Autors Tēma: VM un ģimenes ārstu domstarpības.  (Lasīts 3552 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: VM un ģimenes ārstu domstarpības.
« Atbilde #15 : 2017. gada 11. novembris, 11:11:28 »
Nesanaals ar to diktatoru... jau paudu savu domu, kaapeec vadiibas piever acis uz darbinieku "rebeem"... jo tad tie nepiikst par algu 500 uz rokas... kursh reaali sakariigs kjirurgs vai aritmologs vai kas (aatrie neskaitaas :D ) paliks par to pliko algu? Ja paliks- toch pie psihiatra jaasuuta...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #16 : 2017. gada 11. novembris, 11:15:33 »
Lai ko vinji neteiktu publiski, reaali darbinieks shajaa sisteemaa nav veertiiba...
Taa kaa Tu fiksi tur vairs nestraadaatu ;)

Nee, es nebaidos palikt bez darbs vispaar... bet shobriid negribu palikt konkreeti bez shii, lai kaa es par to nebesiitos ;)

Staaveeja 2-3 brigaades, nu, bez Tevis staavees 4- kaada starpiiba...

A jaunie nav vecie'- vnk iet prom un vadiiba nesaprot kaapeec... personaaldalja jo iipashi nesaprot :D

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #17 : 2017. gada 11. novembris, 11:16:51 »
Villere, sakariiga tante, tikusi amataa saprata, ka viens (vai paaris) pret to sisteemu nav ciiniitaaji...

Atliek iet savu celju...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #18 : 2017. gada 11. novembris, 11:26:02 »
Nu, tad ir viss ... Atkal teiksiet, ka Z. valsti noniecina, bet ... to dialektikas (?) likumu, kurš saka, ka kvantitāte, kura uzkrājas, agri vai vēlu pāriet jaunā kvalitātē, neviens nav atcēlis. Vienīgais, ko cilvēki ar savu rīcību te var mainīt, - vai nu parūpēties, lai mazāka būtu s*du straume, kura katrā atsevišķā brīdī ieplūst tai kausā, kurš vienā brīdī ies pāri (vadzis lūzīs), vai tos s*dus mēģināt kkā smelt ārā, vai arī sākt tukšā kausā medu liet, lai tad iet pāri, kad būs pilns.
Taisnību sakot, par šo vispār arī besos te visās vietās un lietās. Cilvēki nesaprot, ka status quo šadā situācijā nav bezgalīgs, un vienā nebaltā dienā pienāk katastrofa ... Gan Ātrajā palīdzībā, gan medicīnā, gan arī valstī kopumā. Citiem vārdiem, iniciēju "neauglīgas diskusijas." :)
Un visas šīs atbildes tipa: "Bet mums taču ir sava valsts!" gandrīz 30 gadus pēc neatkarības atgūšanas man atgādina viena krievu paziņas stāstu par PSRS laiku bruacienu komandējumā uz Krieviju un sarunu ar vienu vietējo tanti par vietējo turienes dzīvi... Stāstīja viņš man to, lai ilustrētu domāšanas veidi Krievijas krieviem, pateicoties kuram, viņi nekurnot tur dzīvoja s*dos līdz ausīm. Pēc analoģijas ar mums šodien.
Uz jautājumu "А чего вы так х*ёво живёте, мать?" Krievijas krieviete atbildēja: "Лишь бы войны не было, сынок."
Pie mums bieži līdzīgi - uz jautājumu: "Kāpēc viss tik dārgs" vai "Kāpēc medicīnā kārtības nav" atbilstošā atbilde ir: "Kaut tikai Putina tanku Doma laukumā nebūtu." :)

« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 11. novembris, 11:35:29 no Zigfrids »
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #19 : 2017. gada 11. novembris, 11:38:12 »
Ja mediviinaa reaali ueviestu kaartiibu (nu, meegjinaatu) arii pacientiem tas nepatiktu... jo vinju fantaazijas it biezhi ir utopiskas... un taadaa formaataa NEKAD mediciina nesanaaks...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #20 : 2017. gada 11. novembris, 11:39:28 »
Kvalitaate veidojas- privaataas mediciinas izskataa... bet visas sfeeras mediciinaa nekad nekljuus privaatas...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #21 : 2017. gada 11. novembris, 11:43:47 »
Inešuk, zini, es Tavā vietā atrastu un pārlasītu Hašeka (?) ne pilnībā uzrakstīto grāmatu "Brašā kareivja Šveika ..." Teikšu atklāti, diezgan laba grāmata par tēmu, kā pielāgoties dzīvei/darbībai greizo spoguļu karaļvalsts apstākļos. Esence, - ja priekšnieki ir stulbi, tad arī pašam jāprot tēlot stulbeni. :)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #22 : 2017. gada 11. novembris, 11:49:46 »
Nee... ir jaaiet un jaadara pasham peec labaakaas sirdsapzinjas... un- aarpus sisteemas ;)

