No sērijas - bēdājos.
Tas, ka marazm krepčajet, tas tāpat skaidrs, bet neatbalstu to, ka tiek filmēta un rādīta pilnīga necieņas izrādīšana, par infantilismu nerunājot.
Lai arī saprotu, kā top šādi "šovi", kur lielākoties pašiem veidotājiem viss ir pie pendeles, kā būs tā būs, nauda ir līgumā atrunāta, kvalitāte pofig, tā neietekmē līguma summu.
Viens "saimnieks" sagrūž sievietes treilerī, otrs vispār - teltī. Šie cilvēki ir pieteikušies līgavas meklējumos, viņi (ne-)apzinās, ka būs savā mājā jāuzņem vairākas sievietes, viņi (ne-)zina, ka viņas būs kaut kur jāizmitina, jānodrošina viņiem kaut vienkārši, bet komforta apstākļi. Bet viens kraķis paredzējis tam treileri, kur parasti izmitina mežstrādniekus meža zāģēšanas laikā, otrs - vispār telti. Nu, kas tas ir,

, es vnk biju šokā un man pat bija kauns, ka piederu tam pašam dzimumam, kam viņi. Nu ja Tev nav, kur izmitināt sievietes, nu nepiesakies. Citādi tas izskatās pēc gaļas tirdzniecības šova. Tik šausmīgi vērtīgi saimnieki, ka sievietes gatavas uz dajebko.. Vāks, viņas arī nekur prom nevar aiziet, jo līgums viņām paredz dzimtbūšanas klaušas vai soda sankcijas
Arī Sipeniecei ir līgums un viņa, kā nu mācēdama, to šovu vada, faktiski aiz matiem velkot ārā pilnīgu katastrofu. Darot to, kas bija jādara (jānovērš) radošajai brigādei.
Ļaunākais ir tas, ka līdzīgi top liela daļa raidījumu, pēc principa, kaut kā aizmālēt to raidlaiku. Jā, es saprotu, var jau pateikt - nepatīk, neskaties vai taisi pats. Bet tas nav risnājums. Tā kā es veicu savu darbu, tāpat man gribētos sagaidīt arī citu veikumu. Naivisms manā vecumā. Bet man no tiesas žēl tos cilvēkus, kas šādi strādā. Kaut kad dzīves gaitā viņi sapratīs, ko sastrādājuši un tālāko dzīvi viņus pavadīs viena no šaušalīgākajām sajūtām - kauns par savu veikumu.