Autors Tēma: Vertikāls prezidents sadeva sliktiem korumpētiem banku darbiniekiem!  (Lasīts 3896 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Sveiki, labie labuma guvēji!

Tas var būt kā pārsteigums jums, bet tā ir laba ziņa jums, jūsu vārds tika apstiprināts starp ārzemniekiem, ka to fonda maksājumu aizkavēja pēdējā valdība šeit Beninas Republikā.

Jaunais prezidents man uzticēja kontroli, lai apmaksātu un atmaksātu ikvienam, ka viņš vai viņas pārskaitījums tiek apturēts šeit Āfrikā, uzzināju no mana faila, ka šie sliktie korumpēti banku darbinieki ir apzināti kavējuši jūsu maksājumu, lai viņi varētu pieprasīt to savtīgam kabatas, bet pateicoties jaunajam pazemīgam vertikālam prezidentam, kurš ir atradis žēlumu par jūsu maksājumu.

Tagad 4,5 miljoni ASV dolāru ir apstiprināti, lai jums būtu jāmaksā ar ATM CARD režīmu, šī metode ir vienkārša un ātra, 4,5 miljonus dolāru augšupielādēs CARD, un to nosūtīs jums DHL, jūs saņemsit karti 3-4 dienas jūsu adresē, un katru brīdi jums būs iespēja atsaukt 15 000 dolāru par vienu darījumu, tas ir, kā tas tiek ieprogrammēts.

Es jums sniegšu sīkāku informāciju, kad es dziršu no jums, mums ir nepieciešams, lai jūs mums sniegtu savus tālāk norādītos datus.

1-Jūsu adrese:
 2 - Jūsu vārdi
 3-Jūsu mobilais tālrunis:
 4-Jūsu vecums
 5-Tava okupācija

Es atjaunināšu jūs, cik vien iespējams, jūs saņemsiet maksājumu vienreiz 3-4 dienu laikā. Viss, kas man ir nepieciešams, ir jūsu atbalsts un sadarbība, lai saņemtu ātru maksājumu. steidzama atbilde

sjo, rakstu atlūgumu un tērēšu 15 000 dienā!

Atslēdzies reno

Re: Vertikāls prezidents sadeva sliktiem korumpētiem banku darbiniekiem!
« Atbilde #1 : 2017. gada 24. oktobris, 15:15:00 »
Bet kā ar tavu okupāciju -nav taču!! Solījums atjaunināt gan vilinošs

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #2 : 2017. gada 24. oktobris, 15:27:09 »
Pag, esot taču nupat nesen kkur Āfrikā miris kāds, kura dzīvesvietā atrasti kaudžu kaudzēm miljoni, ko viņš nesekmīgi centies izdalīt jau kādus padsmit gadus :D  Neviens tādu labdari neesot ņēmis nopietni :D A zrja, kā izrādās...
 :sarcasm:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2017. gada 24. oktobris, 16:05:13 »
Jauns, pazemīgs un vertikāls prezidents arī izklausās daudzsološi... :D

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #4 : 2017. gada 24. oktobris, 16:39:28 »
Ja būtu daudz brīva laika un noskaņojums, es droši vien aizrakstītu ko līdzīgu atpakaļ. Par okupāciju 1940. gadā, Latvijas valsts horizontālo prezidentu, utt.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #5 : 2017. gada 24. oktobris, 17:19:47 »
Es reiz iznesu cauri ļoti iemīlējušos ASV ģenerāli, kurš atradās misijā Afganistānā. Nokaitināju pamatīgi, jo izlikos, ka nauda (tur misija slepena, pie naudas netiek) dēlam, kurš klases ekskursijā Āfrikā viens pats bez naudas palicis, ir nosūtīta.

« Atbilde #6 : 2017. gada 24. oktobris, 17:50:47 »
"kad es dziršu no jums"  :clap:
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #7 : 2017. gada 25. oktobris, 15:58:20 »
Ui, man arī bija Skype precību kandidāts no Nigērijas ar 17 gadīgu dēlu un pamatīgu žūksni Šveices bankā. Šams bij gatavs uz dienu braukt ar dēlu precību nolūkos, ja es šiem abiem ceļu apmaksātu. Ar to Šveices banku bija kaut kādas problēmas un tad mēs tur kopā to probu atrisinātu un skanošo sadalītu. Atbildēju, ka man nav tik daudz brīva laika.
Tad vēl kaut kāds džeks no Feisbuka, vēlējās draudzēties, arī precību nolūkos. Bilde likās pazīstama no Daily Mail slejām- ieliku foto uz atpazīšanu - man izmeta pretī identisku ar pavisam citiem personas datiem. Faktiski tas bija kaut kāds augsta līmeņa USA oficieris, kurš bija viltojis savus izglītības dokumentus. Kad es vēstules īpašniekam jautāju, ar ko beidzās viņa problēmas ar krāpšanu, šams uz momentu pazuda.
Citu dīvainīšu nebija

