Autors Tēma: Speelju elles  (Lasīts 14777 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Re: Speelju elles
« Atbilde #15 : 2017. gada 25. novembris, 11:44:47 »
Neviens nav perfekts...un par mākslas sponsorēšanu ir jāsaka paldies Zuzānam, kà arī Borisam Teterevam (vēl labāks frukts)...vai farmas tirgonim Belevičam, kurš tur fvzin cik tautas "noindējis"....tāda ir dzīve, kā saka Broņa :) ...oi, franči!

Kāds ir Zuzāna bizness, es zinu, bet nebija ne jausmas, ar ko Teterevs savu naudu pelna, visu laiku viņu ar sievu bez maz vai  lūgšanās pieminēju par atbalstu kultūrai :D Tā ka izstāstiet man, ar ko ta šis trakāks.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies itta

« Atbilde #16 : 2017. gada 25. novembris, 11:51:14 »
Nesen tādā iestādijumā pabiju, ļoti nepatika tas piepīpētais gaiss un atmosfēra, kafija gan ir laba :), to skjiet kādu treso reizi ir sanācis dzer Feniksā, bet pie automātiem esot pirmo... kaut beigts, nespēju normāli uztvert šādu izklaidi, kaut vienreiz esmu spēlējusies ar kaut kādiem automātiem kad Jelgavā studiju laikā bija atbraukuši karuseļi, sapratu, ka es esmu pārāk azartiska, lai ko tādu darītu un pie visa tādā priekšmetā kā varbūtības teorija, ļoti skaidri apraksta to, ko jau šeit minēja par vinnesta iespējām :)... Tad jau labāk dzīvajā kādu kāršu partiju uz interesi :)
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #17 : 2017. gada 25. novembris, 12:01:53 »
Zigi, tu vienkārši pretojies tai vienkāršai atziņai, ka tāda ir dzīve - cilvēks ir alkatīgs un grēcīgs...tās ir dziņas, kāpēc cilvēks ir kļuvis par pasaules valdnieku un iznīcinās Zemi dzīvošanai..
Zviedri aizlieguši prostitūciju, soda klientus? ...toties ir skandināvu krimiķu uzplaukums, jo meitenes tiek nolaupītas un ieslodzītas  pazemē...oi, cik baisi un aizraujoši! :D ...tàdā Taizemē - ieslodzīt beibi pagrabā? ...a,...a...kāpēc?...nafig?....prognozēju, ka taizemiešu rakstnieki nesarakstīs krimiķu bestsellerus ...
Un par tiem lohiem pie spēļu aparātiem.....tagad visi aparāti ir saslēgti ķēdē - nevar zināt no kura tas laimests (ieprogrammētais) izkritīs...Lasvegasā  vispār tie ir tūkstoš+ aparātu...
...un es nekad automātus nespēlēju!:)

Pirmajai atziņai - piekrītu, tikai ir liela atšķirība, vai sabiedrība potenciālo slīcēju iemet ūdenī un vēl ar kāju pastumj dziļāk, vai visādi mēģina atrunāt no līšanas ūdenī. Ja ielīdis - pamet glābšanas riņķi un izvelk. Godinot zuzānus, mēs nodarbojamies ar pirmo, sak, redz, - cienījams cilvēks - tik daudzi paši noslīcinājušies, pateicoties mecenāta kungam! Man ir aptuvena nojausma, pie kā varētu novest šāds sociāldarvinisms (izdzīvo stiprākais un gudrākais, pārējiem nav nekādas vērtības), bet tā jau ir cita tēma.
Bet ir arī citas atziņas, ka cilvēkam tomēr ir dots saprāts. Vairāk, nekā daudziem citiem.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 25. novembris, 12:09:43 no Zigfrids »
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #18 : 2017. gada 25. novembris, 12:15:30 »
Kāds ir Zuzāna bizness, es zinu, bet nebija ne jausmas, ar ko Teterevs savu naudu pelna, visu laiku viņu ar sievu bez maz vai  lūgšanās pieminēju par atbalstu kultūrai :D Tā ka izstāstiet man, ar ko ta šis trakāks.
bija tāds Raits Gailis, firmas B.A.I.B.A., Mūsa motors, Depozītu Banka izveidotājs....pēc Bankas Baltijas krīzes, kad nobankrotēja arī Depozīti, aizbēga uz Krieviju un pieņēma krievu pilsonību....viņa partneris Krievijā bija Boriss, pirms desmit gadiem Raiti Gaili atrada ziemas salā, uz piesniguša ceļa sabrauktu, un viņš bija ģērbies vien uzvalkā...Boriss kļuva par vienīgo īpašnieku...domā, ko gribi...
Boriss Tetervs kļuva par mākslas sponsoru Latvijā, pēc tam, kad Peru šamanis viņam hipnotiskā vīzijā parādīja KAUT KO...Boris nestàsta ko, bet sponsorē..
Varbūt pie tā Peru šamaņa ir jāaizsūta Šķēle un co? ;)

