Autors Tēma: Rožu diena, īsti vīrieši, pareizā vieta dzīvei un citas lietas  (Lasīts 5371 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Re: Rožu diena, īsti vīrieši, pareizā vieta dzīvei un citas lietas
« Atbilde #45 : 2017. gada 04. decembris, 16:19:23 »

Vai domātas tās zemes, kur kopojas ar kazām, sievietes līdz nāvei nomētā akmeņiem,
ja atļaujas nepakļauties vīra vai tēva vēlmēm?
Tās zemes no kurām atbēgušie uz Eiropu  publiskos pasākumos apgrābsta
un varo sievietes? Vai tās kādas citas valstis domātas? Un tie būtu domāti tie ‘normālie‘ vīrieši?

Jā, domātas tās zemes, kurās sievietes neizmet zīdaiņus atkritumu konteineros un pilsoņi regulāri viens otru nenodur dzēruma delīrijos. Domāti tie vīrieši un tās zemes, kuriem nav vajadzīgs NATO, lai aizsargātu sevi un savas ģimenes.  Teikšu vēl vairāk, - vīrieši, kuri NATO ir spējīgi iedot pa pakaļu ar skaļu plīkšķi. Domātas tās zemes, kurās "Viens likums, viena taisnība visiem" nav tikai neko neizsakoša un no realitātes atrauta frāze pie MK sienas. Domātas tās zemes, kurās nav bērnunamu. Vienkārši NAV. Domātas tās zemes, kurās mīļāko nav vai tās slēpj, baidoties līdz nāvei. Domātas tās zemes, kurās nedzīvo sievietes, kurām 2, 3 vai vairāk bērnu, bet tētuks katram - cits (ja vispār ir zināms vainīgais). Tās zemes, kurās bērns nav tikai un vienīgi pabalsta saņemšanas instruments.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 04. decembris, 16:42:18 no Zigfrids »
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #46 : 2017. gada 04. decembris, 16:28:34 »
Nu, nevienai, kurai tā vēlme kļūt par devīto sievu harēmā nav liegts doties
uz to laimes zemi un īstenot savus sapņus. :) Nu, kā ex Muktupāvelai, tg Kotai.
Bet tas nenozīmē, ka jaievazā tā ‘laimes zeme‘ citas kultūras telpā.
Reiz jau kādas citas zemes ‘laimes‘ nesēju propoganda savas pēdas vēl šodien nav aizmēzusi.

Jūs vispirms izdomājiet, kā to savu "kultūrtelpu" aizpildīt un neatstāt tukšu. Kādreiz vainīgie pie visām jūsu likstām sliktie krievi un komunisti bija. Neko citu, kā vainīgos meklēt ... mākat arī ko citu?:) Tā kā neviens cits vainīgais pagaidām nav atrasts, tad vēl šodien vainīgie ir tie paši - zārkos sen sapuvušie komunisti un tie, kuri nepareizajā mēlē komunicē. :) Bet, kad par pašu "sasniegumiem" jāatbild, tad n-tos tūkstošus aizbraukušo un bēdu ieleju ekonomikā izliekas nemanām. Atkal krievi vainīgi, ja? :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #47 : 2017. gada 04. decembris, 16:31:15 »
Ir man viens kolēģis, kas bieži piemin, cik gan "krievu laikos" bija labi - izglītība par velti, medicīna par velti, elektrība un sabtransports pa lēto... Bet, vecīt, es saku, baigi gudrais tu esi - gribi visus labumus reizē - tās cenas pie šodienas iespējām! Tā nenotiek! Toreiz tev nekāda sava SIA nebūtu, strādātu 8 stundas rūpnīcā kā normāls padomju cilvēks, skaitītu kapeikas no algas līdz algai un grūstītos veikalā rindā pēc cīsiņiem. Ne tu būtu savu džipu nopircis, ne māju, darbnīcu uzcēlis... Daudz izlektu - priekš tādiem "buržujiem" bija OBHSS...
Komplektā viss nāk, komplektā.
Es kāpēc vispār par to. Tāpēc, ka nevar gribēt savienot nesavienojamas lietas - Eiropas likumus/tikumus un mežonīgo austrumu. Vai mežonīgo rietumu, vienalga. Jā, savā ziņā Zigim ir taisnība - "normālie vīrieši" tādā izpratnē, ka iet un sadot pāridarītājam pa purnu vai aukstu pataisīt, iet mazumā. Kas tajās "citā zemēs" skaitās goda lieta, tas šeit - kriminālnoziegums. Jo šeit tādas lietas pienākas risināt tiesikā ceļā. Es atturēšos šobrīd vērtēt, labi tas ir vai slikti, tas tā vienkārši ir pieņemts šeit.  ''Tās valstis" ir citas valstis, un tās ir "to valstu" tradīcijas. Šeit nav "tā cita valsts". Šeit ir eiropeiskas tradīcijas. Un nevar izraut kaut kādu vienu iepatikušos to "citu zemju" tradīciju un pārējās paturēt savas, tā nenotiek.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #48 : 2017. gada 04. decembris, 16:37:06 »
Jūs vispirms izdomājiet, kā to savu "kultūrtelpu" aizpildīt ... mākat arī ko citu? :)

