Šis tiešām ir taisnība, nevajag nemaz 30 gadu pieredzi.
Es ceru, ka Tev ir 30 gadu pieredze telepātiskajā medicīnā caur internetu, citādi nav izskaidrojams, kāpēc ārsti viens aiz otra liek viņai to diagnozi (Vēl neviens nav atradies tāds, kas to nebūtu piesaucis. Gājušas esam pie dažādiem, jo sākumā man tam ļoti negribējās ticēt), bet Tu tik labi zini, ka viņai tādas nav.
Cik mierīgi viņa tur ēd, to arī Tu zini, katru dienu stāvi klāt un skaties, vai ne? Noteikti Tu arī no sava beņķa pie datora telepātiski redzi, kādas viņai ir attiecības ar auklīti un to, cik auklītei "viegli" iet ar viņu. Rezultāts ir - mazajai nav tukšs vēders, bet kāds ir process, es nekur neesmu teikusi. Jau atkal tas pats - ja nav izsūdzēts katrs sīkums, kādas tur ir ikdienas problēmas, automātiski viņu nav. Es vienkārši neesmu pieradusi sūdzēties un no visa drāmu taisīt.
Vispār, es te tēmu uztaisīju, lai uzzinātu, ko vēl man jāzina par sociālo dienestu un bērnudārzu, nevis lai no cilvēkiem, kas manu bērnu nav pat redzējuši, uzzinātu, vai gadījumā visi ārsti nemelo. Es, protams, būtu priecīga, ja tā būtu. Nedomāju, ka kāda normāla māte mēģinātu veselam bērnam dabūt tādu diagnozi, tieši otrādi - ne es viena esmu izskraidījusies pie dažnedažādiem ārstiem, cerībā, ka man pateiks, ka tā nav, ka tie pārējie kļūdās un viss ir normāli, tikai vecuma niķi un viss. Bet tas nenotiek un tad ir jāpieņem, ka ir tā, kā ir.