Kā man pieriebies - Tur viss ir slikti!
Man zināmās tehnisko zinātņu bīdītājas bīda tikai un vienīgi papīrus, ja vispār ko dara ar iegūto izglītību saistītajās jomās.
Tad nepietiekams zināšanas, acīmredzot. Man zināmās un zināmie vai nu strādā ražošanā, kurā praktiski visu saražoto eksportē (LV klientu vai nu nav, vai ir maz %), vai pēta kko, kas iespējams kādreiz būs ražojams un eksportējams. Jā, zinātnē ir vairāk papīru, kā komercražošanā, kur arī tie ir. No ISO standartiem, piemēram, neviens vairs nav pasargāts

Es pat neko neteicu,ka tur slikti, bet ja te visu nenoliktu: ja jau tur viss tik labi, tad ieteiktums doties turp un tur arī palikt (kultūra par gadiem 400 atpalikusi no kristietības, viduslaiki ar visiem labumiem + mūsdienu tehnoloģijas), ir pilnīgi loģisks.
Mani apmierina un pat priecē mēģinājumi iet līdzi laikam. nicinu sakārņus, kas to mēģina kavēt. Un nekur es nebraukšu, vismaz ne pēc kkādas Cammas komandas

Te jau sen vajadzēja sievietēm līdzvērtīgas (nevis lielākas, bet tikai līdzvērtīgas) tiesības, t.sk. neciest ne no kādas vardarbības un brīvi runāt un nososdīt to pārkāpējus. Ja kādai gribas, tad pasaulē pilns iespēju, kur izbaudīt dažādu veidu vardarbību...