Autors Tēma: #Metoo  (Lasīts 66080 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Re: #Metoo
« Atbilde #450 : 2017. gada 30. oktobris, 15:51:40 »
Raimond, jautājums nav vienkāršs! Nu nevar būt viena konkrēta hipotētiskas "pieredzējušas sievietes" atbilde hipotētiskai "mazākpieredzējušākai" par hipotētisku situāciju! Cik cilvēku, tik situāciju, tik pieredžu, tik atbilžu!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #451 : 2017. gada 30. oktobris, 16:02:21 »
Vnk vienai iet ciemos uz kkādu dzīvokli vai kojām tā bez ievada kkāda, kur pilns ar nepazīstamiem džekiem, man liktos dīvaina vēlme. Vai vsp iet uzreiz līdzi kkādam uz ielas satiktam bariņam uz ne-sabiedrisku vietu.

zini, tādas 17-18 gadīgas 10 no 10 aizies...vnk prāta nav un rokā nedodas, lai prātu varētu ieriktēt, bet uzmanību un "piedzīvojumus" gribas...

Atslēdzies tex

« Atbilde #452 : 2017. gada 30. oktobris, 16:05:45 »

zini, tādas 17-18 gadīgas 10 no 10 aizies...vnk prāta nav un rokā nedodas, lai prātu varētu ieriktēt, bet uzmanību un "piedzīvojumus" gribas...
man arī kādreiz bija 17-18 un pilnīgi nepazīstamam baram līdzi neietu un negāju. Un ne jau tāpēc, ka no viņiem baidītos, bet nafig lai viņi mani interesētu? Un kāpēc lai es tērētu laiku ar kko, kas man neinteresē? :D
Cita lieta aiziet kursabiedru/eņu kojas apskatīt vai kopā mācīties vai tml.
Jā, no klasesbiedriem bija piedāvājumi, bet tur jau bija skaidra piedāvājumu tematika atsevišķos gadījumos, ja puiks neinteresēja, vnk atteicu. Vai pēc pasēdēšanas kafeinīcā devos mājās. Man prātā nebija ienācis, ka ja man tusiņš apnīk, dzert vairāk negribas vai tml, ka nevarētu vnk aiziet prom vai seksuālam piedāvājumam vnk atteikt...  :confused:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #453 : 2017. gada 30. oktobris, 16:09:37 »
man arī kādreiz bija 17-18 un pilnīgi nepazīstamam baram līdzi neietu un negāju. Un ne jau tāpēc, ka no viņiem baidītos, bet nafig lai viņi mani interesētu? Un kāpēc lai es tērētu laiku ar kko, kas man neinteresē? :D
Cita lieta aiziet kursabiedru/eņu kojas apskatīt vai kopā mācīties vai tml.

...Tu laikam tāda pareiza piedzimi :P  ok, neiet runa par pilnīgi nepazīstamiem...mazpazīstamie ir visbīstamākie!
....cik nav bijis, ka eju "kursabiedru/eņu kojas apskatīt vai kopā mācīties", bet beigās izrādās tā pati dzeršana... 2x aizgāju, trešajā vairs negāju, jo nebija interesanti... bet tajās 2x mierīgi varēja kāds manu "vainadziņu" nolaupīt... labi, ka toreiz meiteņu uz izsaukumu nebija, vismaz par rubļiem ne ;)

Atslēdzies tex

« Atbilde #454 : 2017. gada 30. oktobris, 16:23:17 »
Atvainojos, protams, ja kāds studiju biedrs ir aplauzies, ka uz ielūgumu kopā pamācīties to un to kursu, esmu atnākusi ar kursa pierakstiem un ir nācies tiešām mācīties  :evil: :taunt:
Bet uz kojām toreiz gāju pie draudzenēm, pa to starpu arī puišu daļu apskatījām, kkādi grupējumi palika dzert, bet tā kā ap to laiku man jau bija skaidrs, ka dzerstiņi vnk man nešķiet interesanti, tad nepaliku ilgāk...
Aber tā mācīšanās jau vairāk bija kkur ēdnīcā, max tukšā auditorijā, bet ne kkur mājās vai istabās... Neviens neko negribētu un nepiedienīgu nemēģināja. OK, izņemot laikus, kad bija abpusēji gribētas attiecības. Laikam jau sejā bija rakstīts, ka saceltu briesmīgu traci (un ņemot vērā "botāniķu" specialitāti, vismaz pusi arī fiziski varētu pieklapēt) - un tā kā vieta tomēr puslīdz sabiedriska, kam vajag tādas nepatikšanas? Normālam džekam tak tomēr gribas būt gribētam.

