Autors Tēma: Rožu diena, īsti vīrieši, pareizā vieta dzīvei un citas lietas  (Lasīts 5418 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Bebrs

• Viesi
Re: Rožu diena, īsti vīrieši, pareizā vieta dzīvei un citas lietas
« Atbilde #60 : 2017. gada 04. decembris, 17:10:59 »

Nu, mēs, teiksim, nodokļus maksājam, kuru izpļackarēšanā šobrīd ne viens vien dzintars un dombrava piedalās.

Tas dzintars un dombrava nemaksā? :D Tu vienigais maksā???
Padzer nanoūdeni ejot pa Kr.Barona ielu ;)

Pieslēdzies kvadra

« Atbilde #61 : 2017. gada 04. decembris, 17:31:06 »
Zviedrijā elektrība lēta, bet tur nav īstu vīriešu, tur cietušie/ās iet uz policiju!
"Citās zemēs" ir īstie veči, kas paši sprauž pāridarītājiem dunčus ribās, toties elektrība... vai vispār ir? Nu, kaut kur ārpus pilsētas centra?
Tad kuru izvēlēsies par to sapņu zemi, uz kuru tiekties?!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #62 : 2017. gada 04. decembris, 17:33:37 »
Ja izpratne, kur jāliek vienādības zīme, atgriezīs mājās vismaz pārdesmit tūkstošus aizbraukušo, esmu gatavs apgūt jaunas zinības. :)
Ja nē, - atļauju palasīt mana profila tekstus. Tur viss ir paskaidrots.  ;)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #63 : 2017. gada 04. decembris, 17:38:20 »
Zviedrijā elektrība lēta, bet tur nav īstu vīriešu, tur cietušie/ās iet uz policiju!
"Citās zemēs" ir īstie veči, kas paši sprauž pāridarītājiem dunčus ribās, toties elektrība... vai vispār ir? Nu, kaut kur ārpus pilsētas centra?
Tad kuru izvēlēsies par to sapņu zemi, uz kuru tiekties?!

Cilvēkam ir dots saprāts, lai mainītu vidi sev apkārt.
Ceru, domu saprati.
Kāpēc jāizvēlas kāda zeme, pēc kuras tiekties, ja ir iespējams paņemt labāko gan no SE, gan no "Īsto veču zemes"? Paņemt un izveidot, nekur projām nebraucot?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #64 : 2017. gada 04. decembris, 17:40:33 »

Saņem Saeimas algu no budžeta un daļu no saņemtā noliek atpakaļ? Tad "nodokļu maksāšana" ir vai nav "pārlikšana no vienas kabatas citā"? :)

Pieslēdzies kvadra

« Atbilde #65 : 2017. gada 04. decembris, 17:40:56 »
Ja izpratne, kur jāliek vienādības zīme, atgriezīs mājās vismaz pārdesmit tūkstošus aizbraukušo, esmu gatavs apgūt jaunas zinības. :)
Ja nē, - atļauju palasīt mana profila tekstus. Tur viss ir paskaidrots.  ;)
Mans prātiņš par blondu, lai apjēgtu, kāds sakars vardarbībai dzemdībās vai dzimumu ne(vienlīdzībai) ar aizbraukušo (ne)atgriešanos...

Pieslēdzies kvadra

« Atbilde #66 : 2017. gada 04. decembris, 17:44:08 »

Cilvēkam ir dots saprāts, lai mainītu vidi sev apkārt.
Ceru, domu saprati.
Kāpēc jāizvēlas kāda zeme, pēc kuras tiekties, ja ir iespējams paņemt labāko gan no SE, gan no "Īsto veču zemes"? Paņemt un izveidot, nekur projām nebraucot?
Tur jau tā lieta, ka NAV iespējams "paņemt labāko gan no SE, gan no "Īsto veču zemes"". Tāpat kā nevar sajaukt eļļu ar ūdeni. Nesanāks. Vai nu - vai nu.

Bebrs

• Viesi
« Atbilde #67 : 2017. gada 04. decembris, 17:46:44 »

Man ir līgums ar šo valsti, kurš neaizliedz kritizēt. Pase, kuru man ir izsnieguši kopā ar tiesībām uzskatīt, ka likumi varētu būt arī citādi. Un es neesmu ne tas, kurš ieteica, ne tas, kurš ierakstīja Satversmē to, ka pilsoņiem tādas tiesības ir. Es nebiju tas, kurš panāca to, lai tur būtu ierakstīts, ka LV ir demokrātiska valsts, un to, ka vara pieder tiem, kuriem tā uz papīra pieder.

