Autors Tēma: Svētku galds 2017.  (Lasīts 6550 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mangusts

Re: Svētku galds 2017.
« Atbilde #60 : 2017. gada 20. decembris, 15:44:33 »
Man patīk līdz zināmai robežai un bez obligātās ēdienkartes un dāvanu gādāšanas. Tas ir - man patīk gādāt dāvanas, taču nepatīk gādāt kurbāžņus, bet ir daži apdāvināmie,kas paši vajadzīgo sev pērk un izdomāt ko tādu, kas nepārvērstos par kurbāzni, bet tiktu izmantots ir teju neiespējamā misija. Tutrklāt, ja man rodas kāda ideja, tad parasti tā tiek uzņemta ar skepsi, taču konstruktīvu padomu parasti maz...
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #61 : 2017. gada 20. decembris, 15:47:58 »
Nu ko jūs tērējiet sevi uz dāvanu meklēšanu. O.K., bērniem. Bet sen jau laiks sākt domāt citās kategorijās un taustāmas lietas nedāvināt. Visi taču pieauguši, var vienoties - tikai grāmatas, teiksim, tikai delikateses, teiksim, tikai dzērieni, teiksim, tikai mazgāšanās līdzekļi.. Kaut ko, ko var patērēt..

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #62 : 2017. gada 20. decembris, 15:51:39 »
Es sen jau sapņoju par šādiem Ziemassvētkiem, kādus uzbur Ineshuks, bet kaut kas līdzīgs izdodas tiksi reizēm vecgadā, tikai diemžēl bez kaķiem.

Man jau ar visaadi teroristi uzbruuk... taa nedriikstot... viens seedeet...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #63 : 2017. gada 20. decembris, 15:54:52 »
Redz', ar cilvēku, kuram pāri 80, vienoties ir grūti. Viņam ir savi, var teikt, rituāli. Apdāvināmais nav viņš, bet cits tuvs rads.

Atslēdzies dip

« Atbilde #64 : 2017. gada 20. decembris, 20:56:27 »
Mūsu rados jau nez kuro gadu: novembrī katrs izlozē savu apdāvināmo, kas ir noslēpums. Ir viens koordinators, kurš savāc visu vēlmes (vēlmes ir vairākas, lai nezinātu, KAS būs dāvanā), nodod adresātam. Un tad dāvana noteitkā summā tiek gādāta 1 cilvēkam. Vajadzīga lieta, pārsteigums, nav baisas naudas. Viegli. Un pārējā laikā galva brīva. Ak jā, bērni ir izņēmums - tiem visi meklē dāvanas:)

Galds. Katru gadu citās mājās. Pārsvarā katrs kaut ko atved, lai mājas saimnieks nepārkrīt pār šķovētu kāpostu katlu.

Un ja kas - kuņģis katram ir tikai viens.

Skatoties kā citi mežģī smadzenes, skraida pa veikaliem, skaita naudu - plivinu skropstas miera vējos. Un nez kāpēc tieši tie citi žēlojas, ka viņiem neesot Ziemassvētku noskaņojuma. Jā, nez kāpēc?

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #65 : 2017. gada 20. decembris, 20:58:48 »
Tikko piparkūku mìklu sataisīju, běrns saka, ka pèc garšas laba, bet man dikti liekas, ka pa gaišu.
Nu re kā mēs te smuki pirms svētkiem vakarējam  :)
Par dāvanām - pirmo gadu vienojāmies apdāvināties ar paštaisītām dāvanām.... ja jūs zinātu, kāds man ir miers ... es tiešām izbaudu šo laiku - ne vazāšanās pa veikaliem, ne drudžainas domāšanas...
Dažas tiešām ir pilnīgs roku darbs, dažām toměr rūpniecība bija vajadzīga, bet vienalga ir personiskais piesitiens.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 20. decembris, 21:04:54 no Nomade »

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #66 : 2017. gada 20. decembris, 21:06:34 »
dip -  :yes:

Atslēdzies diddly

« Atbilde #67 : 2017. gada 20. decembris, 21:11:26 »
 Mums pilnīgs miers,jo esam mazģimene,3.
Ko dāvināšu zinu,jo zinu savus mīļos.
Ēdamos nu galīgi neviens negaida x-padsmit daudz.
Būs vnk kkas neikdienišķs...kkkgan-šovakar RIMI lasis bija 4.99,nu kā lai neņem?

Ā,sapratu-garneles būs :go_go:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #68 : 2017. gada 20. decembris, 22:32:21 »
Dāvanas nedāvinām, kopš visi pelna un nav mazu bērnu. Ēdamo uztaisīt svētku galdam - phe - kas tur liels. Pipearkūkas cepu, bet, kā daudziem , neviens jau īsti tās neēd, tik smaržai. Nosakaņa ir un svētki ir. Bet dāvanas un to domāšana un meklēšana gan laikam agrāk stipri bojāja šo prieku.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #69 : 2017. gada 21. decembris, 08:17:39 »
Redz', ar cilvēku, kuram pāri 80, vienoties ir grūti. Viņam ir savi, var teikt, rituāli. Apdāvināmais nav viņš, bet cits tuvs rads.

drusku gan zem 80 bija cilvēkam, ko tomēr pievērsām jaunajai kārtībai. Pirmā gadā baigi spurojās - zin, rituāli utt, bet nākamajā, kad redzēja, kā tas viss strādā, bija bez ierunām uz mieru :) Jo dāvanu gādāšana arī veciem paņem laiku un naudu un enerģiju

Atslēdzies ragana

« Atbilde #70 : 2017. gada 22. decembris, 13:11:01 »
Bet es gribu dāvanu!  :banhead: Vecītim pasūtīju to puskilogramīgo marcipāna konfekti. 

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #71 : 2017. gada 22. decembris, 13:44:36 »
Wauu, kur tādas var dabūt?
Man gan patiktu kāds puskilograms konditorejas marcipāna, ja mandeles tur ir 50+%

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #72 : 2017. gada 26. decembris, 18:06:29 »
2. Ziemassvētku brokastis.
"kaķītim pastēti dos vai nē?...

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #73 : 2017. gada 26. decembris, 18:56:49 »
Cerams, ka kaķītis pastēti dabūja? No šķīvīša ar zilo maliņu :)
Manās mājās viens kaķītis izlaidās šajos svētkos un pie galda diedelēja gaļu - dabūja, skola rokā!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #74 : 2017. gada 30. decembris, 13:52:15 »
Z- kos vish uzskaitīto pagatavoju, vēl šodien atlieku apēdām, neko negatavoju vel arvien. Vairs neko nevienam negribas ēst un par galdu vecgadā pat negrib domāt. Es izdomāju pasūtīt vai nu picu vai suši, ja šīs iestādes strādās, vismaz kas citādāks. Vairāk neko! Ā, nu alkohols pats par sevi.