Atslēdzies itta

« Atbilde #19 : 2017. gada 25. novembris, 12:26:55 »
bija tāds Raits Gailis, firmas B.A.I.B.A., Mūsa motors, Depozītu Banka izveidotājs....pēc Bankas Baltijas krīzes, kad nobankrotēja arī Depozīti, aizbēga uz Krieviju un pieņēma krievu pilsonību....viņa partneris Krievijā bija Boriss, pirms desmit gadiem Raiti Gaili atrada ziemas salā, uz piesniguša ceļa sabrauktu, un viņš bija ģērbies vien uzvalkā...Boriss kļuva par vienīgo īpašnieku...domā, ko gribi...
Boriss Tetervs kļuva par mākslas sponsoru Latvijā, pēc tam, kad Peru šamanis viņam hipnotiskā vīzijā parādīja KAUT KO...Boris nestàsta ko, bet sponsorē..
Varbūt pie tā Peru šamaņa ir jāaizsūta Šķēle un co? ;)

Varbūt to šamani paaicināt uz Valdības ēku ekskursijā :)  un pastāstīt katram ko no visiem gudrajiem un ne tikai ;)
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #20 : 2017. gada 25. novembris, 12:53:20 »
...un ja par spēļu elli un kazino...
Jūs neziniet cik sasodīta laba laimes sajūta, kad tavs sargenģelis ir vinnējis visu kazino!
Tad, kad kazino paziņo, ka šovakar ir bankrotējis un tik daudz naudas nav!
Tad tu cilvēks ņem divus RIMI plastmasas maisiņus un piekrāmē pilnus ar kazino žetoniem...un ved mājās, jo netici kazino menedžerim, ka tos var atstāt tur un nauda tiks izmaksāta...
Ņem taksi, ko braukt uz màjām un šoferim maksā ar žetonu 100, jo mazāka nav un tu esi devīgs :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #21 : 2017. gada 25. novembris, 12:57:10 »
Jūs neziniet cik sasodīta laba laimes sajūta, kad tavs sargenģelis ir vinnējis visu kazino!
Pēc stāsta varētu domāt, ka Tu esi viens no maniem jaunības bohēmas draugiem. Bet tas cilvēks vairs nav šaisaulē. Droši vien visi "Lielā Vinnesta" stāsti ir līdzīgi.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #22 : 2017. gada 25. novembris, 13:14:32 »
Ģēnijs Dostojevskis ir diezgan viduvēji uzrakstījis "Spēlmani"...nu, labi, ka tas viņu izārstējis no kazino ruletes...jau teicu - priekš ģēnija tas ir viduvēji...
Runāju pie spēļu galda ar Satori sejasvīru, kurš arī ir riktīgs "dostojevskis" - varbūt šo kaislību likt uz papīra un labāk par Fjodoru?...atbildes nebija, un viņš jau ir perfekts intervētājs...es teiktu - putekļsūcējs kā radītājs...bet kas zin....

