Autors Tēma: Rožu diena, īsti vīrieši, pareizā vieta dzīvei un citas lietas  (Lasīts 5399 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: Rožu diena, īsti vīrieši, pareizā vieta dzīvei un citas lietas
« Atbilde #30 : 2017. gada 29. novembris, 18:42:20 »
Tadeushiem jaadodas uz Taizemi... kur meitene pelna ar m.uciibu un dod savam viiram naudu, lai ir ar ko citai m.ukai samaksaat...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #31 : 2017. gada 29. novembris, 20:34:48 »
jā, laikam citā tēmā trāpīju, bet tas arī vienīgais, kur Tev piekrītu. šoreiz.

Zini, Bobi, ja kkas notiktu ar kādu no Taviem tuviniekiem, gribētu redzēt, kā tad Tu vēstītu viņiem (un sev) par negāciju atstāšanu pagātnē? Tas tā baigi smuki un pareizi izklausās vien teorētiski.
Cilvēki skrien pie policijas un gaida taisnīgu tiesu arī tad, kad viņiem nozog auto vai apzog dzīvokli. Gan jau Tev pašam tas aŗī liktos tikai normāli, vai ne? Un diez vai tad Tu domātu par nabaga zagļu psiholoģisko spriedzi. Kādēļ Tev šķiet, ka cita veida noziegumu gadījumā drīkstētu būt citādi?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #32 : 2017. gada 29. novembris, 20:42:15 »
Jā, es arī brīnos par šito sviestu, cik nepareizi ir ziņot par pāridarītāju, nedod dies, vēl sodīt.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #33 : 2017. gada 29. novembris, 20:47:18 »
Un pats trakākais, ka mūsu paaudzes sievietes savulaik nav ziņojušas un dzīvo ar tiem murgiem joprojām. To 30 gadu seno pagātni vajag celt ārā gan sevis dēļ, gan tagadējās jaunās paaudzes dēļ, lai vardarbību (bieži vien nesodītu) apstādinātu, un mūsdienu bērniem un jauniešiem viss būtu citādāk.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #34 : 2017. gada 29. novembris, 20:58:11 »
Un pats trakākais, ka mūsu paaudzes sievietes savulaik nav ziņojušas un dzīvo ar tiem murgiem joprojām. To 30 gadu seno pagātni vajag celt ārā gan sevis dēļ, gan tagadējās jaunās paaudzes dēļ, lai vardarbību (bieži vien nesodītu) apstādinātu, un mūsdienu bērniem un jauniešiem viss būtu citādāk.

Vot, kad vīriešu normālu vairs nav, tad ir jāsēž un jākasa aiz auss, - iet un stāstīt svešajam policistam, vai nē? Ir zemes, kur viss notiek vienkāršāk, pie tam, no meitenes tēva un brāļiem (kā no LV tiesām) atpirkties ir diezgan nereāli. :) Un nosacīto sodu arī neiedos. Un elitārajā kamerā - viesnīcas xzvaigžņu numurā par savu/tēta naudu arī piespriestos gadus nepavadīsi. :) Vienīgā iespējamā izklaide - barot tārpus. :)  Un pie mums tiek darīts viss, lai arī nākotnē nekādu normālu vīriešu kā šķiras nebūtu.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #35 : 2017. gada 29. novembris, 21:02:32 »
Jā, un tas patiesībā ir lieliski, ka tagad cilvēki uzdrošinās par to runāt.

Te, Austrijā, ik pa laikam uzpeld jauni un jauni pirms gadiem notikuši noziegumi. Bērnu namos, baznīcas skolās....aizvien jauni toreizējie bērni ziņo par izvarošanām, seksuālām uzmācībām no pieaugušo un visādu svēto baznīcas kalpu puses. Lai aŗī noteikti ir mācīti pagriezt otru vaigu.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #36 : 2017. gada 29. novembris, 21:05:14 »
Kaa juus te iemaldijaaties?

Bebrs

• Viesi
« Atbilde #37 : 2017. gada 29. novembris, 21:20:51 »

Ir zemes, kur viss notiek vienkāršāk, pie tam, no meitenes tēva un brāļiem (kā no LV tiesām) atpirkties ir diezgan nereāli. :) Un nosacīto sodu arī neiedos. Un elitārajā kamerā - viesnīcas xzvaigžņu numurā par savu/tēta naudu arī piespriestos gadus nepavadīsi. :) Vienīgā iespējamā izklaide - barot tārpus. :)  Un pie mums tiek darīts viss, lai arī nākotnē nekādu normālu vīriešu kā šķiras nebūtu.

