Autors Tēma: Jautājums par portatīvo  (Lasīts 4061 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Jautājums par portatīvo
« : 2017. gada 11. decembris, 21:43:05 »
Tā kā nav noslēpums, ka ar modernajām tehnoloģijām esmu uz Jūs, tad jautāju vietējiem speciem, vai šāds portatīvais pēc visiem parametriem būtu ok? Ko man vajag? Neko īpašu - pārsvarā izklaidi.

http://www.rdveikals.lv/products/lv/150/134256/sort/1/filter/0_0_191_0/Pavilion-15-cd019na-15.6-FHD-A9-9420-8GB-1TB-EN-W10-Red-portat%C4%ABvais-dators.html

Atslēdzies Broņa

Re: Jautājums par portatīvo
« Atbilde #1 : 2017. gada 11. decembris, 21:53:14 »
Tādām kā mums, man liekas, ir pilnīgi vienalga, kāds. Ka tik bildes rāda.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #2 : 2017. gada 12. decembris, 08:32:44 »
Viss normāli, viss ir. Priekš Tevis svarīgi, ka Windows jau uzlikts un ofisu vēl dod "dāvanā".
Tikai vai Tev vajag tik dārgu?

Atslēdzies daddy

« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 12. decembris, 09:23:50 no daddy »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #4 : 2017. gada 12. decembris, 09:29:27 »
Nja...man nosauca tos svarīgākos parametrus, kam jāseko līdzi, bet diemžēl visu vienā nevaru dabūt. Man (it kā) būtu ok full HD...bet tiem diemžēl tas AMD...Turklāt, man svarīga ir gaišā klaviatūra.
Ja nepiesienas tam full HD, tad varu dabūt ar intel core 3...un baltā klaviatūra.

http://www.rdveikals.lv/products/lv/150/121716/sort/1/filter/0_0_0_73081.92475/Pavilion-15-cc005na-15.6-i3-7100U-8GB-1TB-EN-W10-Gold-portat%C4%ABvais-dators.html

Nu, jā, it kā dārgi, bet manā galvā sēž hp/balta klaviatūra. Vai tos svarīgos parametrus var dabūt lētākā datora? Es neatradu. Mēģināšu paieties vēl pa vietējiem veikaliem, bet kkā negribas vācu valodas iekšas (angļu arī ne :D), bet citu valodu man te diez vai uzstādīs  :banhead:

Atslēdzies tex

« Atbilde #5 : 2017. gada 12. decembris, 09:46:49 »
hp ir domāti darbam birojā.
iebūvētā AMD videokarte.

Par dārdzību vēl neko nesaku - pērk vairākiem gadiem un 500 IMO būtu ok parastam userim. Galīgi švaku proci un gandrīz bez operatīvās arī nevajag.
Tomēr parasti izklaide = bildes un video... un, jā audio. Vismaz man kantora hp ir vnk KLUSS (uz max skaļumu) bez papildus tumbiņām.

Kāpēc obligāti klaviatūrai jābūt baltai, tā i nesapratu - tad jau labāk pooo kāda, ka tik apgaismota, ja tumsā gribēsies ar to darboties.

Ja teiktu - MacBook pro vai Air, mani akmeņiem nomētātu gan dēļ os x, gan cenas. Bet windowsisitem lenovo yoga ir forša - var apgriezt otrādi un nolikt klēpī kā pašstāvošu planšeti. Ir pat ar Ultra HD ekrāniem un i7- bet tas būs dārgais gals. Viņiem no vecuma un iekšām cenas ir diezgan plašā diapazonā...
Jā, var iztikt bez, bet patīkami, ka startējas dažas sekundes... Ja ir $, tad ir vērts maksāt. Ja nav - tad paņemt labāko, ko par esošo $ iespējams.

Atslēdzies tex

« Atbilde #6 : 2017. gada 12. decembris, 09:52:00 »
Vai tiks nēsāts apkārt, t.i vai arī svars ir būtisks? Te viens otrs bija 2,2kg...(bez lādētāja)
Yogas pluss bija arī nelielais svars 1,...kg bija

Ir nosacīti viegls 1,6 vai 1,8kg galīgi plastmasīgs hp - elitebook. No iekšām variē cenas un nezinu vai ir balts modelis, bet kluss $#%$#^ pat priekš skype zvaniem...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #7 : 2017. gada 12. decembris, 17:19:46 »
Manām acīm vnk vajag baltu klaviatūru. Ar melno vnk mocos (mokos? kārtējā reize, kad apjūku pie šī vārda  :scratch: ), bet vrb jāspiež, jāspiež sevi un jāradina?

Manam šībrīža hp skaņa bija normāla, līdz pirms kāda pusgada kko neapdeitoju. Neatceros, ko. Windows? Neatceros, kko automātiski nospiedu un tad apjēdzu, ka tas bija apdeits. Kopš tā brīža skaņa pasliktinājusies. Tagad dažai filmai jālieto pat austiņas

Atslēdzies Minne

« Atbilde #8 : 2017. gada 12. decembris, 17:38:02 »
Bet windowsisitem lenovo yoga ir forša - var apgriezt otrādi un nolikt klēpī kā pašstāvošu planšeti. Ir pat ar Ultra HD ekrāniem un i7- bet tas būs dārgais gals. Viņiem no vecuma un iekšām cenas ir diezgan plašā diapazonā...
Jā, var iztikt bez, bet patīkami, ka startējas dažas sekundes... Ja ir $, tad ir vērts maksāt. Ja nav - tad paņemt labāko, ko par esošo $ iespējams.

Klau, tex, papētīju to Yogu...900, bet tā noteikti ir par dārgu, pēc tam trāpījos uz Yoga 700. Cena ir tāda, kādu vēl būtu gatava maksāt. Nu, jā....viss melns, protams. Bet citādi - saki, ka parametri labu labie? Svars arī labs, bet skaidrs - jo maziņš izmērs. Ja es skatos filmas, vai man patiktu tik mazs?...(to es pati pie sevis filozofēju)

Ā, vēl viena lieta - tiem manis ieliktajiem hp garantija 3 gadi (baterijai - 1), šiem visiem - 2 gadi

Atslēdzies itta

« Atbilde #9 : 2017. gada 12. decembris, 18:43:41 »
Triis gadi garantija man savlaik Samsuu nodereeja, proci un cietni samainiiju... :)
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Minne

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #11 : 2017. gada 29. decembris, 20:17:39 »
Teiktu, ka normāli.

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #12 : 2017. gada 29. decembris, 20:35:49 »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #13 : 2017. gada 29. decembris, 20:38:22 »
Kas tieši bēdīgs?