Atslēdzies tex

« Atbilde #455 : 2017. gada 30. oktobris, 16:48:29 »

...Tu laikam tāda pareiza piedzimi :P  ok, neiet runa par pilnīgi nepazīstamiem...mazpazīstamie ir visbīstamākie!
....cik nav bijis, ka eju "kursabiedru/eņu kojas apskatīt vai kopā mācīties", bet beigās izrādās tā pati dzeršana... 2x aizgāju, trešajā vairs negāju, jo nebija interesanti... bet tajās 2x mierīgi varēja kāds manu "vainadziņu" nolaupīt... labi, ka toreiz meiteņu uz izsaukumu nebija, vismaz par rubļiem ne ;)
un Tu, kas uzdodies par normālu vīrieti, ko teiktu par situāciju: ka dzer kojās džeki, bariņš. Te 1 no sieviešu stāva vai kkā būtu atvilcis riktīgi piemāvušos zaķi (skaidrs, ka ne prostitūtu, bet kko no jaunāko kursu kojām). sāktu bāzties tam skuķim virsū, bet tas kkā nebūt atgaiņātos. Ko Tu un pārējie iedzērušie džeki darītu:
1) ar urravām atbalstītu to čali
2) pēc viņa arī paši izmantotu situāciju (skuķa vārgo atgaiņāšanos)
3) tomēr teiktu, lai liekas mierā un pa vairākiem aizstieptu to zaķi atpakaļ, kur šis savācis... un ja šis mierā neliktos, noliktu pie vietas.
Varbūt ka es naiva, bet mani puiši, kursabiedri un draugi, visticamāk rīkotos kā (3), jo lai arī jauni utt bija lielāki ideālisti un pareizāki par mani.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #456 : 2017. gada 30. oktobris, 17:04:34 »
Kursabiedri... pus fadu no viena grupasbiedra tikumiibu sargaaju... katraa tusaa centaas sliipi nolikt... vienmwer atradaas iegansts, kaapeec mees vienaa gultaa vai guljammaisaa... nu, pauzmaacaas... nu, nedabuuja... arii taa gadaas... traumu man ras neradiija un ne jau visi ir galiigie varmaakas...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #457 : 2017. gada 30. oktobris, 17:04:42 »
nē, nu te bez jautājumiem - 3, mēs jau arī "normāls kontingents" bijām... bet tādu storiju, ka kāds zaķis baigi atgaiņātos no bučošanās un spaidīšanās ar savu čali (ja jau atnāca viņam līdzi), [/size]arī neatceros, piedod :)...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #458 : 2017. gada 30. oktobris, 17:08:34 »
Kursabiedri... pus fadu no viena grupasbiedra tikumiibu sargaaju... katraa tusaa centaas sliipi nolikt... vienmwer atradaas iegansts, kaapeec mees vienaa gultaa vai guljammaisaa... nu, pauzmaacaas... nu, nedabuuja... arii taa gadaas... traumu man ras neradiija un ne jau visi ir galiigie varmaakas...

...toties katrreiz iemigi ar iekārotas sievietes pašapziņu... :D :D

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #459 : 2017. gada 30. oktobris, 17:10:29 »

...toties katrreiz iemigi ar iekārotas sievietes pašapziņu... :D :D

Iemigu nogurusi no atgainjaashanaas...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #460 : 2017. gada 30. oktobris, 17:11:17 »
Tajaas situaacijàas es galiigi neglaimoju sev, ka nedereetu arii Daciite vai Anninja...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #461 : 2017. gada 30. oktobris, 17:24:15 »
Zinot cilvēku dabu, varu teikt tikai vienu. Ņemot vērā to, ka arī šeit kkur bija atsauce uz statistiku par to, ka X% varmāku esot dzīvesbiedri/laulātie, veči var sākt sacerēt veidlapu, lai pirms katras parīvēšanās gar sievietes miesu (kaut tā sieva būtu), kopīgi ar apgramstāmo aizpildītu, kā garantiju tam, ka pēc Xdesmit gadiem nesāksies "Es toreiz viņam "jā" nepateicu, bet viņš tomēr turpināja". Nu tipa: "Es, Rudīte M., pers. kods ...., piekrītu stāties dzimumsakaros/baudīt intīmu tuvību ar Vilmāru S. 2017. gada 30. oktobrī  no plkst. ... līdz plkst. ... Rīgā, Svētupes ielā 23 - 18, dzīvokļa viesistabā uz brūna ādas dīvāna. Pieļaujamās darbības ir: ...." un tālāk kā testos ar ķekšiem atzīmē ...
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #462 : 2017. gada 30. oktobris, 17:27:18 »
Var jau visu trivializēt, banalizēt utt.-ēt. Uz veselību, dārgie!  :go_go:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #463 : 2017. gada 30. oktobris, 17:52:35 »
Bulshits taada veidlapa... vnm var pateikt, ka piespieda parakstiit...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #464 : 2017. gada 30. oktobris, 19:02:20 »
Var jau visu trivializēt, banalizēt utt.-ēt. Uz veselību, dārgie!  :go_go:

Būtu Vainšteinam tagad tāds lapiņas: "Es, .... , piekrītu tam un tam apmaiņā pret V. kunga centieniem iekārtot tā, lai es tiktu izvēlēta par galvenās lomas tēlotāju kinolentē "Nosaukums"" ... kas zina, moš tāda metoo vispār nebūtu un visas tās apgrābstītās kaunīgi klusētu lupatiņā. :) Precedents rada un radīs iespējamo apsūdzēto nodrošināšanos. :) Ir kādi citi varianti? Un kāpēc tādi nievājoši vārdi "trivializēt" un "banalizēt"? Dotās tēmas attīstības gaismā priecājusies būtu par to, ka cilvēks par varmāku negrib kļūt nekādā veidā. Pat - nejauši. Parakstījām līgumu, un - aiziet! Sievietes vēlmes ņemtas vērā tā, ka labāk to y izdarīt nevar. Rakstiski, neatstājot nekādas iespējas pārpratumiem un nejaušībām.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?