Autors Tēma: smagana sāp  (Lasīts 3115 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Re: smagana sāp
« Atbilde #15 : 2017. gada 22. decembris, 16:03:37 »
Hmmm..dīvains cilvēks tas Olgucis! Vēl varbūt varētu saprast(kaut ar grūtībām), ka mājās nav pretsāpju tablešu. Bet ka nav alkohola?!? :rat:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #16 : 2017. gada 22. decembris, 16:12:44 »
Bet ka nav alkohola?!?
Bet atradās taču. Tas gan der tikai īslaicīgam glābiņam.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #17 : 2017. gada 22. decembris, 17:23:51 »
Nu ja pēc Zsv joprojām nav labi, tad gan tipatu tapatu pie zobārsta. Cerams, iztiks Olgucis bez dežūrārstiem. Un, ja pareizi atceros, Rīgas klīnikas Olgucim neder :)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #18 : 2017. gada 22. decembris, 18:03:33 »
kad sāp zobi, Olgucim der da jeb kas  :cry:  un adresei nav nekādas nozīmes.  Vispār kašmars! Nogaidīju divas stundas... nu to brīdi, kad drīkstēju ēst un jūtu, ka smagana sāk lēni atdzīvoties  :thinking: .  Knapi paspēju kaut ko sev iebarot, ka atkal jāsāk visas tās manipulācijas. Bet tās divas stundas ... es gulēju... ak Kungs, KĀ es šodien gulēju tās divas stundas! Nu ja, bet zobu ārstu es nemainu, tāpat kā sieviešu ārstu. Viņai ir jāzina, ka, ja kas, es būšu atpakaļ ar tiem pašiem zobiem un nekur viņa no manis nespruks. Tur viņai katra mana zoba vēsture smalki aprakstīta tik sīki, ka par katru zobu var atsevišķu sējumu uzrakstīt. Protams, pēdējā laikā daži sējumi pazuduši, puse tādi, padiluši... Un šodien pat izskatās, ka arī plaukti izļurkājušies... Un vispār, nost ar rīšanu!!!

Atslēdzies itta

« Atbilde #19 : 2017. gada 22. decembris, 18:48:43 »
Man reiz kāds klients ieteica šo, varen labi līdzēja - Dzintars Kredo Natur koncentrēts eliksīrs mutes dobuma kopšanai, 100 ml.

[attachment deleted by admin]
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #20 : 2017. gada 22. decembris, 22:42:37 »
Varbūt tas vispār nav ne zobs, ne smagana, bet trīszaru nervs. Man mēdz būt, nezinu, sapūš viņu vai kā, bet tad tāda pretīga klīstoša sāpe pa visu pusžokli, un šķiet, ka zobi sāp un smaganas sāp.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #21 : 2018. gada 03. janvāris, 13:58:12 »
tā... atskaitos. Zobu ... izrāva. Beidzot izgulēšos!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #22 : 2018. gada 03. janvāris, 14:16:40 »
RIP zobam un sveiks, spilventiņ! :)