar vārdiem: "Liels .... manī ..." Ar aizrautību dzied ... Nez' kas filmējošajiem čaļiem tādā situācijā būtu jāsaprot?

Tak i zapišem - džeki a priori ir mudaki. Tā visas šīs tēmas garumā apgalvo Zigis

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #359 : 2017. gada 28. oktobris, 23:57:05 »

Dzien un? Skauž ka ne par Tavu?