0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.
Lēnā garā sāku kājām apceļot Latviju. Radās problēma - piemēram, ejot gar upi (Gauja, Lilaste) ir vietas, kur privātīpašnieki žogu sacēluši līdz pašai upes malai. Kā lai tiek garām? Vai tāda tauvas josla nepastāv?
Pastāv, bet ar šo ir tīrais negals, jo būtībā saistībā ar Tauvas joslu Zvejniecības likums nestrādā ļoti daudzos gadījumos... un neviens neko. Ir pavisam daži pozitīvi piemēri - mazais baltezers, kur ir izbūvētas piestātnes u.c., bet žogs tiešām beidzas 10m no ūdens...
Baltezerā skauģi viņus čakarē, citur visiem pofig. Es jau nu gan neietu slamstīties gar privātīpašumu žogiem, kas man tur meklējams, pat ja 10 m būtu vaļā
Bet uz priekšu taču jātiek!!!
Nu, pag, Tu gribi teikt, ka kājām tagad dragā gar visām upēm, ezeriem??? Tas ir kā - apceļot Latviju? Pa perimetru, diagonāli, vertikāli, horizontāli? Kāda ir plāna būtība, es ņepoņal?
Rudens periodā - tieši tā. Izvēlos punktu un dodos kaut kādā virzienā. Ar mērķi: gar upi uz augšu. Vai no punkta A uz punktu B. Plašas izvēles iespējas. Un smuki:) Vasarā man patiktos pa pašu mazo upelīti. Piemēram, Lāčupe, Loja, Brasla, Aģe, Dauda.