Autors Tēma: Naglis -taksometra shoferis  (Lasīts 2236 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies diddly

Naglis -taksometra shoferis
« : 2017. gada 14. novembris, 15:32:23 »
Garaamejot,iemetu aci dzeltenajaa presee- Naglim lieli paraadi,piepelnaas vadaajot pasazhieru taksometraa. Domaaju,atkal kaarteejais stulbais virsraksts. Nee,tieshaam straadaa par shoferi.

Atslēdzies Luīze

Re: Naglis -taksometra shoferis
« Atbilde #1 : 2017. gada 14. novembris, 15:45:03 »
Visi jau nevar vienmēr tikai par direktoriem strādāt. :)

Kad dēls vēl strādāja lielveikala kasē, bija viens vīrietis, kurš lielveikalā piestrādāja no pamatdarba brīvajā laikā - pa vakariem un brīvdienām, jo viņam steidzami vajadzēja naudu.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #2 : 2017. gada 14. novembris, 16:28:10 »
Nu bet Naglis!!!!!!! :rat:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #3 : 2017. gada 14. novembris, 16:34:02 »
aaa kas ir Naglis??? (nee nu dzirdēts uzvārds..) uz googli neeju principaa...
bet oky..LV tas ir apkaunojums strādāt neprestižu darbu...vane?
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies diddly

« Atbilde #4 : 2017. gada 14. novembris, 16:37:52 »
Mellen!!!  :rat:
Neatkariigaas LV ekonomikas veesturi,un lielaakos prihvatizatorus nezinaat ir kauns!!!

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #5 : 2017. gada 14. novembris, 16:52:30 »
Jā, tātad skaidrs, kāpēc arī valstij neiet ar ekonomiku nekādā jēgā, ja jau daudzi no tiem, kas "būvēja" valsts ekonomiskos pamatus, pat savas finanses apsaimniekot veiksmīgi neprot!  :rat: (Es i' "beikC" un gar zemi!)

Atslēdzies dip

« Atbilde #6 : 2017. gada 14. novembris, 16:53:46 »
Varbūt viņš veic pētniecības darbu? Pats taču laikam ir kaut kāds vadošais konsultants tajā firmā. Vai arī patīk braukt ar mašīnu. Vai mājās iet negribas.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #7 : 2017. gada 14. novembris, 16:56:44 »
Birkavu nupat nesen viena banka saistībā ar projektu "Buļļu 36" naudiski izrūnīja. Un? Nodevēji vienmēr ir vajadzīgi, kamēr no viņiem kāds labums ir. Vēlāk - atstrādāts materiāls un uz redzēšanos.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #8 : 2017. gada 14. novembris, 17:45:00 »
Mellen!!!  :rat:
Neatkariigaas LV ekonomikas veesturi,un lielaakos prihvatizatorus nezinaat ir kauns!!!

Pilnīgi pareizi! Tā jau var pēc gadiem nezinot uzticēt savu pers. līdzekļu apsaimniekošanu kādam investīciju fondam ar smuku nosaukumu, glauni safrizētu konsultantu ... un kādu repši vai šleseru vadītāja krēslā. :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #9 : 2017. gada 14. novembris, 18:14:51 »
A kas? Viņš tak ir viens to taksometru kompānijas līdzīpašniekiem! Pilnīgi saprotama rīcība.
Es, būdams ražošanas vadītājs, gāju pastrādāt kā noliktavas darbinieks, pēc tam kā ceha strādnieks, utt. Izgāju visus posmus.
Vērtīgas atziņas ieguvu.
un plus vēl tas, ka niansēs argumentēti aizvēru visas šķirbas, kur varētu mēģināt man batonus spraust :D

Iepriekšējā pieredze bieži liecināja, ka "kantoris" dzīvo citā pasaulē un darbojas tikai pēc teorijas. Līdz ar to no darbinieku puses ir tikai līgumā balstīts respekts. Un arī tas ne vienmēr. Jo vadītājs vienmēr ir pakaļa :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #10 : 2017. gada 14. novembris, 21:52:55 »
aaa kas ir Naglis??? (nee nu dzirdēts uzvārds..) uz googli neeju principaa...
bet oky..LV tas ir apkaunojums strādāt neprestižu darbu...vane?

Mellene pateica manas domas. Par šoferi strādāt - kādas šausmas.. Lielveikalā - šito kaunu.. un apkopēja vispār - apkaunojums nenomazgājams. Nē, viņam labāk bij sēdēt mājās pie TV kā kārtīgam LV vecim un gaidīt, kad sieva visu nokārtos, tikai ne nolaisties līdz "prastajam" šofera darbam.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #11 : 2017. gada 14. novembris, 22:38:42 »

Mellene pateica manas domas. Par šoferi strādāt - kādas šausmas.. Lielveikalā - šito kaunu.. un apkopēja vispār - apkaunojums nenomazgājams. Nē, viņam labāk bij sēdēt mājās pie TV kā kārtīgam LV vecim un gaidīt, kad sieva visu nokārtos, tikai ne nolaisties līdz "prastajam" šofera darbam.

Tiešām dzīvē neesi satikusi nevienu priekšnieku, kurš principā kasti/slotu/lāpstu/ ... pat rokās nepaņems? Es tādus vismaz divus zinu. Un, kaut viss jūk un brūk, naudas nav un vieni parādi, bet vienalga ... pašcieņa augstā, statuss un menedžmenta pamatpostulāti neļauj ... :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #12 : 2017. gada 14. novembris, 22:56:15 »
tāpēc es  nenoticēju Broma versijai (vismaz ne šajā gad)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #13 : 2017. gada 14. novembris, 23:05:52 »
Nu teiksim tai - lai cilvēks, kuram naudas, maigi sakot, netrūkst, pēkšņi mestos strādāt tādu vienkāršu darbu, tur jābūt kādam pamatojumam. Neba nu naudas pēc, lai kādi parādi viņam arī nebūtu. Jo - pat ja (nu pieņemsim) pēkšņi tāāāāds finansiāls krahs iestājies, ka šofera aldziņa jau rādās vērā ņamama summa, tad visi sakari gluži vienā rāvienā nebūs izbeigušies un kāds čoms tak iebīdītu siltā vietiņā par kādu padomnieka padomnieku, kur darbs kaulus nelauž un aldziņa pievilcīgāka kā šoferītim.
Tātad - kas tad? Varētu būt Broma versija - izpētes darbs, biznesa izzināšana "no apakšas" - tas diezgan ticami.  Vai arī, trešais variants, kad  s žiru besitsa un vairs nezin, ko vēl tādu varētu izdomāt,  tad pavelkas uz tādu eksotiku, kā taksista darbs. Uz īsu brītiņu, kamēr neapniks...

P.S. Par to lāpstu un kasti. Esmu redzējusi priekšniekus, kas to ņem rokās un kas neņem principā. Bet arī tie, kas ņem, paņem epizodiski, ja nu pēkšņi ievajagās (savā firmā!), nevis STRĀDĀ par racējiem un krāvējiem... Tādu priekšnieku, kas amatu apvienošanas kārtībā piestrādātu par lāpstas operatoru, neesmu satikusi nevienu...
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 14. novembris, 23:13:12 no kvadra »

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #14 : 2017. gada 15. novembris, 06:47:22 »
"Es to neesmu redzējia, tātad tas neeksistē". Tad jau Austrālijas ar nav :)

Diezi vai šofera aldziņa Nagļa parādus segtu, ja tādi būtu. Apjoms būtu gluži cits.

Es vairāk par Broma variantu, ja citas info nav.