Gribētu gan redzēt kā Zigfrīds “ņerkstētu“ valstī Bimini un kaimiņos esošajā lielvalstī.
Cik brīvi un nepiespiesti
Par saviem maksātājiem nodokļiem.
Bet kritizēt un vaimanāt jau viegklāk, kā ko darīt un mainīt, YFne tā?
P
Darīt un mainīt?

Tici vai netici, savu darbu es padaru labi. Lai nu mūsu nacionālisti izdara tikpat savas tautas labā, cik patērējuši enerģijas krievus un krievisko visu apkarojot.

Es jau gan saprotu, PRET (kko) vienumēr ir būt vieglāk, PAR (Kko), ... oi, tur ir jāstŗādā! Un var neizdoties! Ko tad? Nu, vot, tāpēc mūsu nacionālisti arī ... PRET krieviem kalnus gāž, bet PAR saviem tautiešiem ... (kur ir smaiļiks ar figu jeb trīspirkstu kombināciju?) ... Skumīgi.
Bebr, nu, takšu tad elektrības cenas arī vajadzētu salīdzināt ar Bimini, ne? RUS kādus 10 gadus atpakaļ gaidīja dumpi, jo iepriekšminētā cena mājsaimniecībām tika pacelta līdz EUR 0,035 (?) vai mazāk? Man jau patīk ... kad jāsalīdzina cenas, tad - ar Norvēģiju.

Kad dzīves līmenis, tad - ar Zimbabvi kādu.

Nu, super mēs dzīvojam, SUPER!!!! Cenas - zemākas, nekā NL, bet algas - augstākas, nekā Zimbabvē!
Teikšu vēl vairāk, - ja mūsu "augšas" strādātu tāpat, mēs, iespējams, dzīvotu jūtami labāk. Jautājums tikai, vai katrs no mums atrodas savā vietā?