Autors Tēma: Saimniekšovs  (Lasīts 4297 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Saimniekšovs
« : 2017. gada 24. oktobris, 12:34:29 »
No sērijas - bēdājos.

Tas, ka marazm krepčajet, tas tāpat skaidrs, bet neatbalstu to, ka tiek filmēta un rādīta pilnīga necieņas izrādīšana, par infantilismu nerunājot.
Lai arī saprotu, kā top šādi "šovi", kur lielākoties pašiem veidotājiem viss ir pie pendeles, kā būs tā būs, nauda ir līgumā atrunāta, kvalitāte pofig, tā neietekmē līguma summu.

Viens "saimnieks" sagrūž sievietes treilerī, otrs vispār - teltī. Šie cilvēki ir pieteikušies līgavas meklējumos, viņi (ne-)apzinās, ka būs savā mājā jāuzņem vairākas sievietes, viņi (ne-)zina, ka viņas būs kaut kur jāizmitina, jānodrošina viņiem kaut vienkārši, bet komforta apstākļi. Bet viens kraķis paredzējis tam treileri, kur parasti izmitina mežstrādniekus meža zāģēšanas laikā, otrs - vispār telti. Nu, kas tas ir,  :wtf: , es vnk biju šokā un man pat bija kauns, ka piederu tam pašam dzimumam, kam viņi. Nu ja Tev nav, kur izmitināt sievietes, nu nepiesakies. Citādi tas izskatās pēc gaļas tirdzniecības šova. Tik šausmīgi vērtīgi saimnieki, ka sievietes gatavas uz dajebko.. Vāks, viņas arī nekur prom nevar aiziet, jo līgums viņām paredz dzimtbūšanas klaušas vai soda sankcijas
Arī Sipeniecei ir līgums un viņa, kā nu mācēdama, to šovu vada, faktiski aiz matiem velkot ārā pilnīgu katastrofu. Darot to, kas bija jādara (jānovērš) radošajai brigādei.
Ļaunākais ir tas, ka līdzīgi top liela daļa raidījumu, pēc principa, kaut kā aizmālēt to raidlaiku. Jā, es saprotu, var jau pateikt - nepatīk, neskaties vai taisi pats. Bet tas nav risnājums. Tā kā es veicu savu darbu, tāpat man gribētos sagaidīt arī citu veikumu. Naivisms manā vecumā. Bet man no tiesas žēl tos cilvēkus, kas šādi strādā. Kaut kad dzīves gaitā viņi sapratīs, ko sastrādājuši un tālāko dzīvi viņus pavadīs viena no šaušalīgākajām sajūtām - kauns par savu veikumu.

Atslēdzies ragana

Re: Saimniekšovs
« Atbilde #1 : 2017. gada 24. oktobris, 12:39:51 »
Kaut kur lasīju, ka tikuši atlasīti kolorītākie tēli no paliela cilvēku skaita. Interesanti, kas motivē piedalīties vispār? Ilūzija par slavu? Vai naiva ticība šādā veidā atrast saskanīgu otru pusīti? Kaut kā skumji...

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2017. gada 24. oktobris, 14:11:57 »
Oi, aizmirsu, parasti es šo šovu šausminādamās paskatos. Šogad laikam tiešām katastrofāli -18(!!) gadīgi skuķi,  vecis -invalīds (piedodiet, ar īpašām vajadzībām, bet tas šajā gadījumā arī skan dīvaini)

Viens pāris laikam pa šiem gadiem ir iznācis.
Reklamē vēl kaut kādus pasākumus, reanimē profesiju minēšanu, ved uz ceļa grēcinieces

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #3 : 2017. gada 24. oktobris, 14:14:02 »
Es neko nesaku par 18 gadīgām meitenēm, kas piesakās - viņas alkst adrenalīnu un popularitāti. Man gan būtu ko teikt par 31 gadīgu "saimniekdēlu", kas atlasē izvēlas 18 gadīgu skuķēnu

