Tā... ir laba un slikta ziņa. Nezināju kur to tēmu likt.
Sāksim ar labo - šodien nomainīju ziemas riepas, vismaz kas jauks, vai ne? Mainīšana notika civilizēti - situ klaču ar uzņēmuma kasieri, puikas nomainīja riepas, vasaras variantu paņēma uz pusgada glabāšanu. Tagad pofig, lai tā ziema nāk.
Tagad par slikto, uzņēmuma kasiere man pateica, ka attiecībā uz riepām briest jaunumi. Tai ziņā, ka riepām būs noteikts tikai četru gadu derīguma termiņš. Ķipa, jebkurā gadījumā, pēc četriem gadiem
būs jāmaina uz jauniem!!!! Savādāk neiziesi tehnisko skati!
Es tā saprotu, ka ja cilvēks strādā 20 gadus servisā, tad ir lietas kursā, vai ne? Ko lai ar tādiem jaunumiem iesāk sievišķis, kas vispār autiņu lieto tikai priekš tā lai ātrāk bodes izķemmēt? Ja, es vispār nedēļas laikā labi ja 2 -3 reizes no mājas izbraucu. Manā braukšanas vēsturē bija gads, kad es nobraucu 500km! Manā trepju telpā ir vecīšu pāris, kas vispār pie stūres sēžās reizes piecas gadā - pavasarī, kad aizbrauc uz dzīvi uz mazdārziņu un rudenī, lai pāris reizes atvest uz mājām ražu un + pāris reizes uz mežu sēņot. Kādas k čertu riepu maiņas reizi četros gados .!!!