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #23 : 2017. gada 11. novembris, 11:54:51 »

Nu. vispār jau veselība ir tāda lieta, kas, pēc dažādiem uzskatiem, tikai par 20-40% atkarīga no medicīnas.
pārējais, diemžēl, ir pašu cilvēku uzvedība, darba apstākļi, ieradumi, līdzestība ārstēšanā utt.
Un mediji, kas jauc gaisu!
https://tvplay.skaties.lv/parraides/lnt-zinas/891279?autostart=true

20.18 par antibiotikām
Kā Jums sižetiņš?
Ko no tā secinās vidējais patērētājs?
Ko domā tie speciālisti, kas tur sniedz tās intervijas?
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 11. novembris, 12:00:36 no Raimonds1 »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #24 : 2017. gada 11. novembris, 13:10:21 »
ineshuk, vai tik tas viss nebeigsies ar to, ka pacientam pašam tas viss būs jāraksta planšetē? :D
atnāk 80+gadīgs babulis pie ģ/a grib stāstīt par savām šaizēm un pie reizes par kaimiņienes šaizēm, bet šai dod planšeti - raksti pati! :D

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #25 : 2017. gada 11. novembris, 13:29:04 »
Nee... ir jaaiet un jaadara pasham peec labaakaas sirdsapzinjas... un- aarpus sisteemas ;)

... ja ir tāda iespēja.
Ja tādas iespējas nav, tad bieži vien pietiek ar to, ka Inešuks precīzi un burtiski izpilda visu, ko stulbeņpriekšnieks liek darīt.

Piemērs no tā paša Šveika (atstāstu pēc atmiņas, grāmatu lasīju 30+ gadus atpakaļ).

Š. bija nozīmēts par adjutantu vienam virsniekam, kuram mājās bija kaķis un kanārijputniņš. Tas virsnieks bieži pārradās pilnīgi piedzēries, bet Šveikam ļoti nepatika, ka runcis un putniņš nevar mierīgi sadzīvot. Tad nu adjutants izdomāja kanārijputniņu ar runci tuvāk iepazīstināt, - izvilka lidoni no būra un piebāza pie plēsēja purna, tipa, lai viens ar otru aprod un ievēro, cik otrs tomēr foršs čalis. Runcis, maita, virsnieka mīļāko mājdzīvnieku nenovērtēja un norija vienā momentā veselu, y ņurdēja ļoti apmierināts.
Kad pārradās kārtējo reizi pālī esošais saimnieks, Š., kā to pieprasa reglaments, ziņoja par notikušo. Virsnieks aizmiegot paspēja vien pateikt: "Trīs diennaktis aresta."

Kā Tu, Inešuk, domā, kurš sēdēja arestā? :)
Un, ja kāds uzraugs atteicās ievietot kaķi kamerā, tad Š. noteikti atkal paziņoja, ka tā ir augstā virsnieka Neatceroskāviņusauca pavēle, - izpildīt!!! Ja uzraugs necentās domāt un darīt priekšnieka vietā, tad arestā 3 dienas tik tiešām sēdēja kaķis. Ja centās, - pats vainīgs. Izdomā nu, kā to kaķi cilvēkam paredzētās telpās iesprostot, ar ko ēdināt, utml.? Normāls cilvēks pie sevis teiktu: "Man to vajag? Man pofig, galvenais, ka reglaments liek nākamajā dienā noziņot priekšniekam, ka arestants ir izbēdzis caur loga restēm un viss, - tālākais - pofig." Lai priekšnieks pats domā, ko tālāk daŗīt? Nu, Š. rīcība, protams, arī ir ko vērta! :)
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 11. novembris, 13:44:25 no Zigfrids »

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #26 : 2017. gada 11. novembris, 23:15:22 »
Ar manu ta raksturu pildiit stulbas paveeles?... mission impossible... mani jau forumaa nobano :D

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #27 : 2017. gada 11. novembris, 23:16:34 »
Un es neaarsteeshu, kaut arii simptomaatiski, cilveekus pret savu paarlieciibu un pasaules redzeejumu... taa kaa nikas nisanaaks.m

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #28 : 2017. gada 12. novembris, 09:53:34 »
Par to LNT sižetu.
Stāsts ir par pārmērīgu antibiotiku lietošanu nevietā.
Sižetā vārdu kombinācija "antibiotikas vajag lietot" vispār nav.

Ko no tāda sižeta secina vidējais patērētājs?