Kam tu to saki?

Bebrs

• Viesi
« Atbilde #49 : 2017. gada 04. decembris, 16:39:25 »

Jā, domātas tās zemes, kurās sievietes neizmet zīdaiņus atkritumu konteineros un pilsoņi regulāri viens otru nenodur dzēruma delīrijos. Domāti tie vīrieši un tās zemes, kuriem nav vajadzīgs NATO, lai aizsargātu sevi un savas ģimenes.  Teikšu vēl vairāk, - vīrieši, kuri NATO ir spējīgi iedot pa pakaļu ar skaļu plīkšķi. Domātas tās zemes, kurās "Viens likums, viena taisnība visiem" nav tikai neko neizsakoša un no realitātes atrauta frāze pie MK sienas. Domātas tās zemes, kurās nav bērnunamu. Vienkārši NAV. Domātas tās zemes, kurās mīļāko nav vai tās slēpj, baidoties līdz nāvei.

Nu lai tak dzīvo,tajā savā brinumzemē Bimini. Re, Vācija maksās 3000eiras, bēgļu statusu neieguvušajiem, lai brauc atpakaļ uz savu Bimini. Kaut kā nealkst dzīvot savā Bimini.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #50 : 2017. gada 04. decembris, 16:43:30 »
Un vispār, piedodiet man par rupjību, bet līdz brošai zb tā latviešu mūžīgā ņerkstēšana par to, cik labi ir visur citur. "Labi, kur mūsu nav!" tas saucās! Cik labi Skandināvijā - tur sociālā aizsardzība, tur sieviešu tiesības, tur homo tiesības! Bet Skandināvijā to "īsto vīriešu" nav!  Cik labi austrumos - tur īstie veči paši risina savas lietas! Bet tur nav ne sociālās aizsardzības, ne sieviešu tiesību, ne (diespas!) geju tiesību! Tad ko jūs gribat galu galā?! I našim, i vašim nesanāks!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #51 : 2017. gada 04. decembris, 16:43:35 »
Parasti - ar maisu pa galvu dabūjušiem nacionālistiem (atbilde Luīzei).

Bebrs

• Viesi
« Atbilde #52 : 2017. gada 04. decembris, 16:43:58 »

Jūs vispirms izdomājiet, kā to savu "kultūrtelpu" aizpildīt un neatstāt tukšu. Kādreiz vainīgie pie visām jūsu likstām sliktie krievi un komunisti bija. Neko citu, kā vainīgos meklēt ... mākat arī ko citu?:) Tā kā neviens cits vainīgais pagaidām nav atrasts, tad vēl šodien vainīgie ir tie paši - zārkos sen sapuvušie komunisti un tie, kuri nepareizajā mēlē komunicē. :) Bet, kad par pašu "sasniegumiem" jāatbild, tad n-tos tūkstošus aizbraukušo un bēdu ieleju ekonomikā izliekas nemanām. Atkal krievi vainīgi, ja? :)
Un Jūs?,ko tad jūs bez vaimanologijas un aizgājušo laiku slavināšanas darat? :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #53 : 2017. gada 04. decembris, 16:46:35 »
Parasti - ar maisu pa galvu dabūjušiem nacionālistiem (atbilde Luīzei).