Atslēdzies magda

« Atbilde #4 : 2017. gada 24. oktobris, 14:20:02 »
Es nespēju skatītos šāda veida šovus. Kauns! Tieši tik skaļi un patētiski! Tā man viena radu "tanta"- teica- ko nu te iztaisos par baigo inteliģenti! :taunt:  Visi skatoties un ierēcot! Man kauns,riebjas un laika žēl. Skatīties šos šovus- da jebkāda iemesla dēļ- ierēkt,pašausmināties vai vēl dēļ kāda iemesla- nozīmē tos atbalstīt. Reitingi augsti,tātad pieprasījums ir. :evil: 

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #5 : 2017. gada 24. oktobris, 14:20:35 »
vecis 51 gadā izskatās reti draņķīgi. Nu, tā rokas neesamība es domāju, mazākais ļaunums.
Bet tak pieteikusies 42 gadīga sieviete... Es nesapratu.. Jo vecais kraķis izskatās uz visiem 60+ A tai sievietei it kā ne vainas, tik drusku apvēlusies, bet tas jau ir labojams trūkums. Vai tad tiešām ir tik trūcīgi ar vīriešu dzimumu, ja jāpiesakās pēc principa, kad tik bikses kājās..

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #6 : 2017. gada 24. oktobris, 14:22:35 »
Kāpēc es skatījos? Vnk gribas vakarā drusku "atvilkt smadzeni" ar kaut ko, kur nav daudz jādomā, jo reizēm pēc dienas domāšanas darbiem galva kūp. Un gribas redzēt, ko tad tautieši sastrādājuši

Atslēdzies magda

« Atbilde #7 : 2017. gada 24. oktobris, 15:54:53 »
...nu,nu tā saka visi-es jau neko, es tik tā! :cool:  Tev TV tik nabadzīga kanālu izvēle?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #8 : 2017. gada 24. oktobris, 17:03:32 »
Variantu: "Mums ir līgums, un mēs tēlojam visu, ko režisors liek" neesi izskatījis kā iespējamu? Ir info par Krievijas sarunu šoviem (daļu no tiem), kur visas "problēmas" un "situācijas" ir attiecīgo TV darbinieku izgudrotas un "uzaicinātie" vien notālo savas lomiņas, atstrādājot naudu. Neskatos ne vienus, ne otrus (paša veselais saprāts ir dārgāks, lai kko tādu laistu savās smadzenēs), bet nedomāju, ka LV, salīdzinot ar RUS kkas varētu būt būtiski savādāk un augstākā līmenī. Domāju, ka pilnīgi iespējams, ka daiļavu uzaicinātājam pie sevis viss ir izdomāts un sagatavots, bet ierodas cilvēks no TV un saka: "Nekādā mājā! Tur, mežā, - vagoniņā!"
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #9 : 2017. gada 24. oktobris, 17:04:16 »
Bobis skatās visu ko dìvainu, ko pat es neskatos  :rofl: Tas ir Bobis  :go_go: Bet par smadzenes atvilkšanu piekrītu, man tam ir S.seja  :rofl:

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #10 : 2017. gada 24. oktobris, 17:08:35 »
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #11 : 2017. gada 24. oktobris, 17:22:46 »
Ārprāts  :rat: ... tad jau labāk TNT komedi klab skatīties :) 
piem Comedy Woman ir smieklīgs :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #12 : 2017. gada 24. oktobris, 21:34:14 »
Nu, un pasakiet man, ar ko sevis padarīšana par klaju apsmieklu visai republikai atšķiras no tās ''vardarbības'', ko piedāvā golivuda? Reizēm morāls pazemojums ir daudz draņķīgāks par vienu vakaru gultā, par ko neviens cits neuzzina.
Visus sakost!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #13 : 2017. gada 24. oktobris, 22:26:22 »

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #14 : 2017. gada 24. oktobris, 22:27:58 »
...nu,nu tā saka visi-es jau neko, es tik tā! :cool:  Tev TV tik nabadzīga kanālu izvēle?

nu, labi, atmaskoji, es aizgrābtībā skatos un izbaudu katru mirkli. Un pēc tam nedēļu nevaru sagaidīt nākamo sēriju