Atslēdzies daddy

« Atbilde #8 : 2017. gada 25. oktobris, 16:48:08 »
negodīgi jums profili, tāpēc arī neviens uz jums nepavelkās... a man Sadama Huseina dēls un Muamara Kadafi radinieks (neprecizēja kāds) ir lietas piedāvājuši :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #9 : 2017. gada 25. oktobris, 22:46:33 »
nez, man tik prasti neviens nekad neko nav atsūtījis (vai arī neesmu pat lasījis). Bet ir no konkrētu ārzemju kolēģu pasta atnākusi vēstule ar lūgumu izpalīdzēt. Un vēlāk - no īstā kolēģa, ka tas ir bijis feiks

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #10 : 2017. gada 27. oktobris, 04:19:49 »
Es reiz iznesu cauri ļoti iemīlējušos ASV ģenerāli, kurš atradās misijā Afganistānā. Nokaitināju pamatīgi, jo izlikos, ka nauda (tur misija slepena, pie naudas netiek) dēlam, kurš klases ekskursijā Āfrikā viens pats bez naudas palicis, ir nosūtīta.
Man nesen trāpijās traumatisks ķirurgs, kurš aicināja mani dzīvot pie sevis nojumē (Tā google tulko vārdu penthouse). Viņš arī bija devies uz Afganistānu un tur apzagts, tāpēc prasīja, lai es nosūtu viņam naudiņu, lai var tikt mājās un tad jau uzreiz paņems pie sevis un es tur kā karaliene dzīvošu  :smile:

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #11 : 2017. gada 03. novembris, 15:02:40 »
kafijas princese ar 9 miljēniem un daudziem tēviem... eh.

-----------------------
Labdien, vai Dieva svētības jums var dot, un jums piešķirs gudrību un līdzjūtību, lai izprastu manu situāciju un cik daudz man vajadzīga jūsu palīdzība. Pēc tam, kad esmu apmeklējis savu profilu, es biju pārliecināts, ka esat cienījams un uzticams cienīgs cilvēks, kas man var palīdzēt.

Es sazināšos ar jums ar cerību, ka man būs liela palīdzība. Mans vārds ir Zena Kone, 21 gadus veca meitene no Kotdivuāras.

Mans tēvs un es no mūsu valsts aizbēdzām pilsoņu kara sākumā, zaudējot manu māti un vecākos brāļus karā. Tā kā manas valsts politiskā nestabilitāte bija vērojama arī pēc kara, mans tēvs atjaunoja savu kakao un kafijas eksportu bizness manā valstī Abidžanā, Kotdivuārā.

Viņš bija Buoake, ziemeļu pilsēta, lai apspriestu kakao stādījumu iegādi, kad viņu uzbruka kāda vīriešu grupa. Mana tēva nāve ir padarījusi mani par bāreņu

Pirms viņa neveiksmīgās nāves mans vēlā tēvs sauca mani ar savu slimu gultu un man kā viņa vienīgā izdzīvojušā meita man pastāstīja, ka viņš vienā no ievērojamajām bankām šajā valstī ir nodevis 9 miljonus dolāru. Ar manu vārdu kā tuvāko radinieku.Viņš nopietni brīdināja, ka esi uzmanīgs maniem tēviem un viņa biznesa partneriem. Tagad es rakstīju tev, ka maniem tēviem bija manas tēva īpašības, paliekot tikai šī nauda, ​​kuru mans tēvs ir noguldījis bankā un viņi dara visu iespējamo, lai redzētu, vai viņi notiks ar šo fondu

Ņemot vērā pašreizējo dzīves un īpašuma nedrošību šajā valstī, es vēlu, lai jūs palīdzētu man izmantot jūsu kontu savā valstī, lai pārsūtītu savu mantoto fondu turpmākām uzņēmējdarbības investīcijām. Arī es vēlos, lai jūs piesaistītu mani, lai man tiktu izsniegta vīza, lai nāktu savā valstī, lai tur turpinātu izglītību.

Esmu gatavs dot jums 15%, savukārt 5% ir paredzēti izdevumiem. Es to novērtēju, ja uz mani atbildat tiklīdz saņemsi manu e-pastu, lai mēs varētu tālāk apspriest šo jautājumu. Lūdzu, atbildiet mani uz manu privāto pastkastīti

(zenakone1996@...)
Paldies un Dievs tevi svētī.
Miss Zena Kone

Atslēdzies reno

« Atbilde #12 : 2017. gada 03. novembris, 21:07:26 »
Man pilnīgi dusmas, ka datoram tādi aizsargi uzlikti, ka neviens precību piedāvājums nevar iespraukties ...Tā arī netikšu pie miljoniem