kafijas princese ar 9 miljēniem un daudziem tēviem... eh.
-----------------------
Labdien, vai Dieva svētības jums var dot, un jums piešķirs gudrību un līdzjūtību, lai izprastu manu situāciju un cik daudz man vajadzīga jūsu palīdzība. Pēc tam, kad esmu apmeklējis savu profilu, es biju pārliecināts, ka esat cienījams un uzticams cienīgs cilvēks, kas man var palīdzēt.
Es sazināšos ar jums ar cerību, ka man būs liela palīdzība. Mans vārds ir Zena Kone, 21 gadus veca meitene no Kotdivuāras.
Mans tēvs un es no mūsu valsts aizbēdzām pilsoņu kara sākumā, zaudējot manu māti un vecākos brāļus karā. Tā kā manas valsts politiskā nestabilitāte bija vērojama arī pēc kara, mans tēvs atjaunoja savu kakao un kafijas eksportu bizness manā valstī Abidžanā, Kotdivuārā.
Viņš bija Buoake, ziemeļu pilsēta, lai apspriestu kakao stādījumu iegādi, kad viņu uzbruka kāda vīriešu grupa. Mana tēva nāve ir padarījusi mani par bāreņu
Pirms viņa neveiksmīgās nāves mans vēlā tēvs sauca mani ar savu slimu gultu un man kā viņa vienīgā izdzīvojušā meita man pastāstīja, ka viņš vienā no ievērojamajām bankām šajā valstī ir nodevis 9 miljonus dolāru. Ar manu vārdu kā tuvāko radinieku.Viņš nopietni brīdināja, ka esi uzmanīgs maniem tēviem un viņa biznesa partneriem. Tagad es rakstīju tev, ka maniem tēviem bija manas tēva īpašības, paliekot tikai šī nauda, kuru mans tēvs ir noguldījis bankā un viņi dara visu iespējamo, lai redzētu, vai viņi notiks ar šo fondu
Ņemot vērā pašreizējo dzīves un īpašuma nedrošību šajā valstī, es vēlu, lai jūs palīdzētu man izmantot jūsu kontu savā valstī, lai pārsūtītu savu mantoto fondu turpmākām uzņēmējdarbības investīcijām. Arī es vēlos, lai jūs piesaistītu mani, lai man tiktu izsniegta vīza, lai nāktu savā valstī, lai tur turpinātu izglītību.
Esmu gatavs dot jums 15%, savukārt 5% ir paredzēti izdevumiem. Es to novērtēju, ja uz mani atbildat tiklīdz saņemsi manu e-pastu, lai mēs varētu tālāk apspriest šo jautājumu. Lūdzu, atbildiet mani uz manu privāto pastkastīti
(
zenakone1996@...)
Paldies un Dievs tevi svētī.
Miss Zena Kone