Labi. Varu palūgt turpmāk "jūs" vietā lietot "ar maisu pa galvu dabūjušie nacionālisti", lai nerastos pārpratumi un kāds no šejieniešiem to neattiecinātu uz sevi?

Atslēdzies tex

« Atbilde #54 : 2017. gada 04. decembris, 16:47:44 »

Jā, domātas tās zemes, kurās sievietes neizmet zīdaiņus atkritumu konteineros un pilsoņi regulāri viens otru nenodur dzēruma delīrijos. Domāti tie vīrieši un tās zemes, kuriem nav vajadzīgs NATO, lai aizsargātu sevi un savas ģimenes.  Teikšu vēl vairāk, - vīrieši, kuri NATO ir spējīgi iedot pa pakaļu ar skaļu plīkšķi. Domātas tās zemes, kurās "Viens likums, viena taisnība visiem" nav tikai neko neizsakoša un no realitātes atrauta frāze pie MK sienas. Domātas tās zemes, kurās nav bērnunamu. Vienkārši NAV. Domātas tās zemes, kurās mīļāko nav vai tās slēpj, baidoties līdz nāvei. Domātas tās zemes, kurās nedzīvo sievietes, kurām 2, 3 vai vairāk bērnu, bet tētuks katram - cits (ja vispār ir zināms vainīgais). Tās zemes, kurās bērns nav tikai un vienīgi pabalsta saņemšanas instruments.
"To zemju fani": kāpēc vēl esat te? Jo kvadrai taisnība par to, ka viss nāk komplektā? Jā, bērnu izmest miskastē ir slikti un it kā būtu forši, ja metēju nolinčotu turpat uz vietas, ja? Tikai Tu esi perfekts? Kkas, ko Tu dari un kas Tev šķiet norma, tai publikai arī var sašķist tūlīt nolinčojams (un nepētīsim, kuram tajā jautājumā taisnība)? Un "zobs pret zobu" attiecībās var gadīties sastapt kādu stiprāku, kurš uzskata, ka viņam lielāka taisnība (neatkarīgi no tā, kuram tā vsp ir ;) ). Baidies no tādām situācijām, kas arī nāk tajā komplektā, ja jau vēl neesi tajās sapņu zemēs, kur viss tik labi un pareizi?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #55 : 2017. gada 04. decembris, 16:49:48 »
Un vispār, piedodiet man par rupjību, bet līdz brošai zb tā latviešu mūžīgā ņerkstēšana par to, cik labi ir visur citur. "Labi, kur mūsu nav!" tas saucās! Cik labi Skandināvijā - tur sociālā aizsardzība, tur sieviešu tiesības, tur homo tiesības! Bet Skandināvijā to "īsto vīriešu" nav!  Cik labi austrumos - tur īstie veči paši risina savas lietas! Bet tur nav ne sociālās aizsardzības, ne sieviešu tiesību, ne (diespas!) geju tiesību! Tad ko jūs gribat galu galā?! I našim, i vašim nesanāks!

Nē, (skatāmies pašu sākumu) runa ir par to, ka sievietei, kura izvarota vai kurai uzmākušies, nav citas iespējas, kā vien iet un stāstīt to visu svešam policistam, izmeklētājam, tiesnesim, advokātam, utt. Runa ir par to, ka ... esošā sistēma ("kultūrtelpa") sniedz tikai divas iespējas, - iet un izstāstīt visos sīkumos puspasaulei vai - klusēt. Cik saprotu, tad ir labi daudz gadījumu, kad ne viens, ne otrs variants cietušo neapmierina. Zigfrids tikai pastāstīja, ka mēdz (citur) būt arī trešais un varbūt - ceturtais, sestais un devītais variants. Ja "kultūrtelpa" nespēj kalpot cilvēku vajadzībām, tad kkas ir jāmaina.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #56 : 2017. gada 04. decembris, 16:53:45 »
Labi. Varu palūgt turpmāk "jūs" vietā lietot "ar maisu pa galvu dabūjušie nacionālisti", lai nerastos pārpratumi un kāds no šejieniešiem to neattiecinātu uz sevi?