Vai domātas tās zemes, kur kopojas ar kazām, sievietes līdz nāvei nomētā akmeņiem,
ja atļaujas nepakļauties vīra vai tēva vēlmēm?
Tās zemes no kurām atbēgušie uz Eiropu  publiskos pasākumos apgrābsta
un varo sievietes? Vai tās kādas citas valstis domātas? Un tie būtu domāti tie ‘normālie‘ vīrieši?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #38 : 2017. gada 29. novembris, 22:12:12 »
Jā, par Zigi var apsmieties. Man liekas savu meitu viņš precinās tiem kazu ganiem no augstās kultūras zemēm. Tur tak īsti vīrieši.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #39 : 2017. gada 29. novembris, 22:13:46 »
Kaa juus te iemaldijaaties?
Inešuk, par to pašu vien jau runājam.. Par īstiem vīriešiem.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #40 : 2017. gada 29. novembris, 22:30:10 »
Varbūt parunāsim par tām pašām zemēm, kur vīrs ņem tik daudz sievu, cik var uzturēt? Un nevis aizpi.ties prom un atstāt bez alimentiem?
Varbūt parunāsim par tām pašām valstīm, kur vīram IR PIENĀKUMS sievu apmierināt? Un nevis aizdoties pie mau.ām sievu aizmirstot?
Varbūt parunāsim par tām pašām valstīm, kur sievai ir tiesības savākt savu mantu un aiziet atpakaļ pie vecākiem, jo vīrs neapmierina?
Ka tik nesanāk, ka runājam par vienām un tām pašām.
Un tad tā - uz sirds roku uzliekot - parunāsim par neizglītotajām burknēsātājām. A nafig viņām augstākā tehniskā izglītība? A nafig šeit? Jo 90% no tehnisko augstskolu beidzējām neko vairāk kā pāris papīrus pārkrāmēt nespēj. Strādā veikalā vai skaistumsalonā. 
Visus sakost!

Bebrs

• Viesi
« Atbilde #41 : 2017. gada 29. novembris, 22:55:37 »
Nu, nevienai, kurai tā vēlme kļūt par devīto sievu harēmā nav liegts doties
uz to laimes zemi un īstenot savus sapņus. :) Nu, kā ex Muktupāvelai, tg Kotai.
Bet tas nenozīmē, ka jaievazā tā ‘laimes zeme‘ citas kultūras telpā.
Reiz jau kādas citas zemes ‘laimes‘ nesēju propoganda savas pēdas vēl šodien nav aizmēzusi.

Atslēdzies tex

« Atbilde #42 : 2017. gada 04. decembris, 10:55:52 »
A nafig viņām augstākā tehniskā izglītība? A nafig šeit? Jo 90% no tehnisko augstskolu beidzējām neko vairāk kā pāris papīrus pārkrāmēt nespēj. Strādā veikalā vai skaistumsalonā. 
No kurienes šāda statisktika? VISAS man zināmās 2 eksaktu novirzienu studiju programmas pabeigušās strādā savās specialitātēs (dažas pat bīda zinātni tajās). Un jā, manā specialitātē vairāk ir tādu, kam ir ģimenes un pauze(s) 1 vai vairākiem BKA, kas otrā ir daudz retāk (tur vai nu precas kolēģi savā starpā vai sievietes paliek vienas) - vrb tāpēc, ka tur arī grūtniecība lielā mērā nozīmētu pauzi darbā...

Gribi dzīvot islāma valstī? Tak lūdzu! Sakravā koferi un biļeti vienā virzienā nopirkt gan jau nav problēma. Neviens pat netiesās, ja neatgriezīsies ;)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #43 : 2017. gada 04. decembris, 11:13:21 »
Kā man pieriebies - Tur viss ir slikti!
Man zināmās tehnisko zinātņu bīdītājas bīda tikai un vienīgi papīrus, ja vispār ko dara ar iegūto izglītību saistītajās jomās.
Kā man pieriebies - patīk/nepatīk - brauc prom!
Brauc pati - moš man tad te kas uzlabosies.

Skatos, ka man te drīz vairs vispār nebūs tēmas, kur ko palasīt vai komentēt...
Visus sakost!

Atslēdzies tex

« Atbilde #44 : 2017. gada 04. decembris, 12:13:27 »
Kā man pieriebies - Tur viss ir slikti!
Man zināmās tehnisko zinātņu bīdītājas bīda tikai un vienīgi papīrus, ja vispār ko dara ar iegūto izglītību saistītajās jomās.
Tad nepietiekams zināšanas, acīmredzot. Man zināmās un zināmie vai nu strādā ražošanā, kurā praktiski visu saražoto eksportē (LV klientu vai nu nav, vai ir maz %), vai pēta kko, kas iespējams kādreiz būs ražojams un eksportējams. Jā, zinātnē ir vairāk papīru, kā komercražošanā, kur arī tie ir. No ISO standartiem, piemēram, neviens vairs nav pasargāts :D

Es pat neko neteicu,ka tur slikti, bet ja te visu nenoliktu: ja jau tur viss tik labi, tad ieteiktums doties turp un tur arī palikt (kultūra par gadiem 400 atpalikusi no kristietības, viduslaiki ar visiem labumiem + mūsdienu tehnoloģijas), ir pilnīgi loģisks.
Mani apmierina un pat priecē mēģinājumi iet līdzi laikam. nicinu sakārņus, kas to mēģina kavēt. Un nekur es nebraukšu, vismaz ne pēc kkādas Cammas komandas :P Te jau sen vajadzēja sievietēm līdzvērtīgas (nevis lielākas, bet tikai līdzvērtīgas) tiesības, t.sk. neciest ne no kādas vardarbības un brīvi runāt un nososdīt to pārkāpējus. Ja kādai gribas, tad pasaulē pilns iespēju, kur izbaudīt dažādu veidu vardarbību...