Atslēdzies Broms

« Atbilde #23 : 2017. gada 25. novembris, 13:37:54 »
Spēļu automātu esmu spēlējis vienu reizi. Toreiz vilku laiku, iegāju spēļu zālē izdzert alus kausu. Samainu 5 eiro pamēģināšanai.
Pie blakus automāta sēdošais cilvēks dažos vārdos apstāstīja kas un kā. Pie pēdējā eiro aparāts sāka mirgot un dzindzināt. Prasu tam, kas blakus - ko tas nozīmē. Sis saka, ka vari spēlēt tālāk, bet vari arī izņemt. Kkur ap 200 eiro bija. Izņēmu un gāju prom.

Bet kazino... Tur agrāk biju biežs viesis. Pokera galds bija vismīļakais.
Reiz ap rīta pusi ejot ārā, čoms saka - a davai uzliekam uz krāsu... Nu davai... Idiot, neliec visu uz viena. Un  nedubulto!!!
 Man pofig. Es ruleti 1.x spēlēju. Viskijs diktē stratēģiju - likt uz dullo, nezinot nozīmi. Un vēl es gribu mājās. Tāpēc rezultāts vienaldzīgs.
 Šis paspēlēja, es mājās braucu ar 3 takšiem.
1.rādīja ceļu:D, 2. braucu pats, 3. veda ziedus sievai

36 sarkans no atmiņas nedzēšas :D
:)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #24 : 2017. gada 25. novembris, 13:43:37 »
Es nevaru apgalvot noteikti, bet visi šie iesācēju laimestu stāsti ir dzirdēti kaudzēm, - iespējams, - arī tāda programma gan spēļu automātiem, gan citur. Likme tiek likta uz to, ka cilvēks pēc šī salīdzinoši nelielā laimesta vairs apstāties nespēs, - atkarība un "tūlīt, tūlīt man paveiksies" ir iepotēta. Arī es vienu vai divas reizes sen, sen jaunībā ... tieši tāpat, - kā čaiņiks savu ieguldīto sīknaudu pieckāršoju pašā sākumā. Pēc tam, zinot, pie kā tas mēdz novest, uzreiz teicu: "Paldies, uz neredzēšanos!"
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #25 : 2017. gada 25. novembris, 13:44:14 »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #26 : 2017. gada 25. novembris, 13:59:48 »
Zigi, kazino ir vienīgā reālā vieta, kur sastapt To...drusk redzēt, kas notiek aiz aizkara...figvzin, bet redzēts daudz...skaidrs, ka zinātne šodien to noliedz, jo nav izskaisrojuma un pierādījumi ar - viena tante (arī es) teica...kādreiz arī elektrība bija māņi...
Nu, NEZINU es! :)...bet ir :)
Lūk, mana vienkāršota teorija ar fizikas vēsmu (1.videne - ha,ha!)...ir pasaule ar "+" zīmi (mēs) un ir antipasaule ar "-" zīmi...kāršu spēlē notiek mijiedarbība - piedalās abas...tikai "-" zīmē kārtis ir atvērtas un tavs sargenģelis tās redz! ..kā?...fvzin, prasiet sargenģelim! :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #27 : 2017. gada 25. novembris, 15:18:19 »
Neesmu skaitījis, bet kkaur lasīts, ka ruletes skaitļu summa esot 666.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #28 : 2017. gada 25. novembris, 15:37:19 »
Speeleeju neesmu ne reizi... vnk pat nezinu jaa tas darbojas...

Intereses gan ar nav... kkaa primitiivi un monotoni no malas izskataas...

Kazino gan vb pameegjinaatu, tur "gudraak" izstaas...

Jaaatziist, shkjiibu skatu deelj nespeeleeshanas neesmu jutusi... vietas daudz, neviens deelj manis aiz durviim nepaliek... un apkalposhana laipna vai dzer daargu viskiju cai vnk teeju...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #29 : 2017. gada 25. novembris, 15:40:57 »
"Uz naudu" beerniibaa ar omi loto speeleejaam... un abas ar maasu kraapaamies, domaajot, ka ome neko neredz :D ...