Gribētu gan redzēt kā Zigfrīds  “ņerkstētu“ valstī Bimini un kaimiņos esošajā lielvalstī. :)
Cik brīvi un nepiespiesti :) Par saviem maksātājiem nodokļiem. :)
Bet kritizēt un vaimanāt jau viegklāk, kā ko darīt un mainīt, YFne tā? ;)
P

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #68 : 2017. gada 04. decembris, 17:59:18 »

Gribētu gan redzēt kā Zigfrīds  “ņerkstētu“ valstī Bimini un kaimiņos esošajā lielvalstī. :)
Cik brīvi un nepiespiesti :) Par saviem maksātājiem nodokļiem. :)
Bet kritizēt un vaimanāt jau viegklāk, kā ko darīt un mainīt, YFne tā? ;)
P

Darīt un mainīt? :) Tici vai netici, savu darbu es padaru labi. Lai nu mūsu nacionālisti izdara tikpat savas tautas labā, cik patērējuši enerģijas krievus un krievisko visu apkarojot. :) Es jau gan saprotu, PRET (kko) vienumēr ir būt vieglāk, PAR (Kko), ... oi, tur ir jāstŗādā! Un var neizdoties! Ko tad? Nu, vot, tāpēc mūsu nacionālisti arī ... PRET krieviem kalnus gāž, bet PAR saviem tautiešiem ... (kur ir smaiļiks ar figu jeb trīspirkstu kombināciju?) ... Skumīgi. :)
Bebr, nu, takšu tad elektrības cenas arī vajadzētu salīdzināt ar Bimini, ne? RUS kādus 10 gadus atpakaļ gaidīja dumpi, jo iepriekšminētā cena mājsaimniecībām tika pacelta līdz EUR 0,035 (?) vai mazāk? Man jau patīk ... kad jāsalīdzina cenas, tad - ar Norvēģiju. :) Kad dzīves līmenis, tad - ar Zimbabvi kādu. :) Nu, super mēs dzīvojam, SUPER!!!! Cenas - zemākas, nekā NL, bet algas - augstākas, nekā Zimbabvē! :) :) :)

Teikšu vēl vairāk, - ja mūsu "augšas" strādātu tāpat, mēs, iespējams, dzīvotu jūtami labāk. Jautājums tikai, vai katrs no mums atrodas savā vietā?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #69 : 2017. gada 04. decembris, 18:03:16 »
Kartāga.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #70 : 2017. gada 04. decembris, 18:06:30 »
Ja Kartāga, tad Kartāga. Spārkai ir pārāk laba atmiņa. :)
Es eju. Tagad varat liet ...

Bebrs

• Viesi
« Atbilde #71 : 2017. gada 04. decembris, 18:20:27 »
Nu, bēdīga Tev dzīve, saredzot vienīgi slikto, to kā nav :(
Jūtu līdzi, tā var aknas sabeigt arī bez alko ;)
Nav viss labi, protams, par to jau nav stāsts, bet tas, ka visur citur ir Bimini,
visur citur ir tā laimes zeme, nu tas tā naivi un no attāluma :)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #72 : 2017. gada 04. decembris, 18:35:24 »

Pa Kr. barona ielu es labprātāk vestu skapi ar kādas ministrijas busiņu ... Tieslietu, piemēram, - derēs, nanoūdeni lai dzer brīvās cīņas cīkstoņi. Viņiem šķidruma vairāk vajag ... tie, kuriem treneris ... pasūta treniņtērpus, saņem .... samaksā pēc n-tajiem gadiem. Saņem pakalpojumus ... nesamaksā vispār ... stils viņam tāds esot. :) Kā teica Cepļa palīgs? "Neies jau sēdināt cietumā vienu nacionāli domājošu pilsoni tikai uz kaut kāda lauku veča sūdzības pamata." Tā teica aptuveni ...? Nu, bet protams, nacionāli domājošajiem ir jākandidē uz vietu Rīgas Domē. Kurš tad cits? :) Un lauku veči lai samierinās, - nacionālā valstī dzīvojam! :)  Nacionālas idejas vārdā ir jāprot šķirties ... gan no nocirstajiem ozoliem, gan treniņtērpiem, gan naudas. :)

... pie tam, ja jau mēs par Eiropu un par visādiem Bimini salīdzinājumā, tad brauciens ar ministrijas busiņu pa Kr. Barona ielu ar līgavaiņa skapi kravas nodalījumā ... tā būs precīzi un tieši visīstākās Eiropas valsts politiskās kultūras sastāvdaļa.  :rofl:  Un tas, ka kāāāāds pēc tam paliek amatā, - tieši tāpat!  :rofl:  Krievija, nez', ir eiropeiska valsts? Tur par darba vietas auto lietošanu privātajām vajadzībām no amata lidina? nelidina???? Nuuuuu, ta' jau arī - īsta Eiropa!  :rofl:
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 04. decembris, 18:56:41 no Zigfrids »

Atslēdzies tex

« Atbilde #73 : 2017. gada 04. decembris, 19:44:05 »
Sākotnējā tēma bija pilnīgi cita. Bet šādu komentētāju, par kuriem tā sākotnēji arī bija - var sa #$%^ jebko.
Būtu bijusi smieklīga, ja ne tik bēdīga...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #74 : 2017. gada 04. decembris, 20:19:59 »
Inešuk, kur tava dzemdību tēma? Pat dzemdībās Zigis vilks savu meldiņu.