Saīsinājums "AMPGDN" derēs? :)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #57 : 2017. gada 04. decembris, 16:55:47 »
Un Jūs?,ko tad jūs bez vaimanologijas un aizgājušo laiku slavināšanas darat? :)

Nu, mēs, teiksim, nodokļus maksājam, kuru izpļackarēšanā šobrīd ne viens vien dzintars un dombrava piedalās.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #58 : 2017. gada 04. decembris, 16:58:16 »
"To zemju fani": kāpēc vēl esat te? Jo kvadrai taisnība par to, ka viss nāk komplektā? Jā, bērnu izmest miskastē ir slikti un it kā būtu forši, ja metēju nolinčotu turpat uz vietas, ja? Tikai Tu esi perfekts? Kkas, ko Tu dari un kas Tev šķiet norma, tai publikai arī var sašķist tūlīt nolinčojams (un nepētīsim, kuram tajā jautājumā taisnība)? Un "zobs pret zobu" attiecībās var gadīties sastapt kādu stiprāku, kurš uzskata, ka viņam lielāka taisnība (neatkarīgi no tā, kuram tā vsp ir ;) ). Baidies no tādām situācijām, kas arī nāk tajā komplektā, ja jau vēl neesi tajās sapņu zemēs, kur viss tik labi un pareizi?

Man ir līgums ar šo valsti, kurš neaizliedz kritizēt. Pase, kuru man ir izsnieguši kopā ar tiesībām uzskatīt, ka likumi varētu būt arī citādi. Un es neesmu ne tas, kurš ieteica, ne tas, kurš ierakstīja Satversmē to, ka pilsoņiem tādas tiesības ir. Es nebiju tas, kurš panāca to, lai tur būtu ierakstīts, ka LV ir demokrātiska valsts, un to, ka vara pieder tiem, kuriem tā uz papīra pieder. Es tikai pildu līgumu tikpat apzinīgi un skrupulozi, cik to attiecībā pret mani pilda Latvijas valsts. Panāciet, lai viss iepriekšminētais no turienes tiktu izsvītrots, un es piemērošos jaunajām reālijām. Ja tur stāvēs rakstīts, ka vārda brīvības nav un vara pieder kādam Aivaram, es klusēšu.

Un, ja runājam par Kvadras pieminēto "latviešu mūžīgo ņerkstēšanu", tad minēšu tikai vienu piemēru. Pieminētajā Zviedrijā elektroenerģija mājsaimniecībām vēl gadus 5 atpakaļ maksāja ap EUR 0,10, kamēr pie mums - EUR 0,12 (ar atvieglojumiem) līdz EUR 0,16... Un tagad ... atveram jebkuru vidusskolniekiem paredzētu ekonomikas mācību grāmatu ... Kādi secinājumi? Īpašajā Eiropas teritorijā (tipa - kāds Bermudu trīsstūris) - LV - brīvā tirgus ekonomikas pamatlikumi nedarbojas. :) Nu, tas, - pie noteikuma, ka esam salīdzinājuši iedzīvotāju maksātspējas un citus nenozīmīgus :) sīkumus. Kamēr šeit nedarbosies ekonomikas, veselā saprāta un citi līdzīgi likumi, atvaino, es izmantošu savas tiesības "ņerkstēt", jo zem visa tā agri vai vēlu izrādās paslēpta prasta zagšana "plīvojot sarkanbaltsarkanajam karogam" un " skanot Dievs svētī Latviju".
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 04. decembris, 17:22:59 no Zigfrids »

Bebrs

• Viesi
« Atbilde #59 : 2017. gada 04. decembris, 16:59:15 »
Apbrīnojami, likt vienādības zīmi sistēmai un kultūrtelpai,
prātiņ, nāc mājās :D